2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808332 بازدید | 6396 پست
یعنی خندیدن تو خواب نشانه  تشنج در نوزادانه؟ چقد میخره

هر خنده یا هر حرکتی تشنج محسوب نمیشه.حرکت هایی که عادی نیستند  و مشکوک هستیم رو دکتر ها می گن فیلم بگیریم و نشان بدهیم الزاما همه تشخیص به تشنج نمی دهند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر،ببخشید بدلیل حجم بالای مطالب نتونستم همه ی صفحات رو بخونم،ولی منم مشکلمو میگم ممنون می ...

عزیزم وقتی تا الان کنترل بوده نگران نباش چون با قطع دارو پیش اومده.اگرم تشنج باشه با دارو رفع میشه نگران نباشین

سلام مامانی خوب امیدوارم کسی باشه جواب بده 

پسر من یه ویروس شدید گرفت به حدی که یک ماه درگیرش بود اخر سر تشنج کرد یک سالشه حدود یک هفته بیمارستان بستری بودش 

بردمش دکتر مغز و اعصاب پیش حامد بیگدلی ولی نمیدونم زیاد دلم راضی نبود بهش دارویی که داد و به پسرم ندادم نوار مغز ازش گرفت گفت خوبه نوار مغزش 

الآنم خداروشکر همه چیزاس طبیعیه 

دیگه نبردش دکتر 

در ضمن همسرم سابقه تشنج توکودکی رو داشته 

ولی دوباره استرس افتاده به جونم دنبال دکتر خوبم که برم پیشش تا اینجای کار اسم اشرفی زیاد شنیدم 

همه تشنجا باید دارو استفاده بشه ؟اشرفی دکتری هست که الکی به دارو ببنده بچرو؟بخدا گیج و کلافه شدم

سلام مامانی خوب امیدوارم کسی باشه جواب بده  پسر من یه ویروس شدید گرفت به حدی که یک ماه درگیرش ...

عزیزم این که سابقه تشنج داشته و دارو رو قطع کردید هم ریسک زیادی داره و هم خطر ناک.دارو هیچ عوارضی در برابر عوارض تشنج نداره .به عوارض اینکه اگر تشنج کنه و آسیب ببینه اون موقع شاید خیلی بیشتر از زمانی که فکر می کنید به دارو حتی تعداد بیشتر دارو نیاز است.

نگران نباش عزیزم. درخواست دوستی برات دادم دوست داشتی قبول کن

یه  یه وقت هایی نگران بودن با نبودن فرقی نمی کنه و چیزی رو تغییر نمی ده مگر خود ادم تغییر کنه و یاد بگیره ارزش سلامتی چقدر زیاده  و به خاطر این نعمت  و داشتن عزیزانش هزاران بار و هر ثانیه خدا رو شکر کنه. .ممنون عزیزم.

سلام مامانی خوب امیدوارم کسی باشه جواب بده  پسر من یه ویروس شدید گرفت به حدی که یک ماه درگیرش ...

بب ش پیش یه دکتر خوب و هر چی گف حرفشو گوش کن اگر دارو داد داروشو بده سرخود کاری نکن.اگر تشنجش با تب بوده زیاد نگران کننده نیس .فقط مواظب باش بازم مریض نشه

هر کاربری میکنم نمیتونم پیش دکتر اشرفی نوبت بگیرم منشیش هم نوبت نمی‌ده  موندم چیکار کنم واقعا

دکتر های خوب دیگه مثل دکتر توسلی .دکتر افشار خاص .دکتر  حسن باقری و ....تو صفحه اول ایم تایپیک اسم پزشکان در تمام شهر های ایران اومده 

دکتر های خوب دیگه مثل دکتر توسلی .دکتر افشار خاص .دکتر  حسن باقری و ....تو صفحه اول ایم تایپیک ...

رمجبورم پیش یه دکتر دیگه بگیرم چون اشرفی یک مهر نوبت داده 

ولی به نظرم نظرات منفی کمتری داشت نسبت به دکترای دیگه 

رمجبورم پیش یه دکتر دیگه بگیرم چون اشرفی یک مهر نوبت داده  ولی به نظرم نظرات منفی کمتری داشت ...

تجربه ای که من پیدا گردم دکتر های مغزو اعصاب خیلی فرقی با هم نمی کنن و کم هم نیستن .اون هایی که نام بردم دکتر های خیلی خوبی هستن که می توانید پیگیری کنید حتی بقیشون.من از دکتر بیگدلی هم خیلی تعریف شنیدم.