2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808292 بازدید | 6396 پست
ولی من همش فک میکنم ی چیزیش هست نمیدونم چیه فیلمشو بفرستم شما میتونی بگی عادیه یا نه بخدا دیگه دارم ...

عزیز دلم بهترین کار و البته درست ترین کار اینه که همین طور دوستمون گفتن فیلم بگیرید و به پزشک مغزو اعصاب اطفال به صورت آنلاین یا حضوری نشان بدهید و هشیار باشید .به نظر منطقی نمیاد که نظر ما که والدین هستیم و نه پزشک ، مستند و قابل اعتماد باشه و اون خیال راحت رو بابت حرکات فرزندتون  بتوانیم به شما منتقل کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم بهترین کار و البته درست ترین کار اینه که همین طور دوستمون گفتن فیلم بگیرید و به پزشک مغزو ا ...

میترسم 😭😭😭

شما دکتر مغز اعصاب میشناسی معرفی کنی آنلاین 

سه ماهه من هرشب کابوس میبینم😭😭

میترسم 😭😭😭 شما دکتر مغز اعصاب میشناسی معرفی کنی آنلاین  سه ماهه من هرشب کابوس میبینم😭😭

تو اینترنت بزنید هر دکتری که آنلاین ویزیت کنه رو وقت بگیرید.من اطلاعی ندارم که کدام پزشکان آنلاین ویزیت می کنن ولی قطعا هست .

میترسم 😭😭😭 شما دکتر مغز اعصاب میشناسی معرفی کنی آنلاین  سه ماهه من هرشب کابوس میبینم😭😭

من تو گوگل زدم الان دکتر مغزو اعصاب اطفال آنلاین چند نفر بودن که بتوانید وقت بگیرید.

نرم افزار مدافون رو دانلود کنید چندتا دکتر مغز اعصاب کودکان داره که دکتر اشرفی هم جزوشونه ویزیت هم ۷۵ هست

من ۱۸ ساله تحت درمان دکتر نجات هستم 

دو جلسه هم پیش جواد زاده رفتم عالی هستن 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

هیچ فقط می شینم به بچم نگاه میکنم گریه میکنم هرشب تا صبح خابای پریشون میبینم همین😭😭

عزیزم با این کار فقط به اون بچه استرس و اضطراب وارد میکنی یکم به خودت مسلط باش میدونم خیلی سخته ولی این بچه ها بیش از هر چیزی به آرامش نیاز دارن. منم مشهدام برای همه بچه ها به خصوص بچه شما دعا میکنم اگه قابل باشم. خدا به قلب شما آرامش و به فرزندتون سلامتی کامل بده