2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808245 بازدید | 6396 پست
سلام خانوم بن یو نمی تونن پست بذارن این مطلب رو از طرف ایشون می ذارم.: سلام به همگی انشاا... حال همه نی نیا خوب باشه. ماه رمضونی دعا یادتون نره دوستای گلم لیلی جان پسر منم اینجوری بود منم اول اصلا متوجه نمی شدم چون خیلی کم بود ولی تو نوار مغزش تشنج نشون داد. پسر من اوایل با بغل کردن و اینا خوب می شد اما بعدها بغل کردن و اینا تاثیری نداشت و اسپاسم توش می موند پند ثانیه پسر منم بچه آرومی بود. من یه بار تو یه مقاله خوندم که تکامل سیستم عصبی نوزادان یا با گریه شدید همراهه یا با تشنج خوش خیم نوزادی یا با شبه تشنج... که پسر منم تشنج بود،،، بعضیا حالتای نینیشون شبه تشنجه بعضیا تخلیه شارژه... بهرحال تقریبا میشه گفت تشنج تو بچه های آروم بیشتره البته این قانون کلی نیست. ندا جان تشنج فبریل خوش خیمه نگران کننده نیست به درمان ادامه بدین انشا ا... همه نینیا سالم باشن. منیژه جون امیرعلی در چه حاله؟ شمیم جون دختر شما چطور ؟ معرفت جون بنیامین یک سال و یک ماهه داره دارو می گیره و از یک ماه پیش شروع کردیم به کم کردن فنوباربیتالش ... روزی یازده سی سی لیسکانتین و روزی سه تا قرص فنو ۱۵ میلی میخورد که در حال حاضر شده روزی دوتا ... تا یک ماه و نیم دیگه قطع میشه و بعد از اون از آبان ماه باید برسم که لیسکانتینشو بگه قطع کنیم. . توکل به خدا پسر من از نظر خودم تنها مشکلش عدم تعادله وقتی به دکتر گفتم گفت میشه بگی از داروهاشه بله .... و اونم هنوز حرکت گازانبریش مشکل داره که دکتر گفت تا ۱۸ ماهگی وقت داره و دوم اینکه تعادل اول از عضله های بزرگ شروع میشه بعد به عضله های ظریف میرسه یعنی هروقت پسرت تعادلش خوب بشه این حرکاتشم خوب میشه کار درمانشم میگه خوب میشه خیلی نگران حرکت گازانبریشم آخه این حرکت باعث میشه بتونن قاشق و مداد دست بگیرن و دکمه هاشونو ببندن توکل بخدا. بچه ها آمپول سیتی کولین برای پسر من خوب بود و باعث شد هماهنگی بین اعضای بدنش بهتر بشه. پسر من سینه خیز میرفت اما یه پاشو بالا می گرفت از وقتی این آمپولو زدم دیگه درست میره شنبه باز آمپول. داره بازم با دلتی پاکتون براش دعا کنید که ایندفعه هم تشنج نکنه اونبارم که تشنج نکرد میدونم بلطف دعاهای شماها بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بن بو جون ایشاالله که دیگه هیچ وقت تشنج نکنه عزیزم ممنون از توضیحات خوبت توکل بر خدا راستی دوستان بیشتر بیاید تو این سایت سر بزنید و از بچه هاتون بگید بذارید از حال هم خبر داشته باشیم من دیروز پسرهامو بردم دکتر ازشون نوار مغز گرفت خیلی از نوارشون راضی بود ولی دارو هاشون رو کم نکرد دعا کنید همین جور پیش برن تا یه روز داروهاشون رو کم کنه آخه بچه های من دارو زیاد میخورن
سلام مامانا امیدوارم همه نی نیاتون سالم باشن میشه سوال منم جواب بدید پسر من الان 6 ماه و 1 هفتشه برای اولین بار حدود 1 ماه پیش وقتی داشت رو پام میخوابید برای 2 تا 3 ثانیه سر و گردن و دستاش شروع مکرد به لرزیدن خفیف جوری که شاید اگه چشمم بهش نبود متوجه نمیشدم از اون روز تا الان 4 باز دیگه این اتفاق افتاده که همه ابندای خوابش بوده و اسپام و گیجی و سیانوز هم نداشته و یه نکته اینکه این 4 باز که اینجوری شد هر 4 بارش به دلایلی خیییلی خسته شده بود و خوابش میومد و نمیتونست بخدابه مثلا مهمونی بودیم و .... حتی یک بار سینم تو دهنش بود اینجوری شد همچنان داشت به مکیدن بدون مشکل ادامه میداد حالا به نظرتون مشکلی هست؟ البته به دکترش تلفنی گفتم گفت مهم نیست و طبیعیه
پروردگارا هیچ زنی رو در آرزوی مادرشدن نگذار امین
پسر منم توی سه ماهگی این حالتو داشت. یه بارم وقتی صدای لباسشویی بلند شد اینطوری شد. یه بارم جلو آینه رو دست گرفته بودمش. یه حالت شبیه وقتی آدم سردش میشه. حدود یک ثانیه.الانم حدود یک ماه و نیمه تکرار نشده
دوستان کسی ازمامانای که قبلا اینجا میومدن بچه هاشون مشکل داشت خبر نداره بچه هاشون خوب شدن؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
شمیم خانوم نکته مهمی اشاره کردید. یادمون باشه تا وقتی بچه های خودمون مشکل دارن درگیر اونا هستیم. ولی بعد از انشاا... بهبودی ، تازه رسالت اصلی شروع میشه. باید تجربیاتمون رو در اختیار بقیه بذاریم و بهشون روحیه بدیم. امیدوارم کسانی که الان درگیر هستن در آینده این تاپیکو فراموش نکنن. مثلا من خودم درمان بچه راحله و تجربه ایشون برام جای سواله.
سلام چقدر خوبه که اینجا هنوز فعاله هانیه جان یه سوال داشتم. میشه در مورد روند بهبود دخترت بعد ازینکه دکتر جبلی دیدنش توضیح بدی. دارو چی داشت؟ داروهاشو با چی عوض کردن؟ الان تشنج نداره؟ تشنجاش چقدر طول کشید تا قزع شد؟ از چند سالگی شروع شده بود؟ الان تاخیرم نداره؟
بله متاسفانه بعضی تشنجها باعث آسیب به سلولهای مغز میشه.البته با دارو و کنترل تشنج و کار درمانی خیلی بهتر میشن..در نزدیکی ما یک مرد 38 ساله خیلی قوی و برومند بر اثر تشنج شدید یک باره به کما رفت و بعد از بهوش اومدن یه تیکه گوشت شده کنار خونه
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین