2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808205 بازدید | 6396 پست
سلام دوستان اگر کسی تو پیام رسان ها عضو هست بیاد بگه اونجا عضو بشیم تبادل نظر کنیم.پسر من چند ماهه ت ...

@cpworldshop

عزیزم این لینک کانال تلگرام هست مخصوص بچه هایی که درگیر تشنج هستند می توانید عضو بشوید و از راهنمایی هاشون  استفاده کنید .و بعد عضو گروه بشوید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تگرتول تونستید پیدا کنید؟

بله ب سختی. حداقل ۴۰ داروخونه توی یاسوج و شیراز رفتیم. بالاخره یکی تونستیم یاسوج بگیریم. سه تا شیراز. یه داروخونه داشت

از داروخونه هایی ک پرت هستن پرس و جو کنید اونایی ک معروف هستن قطعا زود تموم میکنن. چون داروی خیلی کمیابی هست

بله ب سختی. حداقل ۴۰ داروخونه توی یاسوج و شیراز رفتیم. بالاخره یکی تونستیم یاسوج بگیریم. سه تا شیراز ...

می دونم عزیزم.اگر بازم لازم داشتید من اضافه دارم می تونم براتون بفرستم.

اگه کسی پستم خوند ممنون میشم راهنمایی کنه

من دخترم ۱۱ سالشه و از فروردین به یکباره تشنج کرد و کبود شد وبعد از اون دست چپش موقع خواب رفتن میلرزید و انگشتش کج میشد حدود ۵ ثانیه

دکتر لوبل داد و نوار مغزی و mri و آزمایش خدارو شکر سالم بود فقط ویتامین د کم بود و بعد از خوردن اون دارو دوباره به حالت هوشیار تشنج کرد و لرزش دست چپ ادامه داشت موقعی که تازه به خواب میرفت بعد کاربامازوپین ۴۰۰ داد

و خدارو شکر تشنج نکرد دیگه ولی لرزش دست چپ و کج شدن انگشت هر سه روز اتفاق میفته کسی این شرایط داشته که خوب یشه؟

بله ب سختی. حداقل ۴۰ داروخونه توی یاسوج و شیراز رفتیم. بالاخره یکی تونستیم یاسوج بگیریم. سه تا شیراز ...

چون الان وارد جنگ شدیم و تلگرام کار نمی کنه اگر تگرتول هنوز لازم دارید ما تهران هستیم .به ایدیnafas_saha در بله پیام بدید.اگر پست هنوز کار کنه براتون می فرستم.

عزیزم تشنج همراه با تب با بدون تب مگه فرق نداره؟؟ منم بچم این مشکل رو داره ولی دکتر گفته تا ۷ سالگی ...

سلام خانمی شرمنده شما بچتون تشنج همراه با تب داشته؟ 

دکتر واسش موقع تب قرص دیازپام تجویز کرد؟ 

خدایی نکرده دوباره تکرار شد؟ من خیلی میترسم تشنج دوباره تکرار بشه

سلام خانمی شرمنده شما بچتون تشنج همراه با تب داشته؟ دکتر واسش موقع تب قرص دیازپام تجویز کرد؟ خدایی ن ...

سلام عزیزم ببین من بچمو پیش بهترین دکترای مغز و اعصاب کودکان در تهران بردم که همشونم بهم گفتن تشنج همراه با تب تخفیف و مشکلی واسه مغز بچه به وجود نمیاره مگر اینکه تشنج خیلی طول بکشه و تو ۲۴ ساعت اول چندبار تکرار بشه 

دختر منم دوبار واسش اتفاق افتاد دیازپامم گفت فقط موقع تب تا دوروز نیازی به مصرف داروهای تشنج نیست تشنج دختر من کوتاه بود در حد ۱یا ۲ دقیقه 

منم تا مدت ها خواب و خوراک نداشتم ولی دخترم حالش خوب هم از نظر ذهنی هم جمسی مشکلی نداره 

نگران نباش 

سلام عزیزم ببین من بچمو پیش بهترین دکترای مغز و اعصاب کودکان در تهران بردم که همشونم بهم گفتن تشنج ه ...

اونقدر حالم بده که هر لحظه فقط دوست دارم بمیرم خیلی صحنه وحشتناکی بود عزیزم اگه ناراحتتون نمیکنه میشه بگید چرا دوبار اتفاق افتاد؟ اگه قرص دیازپام بدم بازهم امکان تشنج داره؟ 

ببخشید من خیلی حالم بده شرمنده ازتون خیلی سوال میپرسم