2777
2789
عنوان

خرابـکاریـایـی که خـونـه بقـیه کـردیـن بعد قایمـش کردیـن چـی بـوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 37 پست

اعتراف میکنم که چند روز قبل سیمکارت قدیمیمو انداختم رو گوشی مادرشوهرم ببینم هنوز فعاله یانه .تا خواستم سیمو دربیارم سیمکارت گیر کرد توش و با موچین و قیچی و سوزن وهیچی درنیومد.یه جاش گیر میکرد.منم با زوووور کشیدم و دندونه های سیمکارت خور گوشیش کج شد و با سیمکارت اومد بیرون.منم با صلوات و  نیایش سیم خودشو انداختم و دیدم انتنش اومد ولی نگفتم جا سیمو تررررکوندم.ای ام بدجنس...عذاب وجدان دارم بخاطرش

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار که رفتم خونه مادرشوهر خواستم سماور از آب پرکنم سر سماورو گذاشتم رو اپن و ام دی اف اپن سوخت ...

خخخخ

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...
ایییییییییییییییییییی    

یبار خواستم باز تکرار کنمـکارمو اومد محکم زد تو سرم 😊استکاناشو هم با جرم گیر شست دیگ توشون چایی نخورد.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
یبار خواستم باز تکرار کنمـکارمو اومد محکم زد تو سرم 😊استکاناشو هم با جرم گیر شست دیگ توشون چایی نخو ...

خودتو کلا از کار کردن معاف کردی.خوبه بیشتر بهت کار ندادن وگرنه باید اشپزخونه شو میریخت  جلو در

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی
نمیری دختررررر مردم از خنده  اگه مرد بودم حتما میگرفتمت😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

خخخخ خیلی ممنون گلم یکی زودتر منو گرفته😂😂😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

چطور جنین اهدا کردین ؟من چهار تا جنین دارم میخوام اهدا کنم 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم