2777
2789

اگ از نظر زیبایی زنان وپول مردان میگین فک نمیکنین سخت در اشتباهین در جامعه ای ک ببشتر تحصیل کرده ها وورودی دانشگاه ها خانمن و خانم هامیل ب شغل واستقلال دارن وپاب پای اقایون دارن پول درمیارن حتی بیشتر این حرف چرنده. بعدم زیبایی هم برا مرد مطرحه هم زن شمازن خوشگلیو میبینی ک ب ی مرد قد کوتاه تر از خودش پا بده خیلللی کم والا الانم مردا پا ب پای زنان دارن باشگاه میرن عمل میکنن زاویه فک و.... کلی هورمون میخورن پس ی چیز پاپاییه

این چرندیات مال قدیمه 

حتی زیبایی رو اگه معیار قرار بدیم با پیشرفت علم خیلی از خانوما مثلا ۴۰ سالگی زیباتر از ۲۰ سالگی خودشون هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زنا میرن بالاترن عاقل تر جذاب تر موفق میشن اونوقت یه مرد بزرگ و مسئولیت پذیر و موفق تر میخان خب اون موقع خیلی مردا حذف میشن پس اونا باید ی دختر کم سن و سال بی تجربه و رو براش گنده لازی در بیارن

منظوراینک دغدغه زیبایی رو اقایونم دارن

این جمله قبلا واسه این استفاده میشد که مردا سرمایه شون پوله و خانوما سرمایه شون زیبایی

پول با گذر زمان بیشتر میشه 

ولی زیبایی با گذر زمان کمتر میشه

ولی الآن ما شاهد افزایش زیبایی خانوما با گذر سن هستیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تا حالا نشنیده بودم 😐

اولین باره که از خود شما شنیدم 🤕🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

درسته که الان خیلی نسبت به قبل عوض شده، دیگه زیبایی تنها سرمایه خانم‌ها نیست و در نتیجه گذر زمان مثل قبل حکم نابودی نداره.

ولی همچنان از خانم‌ها انتظار میره که در کنار همه کارهای دیگه‌ای که انجام میدن، میخواد طرف معلم باشه وکیل باشه دکتر باشه یا خانه‌دار، باید زیبا باشه.

زیبایی برای مردا به اندازه خانوم‌ها مهم نیست. و اینو می‌تونی توی بی‌شمار ازدواج‌هایی ببینی که یه خانم زیبا با یه مرد زشت ازدواج کرده.
یعنی درسته زیبایی دیگه تنها سرمایه نیست. ولی همچنان مقوله زیبایی از خانم‌ها جدا نشده و رها نشدن ازش

درسته که الان خیلی نسبت به قبل عوض شده، دیگه زیبایی تنها سرمایه خانم‌ها نیست و در نتیجه گذر زمان مثل ...

ن این حرفا مال ادمایی هس ک میلنگن ی زن تحصیل کرده خوشگل دقیقا ی مرد ک طاهر جذاب پول خوب وتحصیل خوب میخواد و اون کوتوله اسکینی رو جدی نمیگیره

این جمله قبلا واسه این استفاده میشد که مردا سرمایه شون پوله و خانوما سرمایه شون زیباییپول با گذر زما ...

خب زنانی ک از مردان پول بیشتری درمیارن. حتی مردان واسه جذابیت باشگاه وژل میزنن زیبایی ی چیز دوطرفس

حتی اگر این چرت و پرتاشونم درست باشه در مورد همه ی مردا صدق نمیکنه.درمورد مردایی که آپشن خاص داشته باشن درسته.

نه درمورد هررر مردی که سنش رفته بالا

کلا آپشن مطرحه نه سن و سال😁

ن این حرفا مال ادمایی هس ک میلنگن ی زن تحصیل کرده خوشگل دقیقا ی مرد ک طاهر جذاب پول خوب وتحصیل خوب م ...

داری میگی ظاهر جذاب پول خوب و تحصیل‌کرده. خب حالا اگه بگیم یه مرد اسکینی کوتوله ولی پولدار. و یه مرد ظاهر جذاب و فقیر، کدومشون برای ازدواج انتخاب میشه؟
و داری از زاویه دید خانم برای انتخاب درنظر میگیری
به نظرت یه مرد ظاهر جذاب و پولدار و تحصیل کرده، با یه خانم جذاب ولی غیر تحصیل کرده ممکنه ازدواج کنه. یا یه خانم مثلا پزشک، ولی کوتاه و چاق؟

داری میگی ظاهر جذاب پول خوب و تحصیل‌کرده. خب حالا اگه بگیم یه مرد اسکینی کوتوله ولی پولدار. و یه مرد ...

هیچکدوم عزیزم. من وقتی طاهرش بدلم نشینه اتیش گرف اون پول مگ من گدام ک انقدر حرص بزنم براش ی ادم متعادل انتخاب منه زیبایی مرد مهمه چون زشتی عادی نمیشه