2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808281 بازدید | 6396 پست
خانما شربت دیفن هیدرامین با لوبل تداخل داره؟

پسر منم  لوبل میخوره به جز اون سه تا قرصم برای سوراخ قلبی میخوره بارها از دکتر راجع به تداخل دارویی لوبل با قرصهاش یا داروهای دیگه پرسیدم گفت که لوبل با هیچ دارویی تداخل نداره و بی ضرر هم هست شما بچتون تا کی باید دارو بخوره به من دکترش گفت دوسال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۳ ماهو ۲۵ روزشه از اول پرش دست و پا داره چه خواب و چه بیداری ، دوهفته پیش دوبار نوار مغز گرفتن خوب بوده ، بنظرتون نوار مغز کافیه؟ دقیقا نوار مغز دوم رو روزی گرفتیم که حس کردم حرکاتش زیادتر شده 

من یکی رو می شناسم که دخترشون تشنج می کرد پزشکان قادر نبودن که تشخیص بدن چرا ؟ بعد از مدت زیادی ، ...

سلام میشه بیشتر توضیح بدین دقیقا برای دخترم از اخرین باری که قارچ زیادی استفاده کردیم تشنج کرد الان چند سال تشنج خفیف داره دکتر براش دارو داده اما خیلی نگرانم دخترم ۶ سالشه میشه راهنماییم کنین باید چکار کنیم

سلام دوستان من دخترم رو به خاطر سرماخوردگی بردم مرکز درمانی بعد براش آمپی سیلین تو سرم زدن بعد ده دقیقه دخترم تشنج کرد چشماش سفید شد و بدنش داشت می‌لرزید بعد نمی دونم یک دقیقه یا چند دقیقه بود کادر درمانی اونجا گفتن دخترت ترسیده اصلا به دارو ربط نداشته الان دو روز گذشته به نظرتون چکار کنم نیاز داره پی گیری کنم یانه ببرم دکتر مغز اعصاب ؟

با سلام

بچم ۵ماهشه و از ۴ماهگی بخاطر تشنج خفیف لوبل مصرف میکنه

اما چن روزیه دارو رو نمیخوره و تف میکنه اگرم بخوره ب زور میخوره و حالت خفگی براش ایجاد میشه و شروع میکنه ب سرفه

میشه بگید چطور دارو رو بهش بدم

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

با سلام بچم ۵ماهشه و از ۴ماهگی بخاطر تشنج خفیف لوبل مصرف میکنه اما چن روزیه دارو رو نمیخوره و تف م ...

ایرادی نداره قاطی شیر یا آبمیوه یا هر چیز دیگه ای کنید.البته مقدار کم که سریع مجبور باشه قورت بده بعد روی آن مواد دیگه بدین که طعم اصلی غذا یا آبمیوه رو فراموش نکنه.

ایرادی نداره قاطی شیر یا آبمیوه یا هر چیز دیگه ای کنید.البته مقدار کم که سریع مجبور باشه قورت بده بع ...

مرسی که جواب دادید

ظهر براش اینکارو کردم خورد ولی الان نمیخوره.بی حال شده و همش میخوابه 😭

مرسی که جواب دادید ظهر براش اینکارو کردم خورد ولی الان نمیخوره.بی حال شده و همش میخوابه 😭

حتما خیلی اذیت شدید و همه چیز رو امتحان کردین ولی خب من فقط این مورد به نظرم می رسید  و دوست داشتم کمکی کنم و دکتر ها بهم گفته بودن شاید دوستان پیشنهاد های دیگه داشته باشند چون من دخترم پگ داره و از معده تغذیه میشه و درگیر این مشکل نیستم.

حتما خیلی اذیت شدید و همه چیز رو امتحان کردین ولی خب من فقط این مورد به نظرم می رسید  و دوست دا ...

واقعا در عذابم تو شهر غریب

امروز اصلا دیگ نخورد و خیلییییییییی بالا اورد،فردا ایشالله ببرمش دکترش ک دارو دیگ بده.خدا کنه تا فردا اتفاقی براش نیفته

ایشالله دخترتون سلامت باشن

من پسرم بچگی تشنج همراه تب داشت دو بار..یه دکتر بردم با نوار مغز واینا تشخیص صرع داد. خودم قبول نکر ...

عزیزم تشنج همراه با تب با بدون تب مگه فرق نداره؟؟ منم بچم این مشکل رو داره ولی دکتر گفته تا ۷ سالگی خوب میشه 

چطور دکتر گفته صرع؟؟؟ استرس گرفتم

دوستان من دخترم ازمرداد تشنج کرد شهریور کنترل شد تشنجاش.. دکترش ازمایش متابولیسمش رو برسی کرد و گفت پروتیین خونش زیادمیشه واسه همینه تشنجاش

الان تشنج نداره ولی دایم دستش رو لباشه و میگه لبم میسوزه

همچنین یهو پاش درد میگیره طوریکه نمیتونه راه بره و گریه میکنه بعد خودش خوب میشه گاهی پنج دقیقه گاهی ی ربع گاهی بیست دقیقه گریه میکنه و میگه پادردم بعدم یهو خوب میشه. 

دکترش دکتر فلاح یزد هست خیلی تعریفشو میکنن

بهش گفتم میگه این درد پا درد رشده و فقط شربت کلسیم داده

برا سوزش لبش هم شربت ویتامین داده اما تاثیری نداشته

تشنجی نداره خداروشکر صبح و شب داروی تشنج میخوره والپروات سدیم و کلوبازام اما این پادرد و سوزش لبش واقعا هم بچمو اذیت میکنه هم خودم واقعا ناراحت میشم ک کاری از دستم برنمیاد نمیدونم برا این دوتا مورد دکتر دیگه ای لازم هست ببرم یا ن. اصلا نمیدونم چ دکتری باید ببرم با چ تخصصی! کسی تجربه ای نداره ازین مورد

بخدا ک دارم دیوونه میشم

دوستان من دخترم ازمرداد تشنج کرد شهریور کنترل شد تشنجاش.. دکترش ازمایش متابولیسمش رو برسی کرد و گفت ...

به نظرم دکتر غدد معاینه بشه بد نیست.شاید راهنمایی کنن که مشکل از کجا می تونه باشه و راه رو نشون بدن.