2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808352 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لی لی جون پسرم تحت نظر دکتر اشرفیه ، اول از فنوبارب شروع شد و اثر نداشت و الان سه تا داروی ضد تشنج م ...

ببخشید شما هنوز اینجا می‌آید جواب منو بدید

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه
بستگی داره عزیزم خب مثلا دختر من با دارو کنترل نشد با آمپول همراه دارو کنترل شد

سلام خانم میشه جواب منو بدید واسه تشنج سوال داشتم

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه
عزیزم میشه شخصی دکتر دخترتونو معرفی کنین،با سپاس🙏🌹

سلام جواب منو میدید؟

سلام .دختر من تحت نظر دکتر حسن باقری هستن .مطبشون خوش شمای هست .کسایی که ازم سوال کردن .من که نزدیک 36-37 ساله میشناسمش و قبولش دارم .ولی بازم شما به نظرم برای اطمینان بیشتر با چندتا پزشک مشاوره بشین و مقایسه کنین کدوم بهتره و تحت نظر اون شخص ببرید بچه رو .

دخترم سه ماهه تشنج داره، ۱۹ ماهشه. دارو میخوره ولی هرهفته تقربا یک بار دچار تشنج میشه بی‌حال میشه و و عرق میکنه و میخوابه. حالا چند تا دکتر به نام بردم ولب درنهایت میگن برو ال تی ام. من وحشت دارم و میترسم. کسی تجربه ال تی ام داره؟

سلام خانم میشه جواب منو بدید واسه تشنج سوال داشتم

حالات علائم تشنج بچتون چجوریه؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
سلام عزیزم ال تی ام چطوری هست؟ میشه لطف کنید توضیح بدید که سخت بود یا نه؟ بچه چطور موند؟

سلام من ال تس ام دادم دخترم سه ماهش بود ٢٤ ساعت دستگاه نوار مغزي بهش وصل بود با دوربين كنترل ميشد حركاتش سخت نيست به نظرم