2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
ببخشید عزیزم دستاشو سفت میکرد یعنی منقبض میشد ؟؟یا بسمت دو طرف باز میشد ؟؟و اینکه چیزای دیگه مثل گرد ...

نه عزیز مچ دستهاش سفت میشد تو بغلش گردن ب موقع گرفت اما تازه با کاردمانی سین خیز میره راه رفتن ک اصلا پا نمیگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز مچ دستهاش سفت میشد تو بغلش گردن ب موقع گرفت اما تازه با کاردمانی سین خیز میره راه رفتن ک اصل ...

عزیزم خدا سلامتی بده😥🙏

با نگاهش دنبال میکرد اشیا و ادما رو 

یا اینکه بخنده براتون ؟؟ 

عزیزم خدا سلامتی بده😥🙏با نگاهش دنبال میکرد اشیا و ادما رو یا اینکه بخنده براتون ؟؟

اره عزیزم هیچ چیز غیر عادی دیگه نداشت میخدید با بازی کردن باهاش باباشو داداششو میشناسه غریبه رو تشخیص میده دست زدن بلده دست دادن بلده ولی خب تشنجم داشته 

سلام کسی درمورد آمپول سیتی کولین اطلاعاتی داره یابرای بچش زده ببینم چه جوربوده مشکلی پیش نیومده؟پسرم سه سالشه راه نمیره حرفم نمیزنه دکتربراش نوشته اماخیلی نگرانم توروخدا اگه کسی زده برای بچه ش بیاد بگه چه جوریه

سلام خانوما من تازه این تاپیکو دیدم.پسرم بخاطر طولانی شدن زایمانم دچار تشنج بدو زایمان شد و پرش دستو ...

سلام توروخدا جوابمو بده دقیقا پسرم منم همینطور بوده الان دوماه داره قرص فنوباربیتال میخوره گفت تا ۳ماهگی بخوره باز نوارمغزمیگیره اگه خوب بود دارو رو قطع می‌کنه البته ۴۲روزگی نوارمغز دادخوب بود شکرخدا ولی محض احتیاط گفت ۳ماهگی هم نوارمغز بده و فنوباربیتال تا۳ماهگی بخوره الان بچه شما خوبه ؟؟مشکلی نداره؟؟؟

سلام توروخدا جوابمو بده دقیقا پسرم منم همینطور بوده الان دوماه داره قرص فنوباربیتال میخوره گفت تا ۳م ...

سلام عزیزم اره شکرخدا خوبه خوب شد تا سه ماهگی فنوباربیتال خورد و بعد نوار مغز داد نوارش پاک بود داروش رفته رفته قطع شد نگران نباش اصلاااا ان شاالله پسرشماهم خوب میشه فقط همیشه مواظب باش تب نکنه یا اگه تب کرد مواظب باش بالا نره.هروقت داروشم قطع کرد ان شاالله توی کیفتم شربت و شیاف استامنیفن و شیاف دیازپام بگو دکتربنویسه داشته باشی

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
سلام .من پسرم چندبار توخواب حالش بد میشد وخفه میشد ومقدارکمی آب دهن وکف بالا آورد.دوبار بعداز اون یه ...

عزيزم انشالله حال كوچولوتون خوب بشه

بهترين دكتر اهواز رضا عزيزي مال أميري هست

ولي نوبت دهيش وحشتناك سخته

شماره منشي رو دارم، شايد با اصرار بتوني نوبت بگيري

منشي ش پولكي هست

به جز عزيزي هم پيش هيچ دكتري نبر،من پيش همه رفتم و جوابي هم نگرفتم

سلام عزیزم اره شکرخدا خوبه خوب شد تا سه ماهگی فنوباربیتال خورد و بعد نوار مغز داد نوارش پاک بود دارو ...

09368109470این شمارمه جون عزیزت پیغام بده باهات در ارتباط باشم کلی سوال دارم من هرروز دارم میمیرم و زنده میشم هر روز آرزوی مرگمو میکنم توروخدا جوابم بده کدوم دکتر بردی من پیش دکتر غلام رضا جلودار اهواز میبرم میشه بهم پیام بدی