2777
2789
عنوان

خرابـکاریـایـی که خـونـه بقـیه کـردیـن بعد قایمـش کردیـن چـی بـوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم تازه پریود شده بودم خونه عموم بودم رو تخت پسر عموم شب خوابیدم صب پاشدم دیدم پس داده صب در ...

😂😂😂😂

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...

من یه بار مامانم آش پخته بود بعد یه کاسه خیلی بزرگ اندازه تشت بود پر کرد واسه مامانجونم اینا که همه هم خونشون بودن ببریم اونجا گذاشت پایین صندلی عقب 

وهی میگف مهدیه نری تو آش ها میگفتم چقدر میگی حواسم هست اخرشم یهو اومدم یه چیزی از پنجره ماشین ببینم که پامو با کفش کردم تو آش ها 

حسابیم سوختم ولی صداشو درنیوردم کفشمو با دستمال پاک کردم واش ها رو هم همه خوردن وبه به وچه چه کردن ولی من نخوردم خودمو زدم به دل درد😆

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دستم به دامنت چند تا طنز معرفی کن مردم از بی فیلمی طنزم نبود نبود

والا من خودمم خیلی اهل کمدی نیستم 

modern family

bigbang theory

friends 

رو دیدم فقط!

ولی جدیدا این سریال ها رو دیدم عالی بودم

handmaids tale

fargo

the haunting of hill house

sharp objects

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
والا من خودمم خیلی اهل کمدی نیستم   modern family bigbang theory friends  رو دیدم ...

دمت گرم طنزارو دیدم ولی فارگو رو نه باید شرو کنم مرسی

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

پیرهن خوشگله ی شوهرمو با اتو سوزوندم.اون پیرهنی که خیلی دوس داشت و به قول خودش مهندسی بود.قایمش کردم و بعد از یکسال پیداش کرد و فقط کمی غر زد  

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی
من یه بار مامانم آش پخته بود بعد یه کاسه خیلی بزرگ اندازه تشت بود پر کرد واسه مامانجونم اینا که همه ...

😂😂😂 بدجنس کی بودی تو

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...

یبار استکان خونه عموم میشستم شکست انداختم بالای دستشویشون.

خونه مادرشوهرم جا پیازی افتاد از دستم شکست نصفه شب بود رفته بودم اب بخورم.با چسب چسبوندمش اما فهمید.

یبار مامانم گفت استکانا رو برو بشور بیار تو اتاق دستمال کاغذیو تفی کردم کشیدم توش و بردم.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
یبار استکان خونه عموم میشستم شکست انداختم بالای دستشویشون. خونه مادرشوهرم جا پیازی افتاد از دستم شک ...

ایـن آخری دیگه خیلـی .........😂😂😂