2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808128 بازدید | 6396 پست
اونقدر حالم بده که هر لحظه فقط دوست دارم بمیرم خیلی صحنه وحشتناکی بود عزیزم اگه ناراحتتون نمیکنه میش ...

کاملا درکت میکنم عزیزم چون خودمم همه اینارو تجربه کردم 

قرص دیازپام تا ۹۰ درصد از تشنج جلوگیری میکنه بار دوم دخترم شب تب کرده بود که خواب بودیم متوجه نشدیم بخاطر همین تشنج کرد 

خوب میشه عزیزم منم خیلی نگران بودم ولی دخترم حالش خوبه تا تب میکنه سریع از شیاف استا استفاده میکنم تبش میاره پایین من  پیش بهترین دکترا رفتم که فقط چند ماه تو نوبت بودم تشنج همراه با تب خفیف مشکلی پیش نمیاره 

شما بچت تشنج کرد چقد طول کشید؟

کاملا درکت میکنم عزیزم چون خودمم همه اینارو تجربه کردم قرص دیازپام تا ۹۰ درصد از تشنج جلوگیری میکنه ...

بچه من تب داشت تبش 38بود بهش شربت استامینوفن دادم ده دقیقه بعد ده دقیقه تشنج کرد با امبولانس رسوندیمش دکتر 

خاک بر سر من که همش تقصیر منه خیلی حالم بده خیلی😭😭😭

بعد از دو هفته نوار مغز گرفتند و گفتند دیگه نزار این اتفاق تکرار بشه قرص دیازپام داد گفت دو روز موقع تب بهش بده اما ازون لحظه انگار من مردم همش خودمو مقصر میدونم نه خواب دارم نه خوراک همش میترسم تکرار بشه 

الهی خدا بچتونو حفظ کنه الان چند سالشه گلت؟ چند سالگی تشنج داشت؟ دیازپام عوارض نداره بدیم به بچه به این کوچیکی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من تب داشت تبش 38بود بهش شربت استامینوفن دادم ده دقیقه بعد ده دقیقه تشنج کرد با امبولانس رسوندیم ...

نه عزیزم اینجوری نگو شما تلاشتو کردی اتفاق دیگه افتاده هیچ مادری دوست نداره بچش اینجوری بشه من حالتو با تمام وجودم درک میکنم عزیزم ولی میگذره خودتو قوی کن توکل کن بخدا ان شاءالله دیگه اتفاق نمیوفته دیازپامم فقط موقعی کی تب میکنه همیشه نمیدی که اونم تا دوروز فقط میدی هر ۸ ساعت 

تا ۵ ۶ سالگی بعضی بچه ها اینجوری میشن بعدش خوب میشه اینو دکتر به من گفت پس نگران نباش ولی خب تشنج بچه شما ۱۰ دقیقه طول کشیده پس حتما موقع شروع تب دیازپامو بهش بده دکتر خوبم میخوای دکتر خسروشاهی و دکتر اشرفی از دکترای خوب تهرانن تو این زمینه 

نه عزیزم اینجوری نگو شما تلاشتو کردی اتفاق دیگه افتاده هیچ مادری دوست نداره بچش اینجوری بشه من حالتو ...

امیدوارم خدای مهربون بهترینها را نصیب فرزندت کنه 

نمیدونم یکماهه دستو دلم به هیچ کاری نمیره همش میگم کاش میمردم ولی بیشتر مراقب بودم 😭

بچه من هفت شب تب داشت تب ویروسی اصلا نه شب داشتم نه روز نمیدونم چرا این شکلی شد 

شرمندتم بخدا فقط یه سوال اگه تبش با شیلف استا و شربت ایبوبروفن پایین نیومد درسته که میگن باید ببری بیمارستان دگزا بزنه تا تب قطع بشه؟ 

شما با چی تب رو کنترل میکنید؟ وقتی دیازپام میدیم بچه تا چند روز گیجو منگه؟ سرگیجه میگیرن؟ 

امیدوارم خدای مهربون بهترینها را نصیب فرزندت کنه نمیدونم یکماهه دستو دلم به هیچ کاری نمیره همش میگم ...

قربونت عزیزم ان شاءالله بچه شماهم همیشه سالم و سلامت باشه 

تب ویروسی متاستفانه همینجوریه خیلی سخت پایین میاد 

بله اگه همه چی رو امتحان کردی پایین نیومد ببری بیمارستان بهش آمپول میزنن میاد پایین اون دیازپامم بدی ۹۰ درصد از تشنج جلوگیری میکنه نگران نباش خودتم سرزنش نکن فقط بچه شما نبوده اینطور شده 

قربونت عزیزم ان شاءالله بچه شماهم همیشه سالم و سلامت باشه تب ویروسی متاستفانه همینجوریه خیلی سخت پای ...

ممنون عزیزم لطف کردی 🙏

شرمنده دیازپام میدید بچه تا چند روز سرگیجه داره و ممکنه بیفته زمین؟ یا نه گیجی خاصی نداره؟ 

ممنون عزیزم لطف کردی 🙏شرمنده دیازپام میدید بچه تا چند روز سرگیجه داره و ممکنه بیفته زمین؟ یا نه گیج ...

راستش خیلی وقته دیازپام ندادم همون تبشو کنترل کردم ولی قبلا میدادم یکم گیجش میکرد از عوارضش همین گیجی ولی وقتی قطع کنی یکی دوروزه خوب میشه 

راستش خیلی وقته دیازپام ندادم همون تبشو کنترل کردم ولی قبلا میدادم یکم گیجش میکرد از عوارضش همین گیج ...

انشالله دیگه فقط روزای خوب و سلامتی گلتو ببینی 

ممنون خیلی بهم ارامش دادی 🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان خوبين ببخشيد راجب دكتر شروين بدو چيزى ميدونيد چطور ميتونم نوبت بگيرم توروخدا جواب بديد

سلام عزیزم برو بیمارستان طبی کودکان آدرس مطب رو ازشون بگیر مثل اینکه دیگه بیمارستان بیمار ویزیت نمیکنه

سلام عزیزمآخی پسرت قبل از دونه زدن تب هم میکرد به مدت چند روز؟ این که میگی شبیه بیماری روزئولا هستان ...

درست میگید پسر منم یک سال و نیم بود تشنج کرد تو تب بردیمش کودکان تهران بستری شد آب نخاع ازش گرفتند گفتند که مننجید نباشه هر وقت تب میکرد تشنج میکرد خدارو شکر ۶ سالش شد تموم شد دیگه تشنج نکرد نگران نباشید فقط بیماریشو کنترل کنید پسر من دیازپام و فنوباربیتال میخورد 

درست میگید پسر منم یک سال و نیم بود تشنج کرد تو تب بردیمش کودکان تهران بستری شد آب نخاع ازش گرفتند گ ...

سلام خانمی شرمنده با وجود اینکه قرص دیازپام موقع تب  میدادید بازم تشنج میکرد؟ 

مگه دیازپام موقع تب از تشنج جلوگیری نمیکنه؟؟