2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
سلام عزیزم اره شکرخدا خوبه خوب شد تا سه ماهگی فنوباربیتال خورد و بعد نوار مغز داد نوارش پاک بود دارو ...

پسر من. چتر کبود اکسیژن شده واسه همون تشنج کرده؟؟شماهم‌کبود اکسیژن داشته؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامپسرتون MRI شده؟!

نه فکر نکنم تو بیمارستان انواع آزمایش و سونو رو گرفتن ولی اسمی از ام آرای نگفتن 

سونو .آزمایش خون و ادرار .مایع نخاعی.نوارمغز اینا رو گرفتن که خداروشکر خوب بودن 

ولی ام از ای نگرفتن فک کنم 

پسر من. چتر کبود اکسیژن شده واسه همون تشنج کرده؟؟شماهم‌کبود اکسیژن داشته؟؟؟

اره متاسفانه 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
09368109470این شمارمه جون عزیزت پیغام بده باهات در ارتباط باشم کلی سوال دارم من هرروز دارم میمیرم و ...

باشه گلم ایتا اگه داری بت پیام میدم

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
09368109470این شمارمه جون عزیزت پیغام بده باهات در ارتباط باشم کلی سوال دارم من هرروز دارم میمیرم و ...

توی روبیکا بهتون پیام میدم

ساراخانم ، به این خاطر میگم ف ی س که موندگار باشه برای آیندگان، راستش دوست ندارم مطالبی که از طریق ت ...

سلام و عرض ادب ببخشید یه سوال داشتم پسر من اسپاسم شیرخواری داره من مطالب شمارو تقریبا خوندم الان ۹ سال میگذره،دختر شما خوب شده؟تکاملش به چه صورت هست؟میشه من رو راهنمایی کنید.متشکرم

سلام و عرض ادب ببخشید یه سوال داشتم پسر من اسپاسم شیرخواری داره من مطالب شمارو تقریبا خوندم الان ۹ س ...

بیشتر بچه ها خوب شدن ....میشه شما بفرمایید ک‌بچه تون چند وقتشه کنترل شده یا ن؟؟؟؟ وضعیت تکاملی چطوره؟؟

عزيزم انشالله حال كوچولوتون خوب بشهبهترين دكتر اهواز رضا عزيزي مال أميري هستولي نوبت دهيش وحشتناك سخ ...

سلام ببخشید من نیومدم اینجا_رضا عزیزی که برای همیشه از اهواز رفتن .خیلی پیگیر شدیم گفتن رفته آمریکا ..اگه شمارشو داری برام بفرس ببینم برگشته یان

سلام ببخشید من نیومدم اینجا_رضا عزیزی که برای همیشه از اهواز رفتن .خیلی پیگیر شدیم گفتن رفته آمریکا ...

من كد qr شماىه نظام پزشكيشو كه اسكن كردم نوشته مطب جديد زده تو ملي راه

اگه خواستي بهم درخواست بده تا شماره تلفن منشي رو برات بفرستم