2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808196 بازدید | 6396 پست
یک مادر عزیز در مورد کاردرمانی تو همون کلوب جوابت رو دادیم

عزیزم من اورفریل رو نخریدم چون احتمال داره مدارک پسرم رو ببرم پیش محولاتی....میگن اون داروهای دیگه ای تجویز میکنه......فعلا دارم ایرانیش رو میدم......ولی میخوای برات جستجو کنم.....هر جا باشه میتونی بری بگیری؟

پسرم از نظر جسمی تقریبا بد نیست ولی متاسفانه بخاطر عدم آگاهی من و مخفی بودن تشنجات و اعتماد به دکترها پسرم تقریبا 2سالی که باید دارو میخورد رو بدون دارو گذروند!!!!!!!
بچه فوق العاده ای بود.........ولی تشنج روی نیمکره چپ مغز که مربوط به تکلم و توجه هست ایجاد شده و تاخیر در تکلم داره.........گفتار درمانی و کاردرمانی میبرمش.......
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
راحله جون خداروشکر که تکرار نشد..........
من چون پسرم بخاطر دارو نخوردن اسیب دید میترسم و میگم بچه تحت نظر دکتر دارو بخوره..........بازم خداروشکر برای پسرت
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون رز عزیزامیدوارم مشکل پسرت هرچه زودتر حل بشه از ته دل دعا می کنم....زودتر با خبرای خوب بیا....
راستش منم دیگه اعتمادم رو به دکتر رونق رو از دست دادم
بهش می گم بچم در اثر برخورد با محرک بو(پماد سالسیلات)سرش افتاد درست مثل تشنجهای اولش یعنی به آلرژیش ربط داره؟گفت نه اونا مثل این نبودن اشتباه می کنی!
بهش می گم بچم به خاطر حساسیت به اسانس اپیلیم سه روز نخوابید...اصلا بحث دیگه ای راجع به کارخونه های سازنده داروها می کنه
بهش می گم ممکنه با این داروها هم تکرار بشه....یه چیزایی می گه تو این مایه ها که چون هنوز پسرم مشکل تکاملی جدی پیدا نکرده اشکال نداره باز تکرا رشه!!!خوب من داغون شدم که پسرم مشکل جدی پیدا نکنه
زندگیم داره منفجرمی شه شوهرم داره کارش رو از دست می ده فقط واسه همین تشنجها...بچه فوق باهوشم داره از معمولی ترین بچه ها هم عقب تر می ره ......
.....
راستش به نظرم مهم نیست دکتر با آدم چقدر حرف بزنه مهم تشخیص درست و تجویز درست دارو هست
فعلا می خوام با اشرفی ادامه بدم چون نمی خوام باز یه حادثه تکرار بشه
سلام امروز تازه از بیمارستان کودکان تهران برگشتم بعد 3 روز دختر 6 ساله ام در حالی که داشتم تو اشپزخونه پاشویه اش می کردم یهو دیدم رفت کبود شد خدایا سنگین بود چطور برش دارم شوهرم هم کنارم وایساده بود برش داشت داد زدم بزارش زیر شیر اب بردش تو توالت و شلنگ اب رو گرفت رو سرش داد زد برو دیازپام بیار رفتم باز کردم و از مقعدش زدم بهش شل شد و دومی رو هم زدم ول کرد ولی بچم مثل بید میلرزید پیچیدیمش لای پتو و بدو به سمت بیمارستان
الان خوبه خدا رو شکر ولی حالام از اشپزخونهام بهم میخوره
همش اون صحنه میاد جلو چشم
خدایا شکرت دخترم بزرگ 6 ساله ولی یهو شد اندازه یه بچه 2 ساله
این اتفاقا 30 ثانیه هم بیشتر نبود
یک مادر عزیز منم از ته دل برای پسرت دعا میکنم تشنجاتش کنترل بشه و دیگه برنگرده

در مورد دکتر
منظورم این نبود که با هم دردل کنیم ........منظورم این بود که کامل به حرفای آدم گوش بده که بهتر بتونه تشخیص بده و داروی خوب........به هرحال من محولاتی رو امتحان میکنم خیلی این روزا راجبش پرسیدم.........چون پسرم خیرگی کمی پیدا کرده که خیلی وقت بود نداشت..........اشرفی دارویی تو این ضمینه نداد........میترسم پسرم عقب بیفته باز...........چه کنم از دست این دکترا........فقط میتونم به خدا پناه ببرم
نادیا جان خداروشکر به خیر گذشت..........دکترا چی گفتن؟ دارو هم دادن ؟
رز آّبی جون سلام خوبی؟پسرت چطوره؟یه سوال دارم ازت............یادمه روز قبل از تولد یکسالگی دخترم یه شب که یه کم بیقرار بود و تا صبح راحت نخوابید و گریه کرد صبح روز بعدش تا ظهر خوابید که ظهر با کلی بدبختی و بیحالی بیدار شد و خیلی صداش کردم به طوری که دیگه نگران شدم ولی بعد از اینکه بیدار شد یه کم کسل بود ولی هوشیاریش کم نبود فکر میکنی تشنج بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به دکترش گفتم چیز خاصی نگفت نمیدونم متوجه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم یه چیزی شبیه این حالت ولی مختصر تر یه بار دیگه پیش اومد و هر دوبار هم بعد از اون گیجی و بیحالی مریض میشد و سرما میخورد ..فکر میکنی تشنج مخفی بوده و ما متوجه نشدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
سلام یک مادر ..............سلام .امیدوارم مشکل پسرت گلت جدی نباشه عزیزم من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم ولی رز آبی دوست عزیزم میتونه کمکت کنه چون متاسفانه هم تجربه تشنج پسرشو داره و هم خیلی گل و مهربون و متعهده
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
ممنون دوس جونا
راستش این مدت دارم سعی می کنم روحیه خودم رو قوی کنم
گمونم دکترای بیچاره هم مقصر نیستن آخه ما که تنها مریضشون نیستیم....امیدوارم به زودی بچه هامون خوب خوب بشن
رزآبی جون امیدوارم از دکترت نتیجه بگیری گلم
افشیده جونم مرسی از نظر لطف.....مهربونی از خودته

جوابت رو تو کلوپ دادم گلم
آفرین یک مادر بهترین کار رو میکنی........
انشالا زود همه چی اوکی بشه
مرسی گلم همچنین شما..........هر وقت رفتم نتیجه رو اینجا میگم
سلام بچه ها خوبین؟؟؟
من لیسکانتین دارم دو روز بیشتر به پسرم ندادم دیگه لازمش ندارم کسی نمیخواد؟
االان من نیترازپام میدم به پسرم

یک مادر جون یه داروخانه شبانه روزی هست توی میدان حر فکر کنم اونجا گیر بیاری دارو رو....اسم داروخونه نمیدونم 22 بهمن بود یا 13 ابان یا .....فقط یادمه یه تاریخ بود اسمش ههههه
امیدوارم پیدا بشه هر چه زودتر
راستی یادم رفت بهتون بگم که این حالت تشنج پسرم دوباره بعد از حدود یکماه تکرار شد و مجبور شدم دارو بهش بدم بالاخره
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)