2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808274 بازدید | 6396 پست
خیلی ممنونم که پاسخ دادی .متاسفانه نوار مغزی دخترم آخرین بار میزان کمی از تشنج رو ثبت کرد ولی ام آر ...

بله ب همون دکتر مغز و اعصاب بگید مینویسه براتون هزینش یک و خوردی شد و دوهفته طول میکشه تا جوابش بیاد

سلام 

پدر دختري سه ساله كه داراي بيماري ژنتيكي صرع مقاوم به درمان هست دارو رهاكين و كلوبازام و لوبل مصرف ميكند

زير نظر دكتر حميد نعمتي شيراز هست از تمام والدين باتجربه تقاضا دارم بهترين دكتر فوق تخصص مغز و اعصاب كودكان حتي در تهران يا خارج از كشور باشد معرفي كند ممنون ميشم 09179726190

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيماري دخترم از شيش ماهگي با پسرفت در تكامل شروع شد

و ما به دكتر مراجعه كرديم و تمام مراحل ازجمله  ام ار اي و آزمايش متابوليك انجام شده و همگي سالم بودن منتها نوار مغزش موج داشت و ما تشنجي مشاهده نميكرديم تنها پسرفت از جمله ننشستن و راه نرفتن مشاهده ميكردم درحالي ك دكتر ميگفت تشنج مخفي مثلا تيك خفيف اعضاي بدن يا پلك زدن داره كه ما از ان بيخبر بوديم و اين باعث پسرفت شده

داروهاي زيادي عوض كرديم و دكتراي زيادي عوض كرديم تا زماني كه به تازگي آزمايش ژنتيكمون مثبت شده كه من و همسرم دو ژن معيوب به دخترم ارث داديم

بله ب همون دکتر مغز و اعصاب بگید مینویسه براتون هزینش یک و خوردی شد و دوهفته طول میکشه تا جوابش بیاد

خیلی محبت کردید تعجب میکنم چرا دکتر تقدیری پس تا حالا همچین آزمایشی برای دخترم ننوشته؟؟؟ دو سال و نیمه دخترم بیمارشه . حتما این سری که رفتم مطبش میپرسم شاید علت خاصی داره. الهی همیشه خودتون و عزیزانتون سلامت باشید😍

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بيماري دخترم از شيش ماهگي با پسرفت در تكامل شروع شد و ما به دكتر مراجعه كرديم و تمام مراحل ازج ...

اسامی پزشکان تهران و سایر شهرستان ها در صفحه اول این تایپیک موجود است و در اینترنت هم هست.

انشالله زودتر مشکل دخترتون حل بشود.

با سلام به همه منم اومدم از تجربه خودم و دخترم بنویسم. دختر من در سه و نیم ماهگی دچار پرش دشت و پا ...

سلام دوست عزیز

خارج از کشور همین داروهای انوری رو ادامه دادن؟ 

کدوم کشور هستی؟

میتونی درخواست دوستی بدی؟ دخترمن 2ساله درگیره ولی هنوز کنترل نشده.. دارو cbd استفاده کردی؟ 

سلام  پدر دختري سه ساله كه داراي بيماري ژنتيكي صرع مقاوم به درمان هست دارو رهاكين و كلوبازام و ...

سلام دوست عزیز 

چرا رهاکین ‌‌؟ من دخترم 1سال رهاکین استفاده کرد  هیچ نتیجه ای نداشت ولی ب پیشنهاد دکترش دپاکین (همون رهاکینه ولی خارجی) شروع کردیم و ب شدت کم شد تشنجا 

با دکترش مشورت کن برا دپاکین 

سلام کسی به بچش برای کنترل تشنج پریمیدون میده؟ ما مدت تقریبا یکسالی میشه که دکتر پریمیدون جایگزین فنوباربیتال کرده و به تازگی متاسفانه بچم عوارض پرخاشگری و تغییر خلق و خو که از عوارض پریمیدون هست نشون داده میخواستم بدونم کسی تجربه مشابهی داره؟ خیلی تغییر کرده و من به شدت نگرانشم دکتر قطره هالوپریدول داده ولی چندان موثر نیست

بيماري دخترم از شيش ماهگي با پسرفت در تكامل شروع شد و ما به دكتر مراجعه كرديم و تمام مراحل ازج ...

دخترتون آزمایش ژنتیک داده یا خودتون و همسرتون؟ 

چون من و شوهرم در دوران نامزدی آزمایش ژنتیک دادیم و مشکلی نبود اما به تازگی دکتر از ما خواسته بچمون آزمایش ژنتیک بده میخواستم بدونم اگر بچتون این آزمایش داده چقدر هزینش شد و اینکه همه چیز مشخص میشه؟