2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808354 بازدید | 6396 پست
تو رو خدا جواب بدین نوزادم ۲ماهشه تو بیداری با یک چشم چشمک میزنه مثل ادمای بززگ  تشنج؟ رف ...

سلام عزیزم این گروه برای اینکه نگرانی شما رو از بین ببره جای مناسبی نیست .یه وقت از دکتر مغزو اعصاب بگیرید حتی شده آنلاین و فیلم حرکت چشم های فرزند دلبندتان رو بفرستید تا پزشک متخصص تشخیص بدهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار دادین  چه جور تشنجی

بله نوار دادیم با ام آرای با بیهوشی گفت تشنج هست 

ولی من جدی نگرفتم از ۳ ماهگی چشمک زد هر از گاهی تا ۱۸ ماهگی ۵ روز بعد از واکسن تشنج جدی کرد گردنش رو کج کرد و چشم هاش رفت بالا

چجوری چشمک میزد تو رو خدا بگو دستم بی حس شد

اگر پیگیری کنید و با دکتر متخصص مشورت کنید حس خیلی بهتری خواهد داشت.خدا رو شکر فرزندتون علائم خطرناک و واضح که تشخیص قطعی تشنج داسته باشه نداره و حتی اگر این چشمک اسپاسم  و تیک و هر چیزی باشه با کمک پزشک و اقدام به موقع شما و پیگیریتون مشکلی ایجاد نمی کنه و جای نگرانی نیست .

سلام

وقت بخیر

تعریف دکتر اشرفی رو خیلی تو نظرات دیدم

دخترم تشنج کرده

و میخوام ببرمش پیش دکتر اشرفی

راهی هست برای نوبت گرفتن

یا اگر کسی نوبت داره و نمیخواد استفاده کنه بگه

من حاضرم بابتش هزینه هم بدم

دیروز نوار مغز دادیم‌ خوب بود گفت ۲ماه دیگه بیار احه چرا

خداروشکر .می پرسیدین از دکتر برای چی .

در کل فرزندتون تو سنی هست که اسپاسم رو نشون میده و بچه ها  خیلی درگیر این مسئله می‌شوند.هشیار باشید و فیلم گرفتن از حرکات رو اولویت قرار بدید .تا این دوران از تکامل فرزندتون بگذره و مشکلی پیش نیاد.

دکتر حاذق خیلی می تونه در مورد این مسئله کمک کنه.