2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808177 بازدید | 6396 پست
سلام توروخدا جوابمو بده دقیقا پسرم منم همینطور بوده الان دوماه داره قرص فنوباربیتال میخوره گفت تا ۳م ...

سلام من بچم بخاطر زایمان سخت دچار کمبود اکسیژن شد و تشنج کرد فنوباربیتال میخورد روزی یک و نیم تا یه دکتر گفتن تا ۳ماه داروش رو قطع میکنن ولی دکتر دیگه ای بردم گفتن سه ماه یکبار داروشو کم می‌کنه و الان فقط روزی نصف قرص میخوره با اینکه الان ۴ماهی میشه نوازش سالمه ولی دکتر داروشو قطع نکرده و میگه باید کم کم قطع شده بچه شما چطور شدن داروش رو دکتر قطع کرده؟

سلام خدا به همه ی بچه ها سلامتی بده به حق ۱۴معصوم 

اگر کسی میخونه سوال من رو چیزی می‌دونه ازش لطفاً جواب بده

درباره گریه های ریسه آیی نگرانم آیا ممکنه تشنج باشن؟

دکتر بهم پیراستام تجویز کرده از وقتی دادم دندون قروچه می‌کنه و تو خواب پرش های بیشتر شده تجربه آیی دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز مچ دستهاش سفت میشد تو بغلش گردن ب موقع گرفت اما تازه با کاردمانی سین خیز میره راه رفتن ک اصل ...

سلام عزیزم ان شالله حال خودتون و کوچولوتون خوب خوب باشه...من این صفحه رو خیلی اتفاقی دیدم  خیلی از نوزادا دستاشونو مشت میکنن گاهی از حرص خوردن سفت میکنن یا هیجانی چیزی بهشون وارد میشه....ینی فقط با این علامت بوده...نشستن و چها دست و پاش به موقع بود...شاید اصلا تشنج نبوده دکترا بخاطرتاخیر راه رفتن اینو نیگن  بعصی بچه ها ١٨ ماهگی راه میوفتن 

سلام کسی از قدیم تو این تاپیک هست .پسرم یکسال تشنج مقاوم به درمان داره و روز به روز داره بدتر میشه وضعیت بچمو و زندگیم  کسی هست ک بچش دچار این نوع تشنج شده باشه و درمان شده بتشه بچش؟

تو رو خدا جواب بدید 

سلام کسی از قدیم تو این تاپیک هست .پسرم یکسال تشنج مقاوم به درمان داره و روز به روز داره بدتر میشه و ...

سلام عزیزم من بچم دوسال پیش تشنج کرد اون زمان من هم اینجا سوال پرسیدم اولین دکتر نتونست تشنج بچم رو کنترل کنه بردم پیش دکتر محولاتی کنترل کرد الان خدا رو شکر یک سال و نیم تشنج نداره

سلام عزیزم من بچم دوسال پیش تشنج کرد اون زمان من هم اینجا سوال پرسیدم اولین دکتر نتونست تشنج بچم رو ...

ممنون ک جواب دادی گلم خدا رو شکرانشاا...خیلی سریع قطع درمان بشه 

منم ۸ دی براش نوبت دارم پیش محولاتی اتفاقا 

بچه شماهم بدون تب بود تشنجش ؟

عزیزم تشنج بچتون ب چ صورت بود؟ منم دخترم تشنج میکنه حالت پرش سر ب سمت جلو و تغییر حالت چشم

سلام عزیزم دختر شما بهتر شده انشاالله ؟

پسره منم علایمش همیشه تقریبا دارم دیوونه میشم

آفرین یک مادر بهترین کار رو میکنی........انشالا زود همه چی اوکی بشهمرسی گلم همچنین شما..........هر و ...

سلام رز آبی عزیز دختر منم تشنج میکنه تقریبا یکساله از دوماهگی شروع به نوعی تشنج کرد بردیمش دکتر با هر نوع دارویی ماههی دوتا تشنج رو داشت تا اینکه دکترش فنوباربیتال رو قطع کرد و به جاش کلونوزپام داد از اون روز به بعد از یک آذر تا الان که یک ماهه میگذره بچم هر روز روزی دوبار تشنج میکنه دیگه کم آوردم هیچکس درکم نمیکنه فقط میگن خوب میشه خوب میشه دلم خونه بچم خیلی باهوش بود با این تشنجا میترسم خدایی نکرده مغزش آسیب ببینه😭😭😭💔

سلام کسی از قدیم تو این تاپیک هست .پسرم یکسال تشنج مقاوم به درمان داره و روز به روز داره بدتر میشه و ...

سلام تشنج های پسرتون به چه شکله؟؟  دختر منم تشنج میکنه و تا الان هیچ دارویی بهش نساخته😔

لطفا اگه کسی تجربه تشنج های پرش دست و پا و سر رو داره جواب بده خیلی حالم بده

سلام عزیزم.متاسفم و درک می کنم حالتون رو خیلی دوران سختی هست.انشالله که زودتر با کمک و تشخیص پزشک خوب و دارو ها به نتیجه برسید و نگرانی تون حل بشه.

لطفا اگه کسی تجربه تشنج های پرش دست و پا و سر رو داره جواب بده خیلی حالم بده

سلام عزیزم انشاالله که جواب از دکتر ها بگیری پسر منم تو 6 ماهگی تشنج کرد الان 3 سالش بدون تب بود تو 6 ماهگی با پرش دست و خیره شدن چشاش متوجه شدیم شربت لیسکانتین خارجی شو دکتر تجویز کرد که خداروشکر قطع شد که از بهمن پارسال دکتر میخواست شربت قطع کنه که متاسفانه فروردین تشنج کرد دوباره که دکتر گفت دلیلش اینه که مغزش فعلا توانایی ایش نادره قطع کنیم باز دو سال قرار شربت بخوره ، ما تو تبریز پیش دکتر پریناز حبیبی می‌بریم فقط بعد کنترل تشنج گفتار درمانی رو شروع کن و کاردرمانی تا بعداً مثل ما به مشکل برنخوری