این تاپیک برای استفاده از تجربیات ما مادرایی هست که با این مشکل مواجه شدیم.به هیچ وجه درمان و توصیه های پزشک کودکتون رو با خوندن ای تاپیک تغییر ندین.تشنج انواع داره و معمولا با دارو کنترل می شه.
تجربه من میگه به داروهای ایرانی اعتماد نکنید
و اینکه اگه از دکتری نتیجه نگرفتین بی معطلی برین سراغ یه دکتر دیگه...
من به خاطر اینکه منتظر موندم دکتر علیرضا رونق تشنج پسرمو کنترل کنه تجربه تلخی به دست آوردم
سه بار داروی پسرمو تغییر داد و بی خودی داروی ضعیف تبدیل به داروی پرعارضه تر شد
چون دوز مناسب نداده بود
و چون به داروی خارجی اعتقادی نداشت
پسرم چیزی نمونده بود با تشخیص صرع مقاوم به درمان مواجه بشه
به محض تغییر دکتر و دادن دارو خارجی با دوز مناسب تشنج کنترل شد
یه موضوع دیگه اینه که هرچی سریع تر تشنج کنترل بشه بهتره
و احتمال عوارض ناشی از تشنج کمتر
و دیگه اینکه عوامل مختلف مث گرسنگی خستگی گرما سرما و...میتونن باعث تشنج بشن و حتی دارو آنتی هیستامین میتونه زمینه ساز باشه
دعا کنیم همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن...آمین
لیست پزشکهای فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران:
دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران
دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران
سلام من پسرم یه ماه تشنج میکنه الان سه ماهشه اوایل فقل بی حال و کبود میشد ولی امروز تشنجش پرشی بود بیشتر از یک دقیق بدنش پرش داشت و ملچ مولوچ میکرد کی بچش این طور تشنج کرده نوع تشنج پسرم صرع کوچک کی بچش این طور بوده درمان شده
در ضمن پسرم دو بار ام آر ای داده سیتی اسکن شده .ازمایش متابولیکم داده همش سالم بوده نوار مغزاشم خوبن ...
سلام عزیزم ایشالله هر چه زودتر حال بچتون خوب میشه هر تشنجی که منشا مغزی نداشته باشه جای نگرانی نداره منظورم اینه که خدای نکرده اگه بچتون مشکل مغزی داشت و بخاطر مشکل مغزی تشنج میکرد حق داشتید که نگران روند رشو درمانش باشید اصلا برای دارو دادن طبق نظر متخصصش اهمال نکنید سر ساعت و طبق دستور داروهاشو بدین که خدای نکرده تشنجش تکرار نشه به احتمال قوی بچه شما توی بدنش ویروس بوده و توی واکسن چهار ماهگی چون واکسن سیاه سرفه باعث تشنج توی بعضی بچه ها میشه به اون واکنش نشون داده با آرزوی سلامتی برای فرزندتون
سلام من پسرم یه ماه تشنج میکنه الان سه ماهشه اوایل فقل بی حال و کبود میشد ولی امروز تشنجش پرشی بود ب ...
سلام لطفا با اجازه پزشکش رکتال تیوپ دیازپام تهیه کنید و توی خونه داشته باشید هر وقت بچتون تشنج کرد حتما استفاده کنید نباید بذارید تشنج طولانی بشه برای مغز خیلی عوارض داره البته نترسونمتون ولی تشنج واقعا عوارض مغزی داره و هر طور شده باید جلوشو بگیرید تا ملاج بچه بسته نشده ملاج دو سالگی کامل بسته میشه و تا اونموقع باید تشنج به صفر برسونید و به کمترین زمان ممکن ایشالله هر چه زودتر حال بچتون خوب میشه
خانمهای عزیز که بچتون سابقه تشنج داره و دارید دارو به بچتون میدید لطفا خیلی دنبال علت و چرا و چگونگی تشنج فرزندتون نباشید اونو به دکترش واگزار کنید میدونم خیلی سخته میدونم درگیر فکر و خیال برای آینده بچتون هستید و کاملا هم حق دارید ولی الان مهمترین چیز اینه که کاری کنید که بچه تشنج نکنه به این صورت که سردی بهش ندید اگه شیر خودتونو میخوره خودتون هم سردی نخورید به هیچ عنوان بچه یبوست نگیره زور نزنه که به مغزش فشار نیاد جاهایی که سر و صدا زیاده نبریدش جاهایی که نور چشمک زن داره نبریدش توی خیابون مخصوصا شبها نبریدش من یه پسر بچه ۷ ساله با سابقه تشنج از سه روزگی دارم تمام اینایی که بهتون میگم هیچ دکتری بهم نگفته همش با آزمون خطا که ایکاش بهم یکی میگفت شاید بچم کمتر تشنج میکرد لطفا داروهای بچتونو سر ساعت و همون مقداری که دکتر میگه بدید عوارض هیچ قرصی بدتر از تشنج نیست از دکترش اجازه بگیرید و رکتال تیوپ دیازپام تهیه کنید هر جا میرید با خودتون داشته باشید به محض دیدن تشنج اصلا درنگ نکنید و ازش استفاده کنید جلوی تشنج باید فوری گرفت لطفا هر چه زودتر به خودتون بیاید بخاطر بچتون با واقعیت کنار بیاید تا بتونید تصمیم درست بگیرید جگر گوشتونه میدونم نمیتونید به این حال ببینیدش میدونم ولی خواست خدا بوده و شما حتما از پسش بر میاید خدا به همگی ما کمک کنه التماس دعا
دوستای عزیزم ان شاالله ک الان فرزندانتان خوب شدن ویزیت انلاین با دکتر اشرفی اگه خواستید داشته باشید اپلیکیشن مدافون رو نصب کنید ۷۶تومن هم ویزیتشه کمتر از۱۴ ساعت جواب میده اما سوالات بعدی منو دیگه جواب ندادن