2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808326 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم بعد سه هفته آمپول سیناکتین،تشنجاش کنترل بود،ولی الان دو روزه تشنج میکنه،خیلی داغونم،کسی هست که ...

از منم بعد قطع آمپول شروع شد با سابریل هم قطع نشده الان توپیرامات اضافه شده

ببخش عزیز،میشه در مورد کوچولوتون بیشتر توضیح بدین،اگر امکانش هست،چند وقتشه،بیماریش چیه؟از کی دارو داره میگیره؟من علت اینکه چرا داره دو روزه تشنج میکنه رو فهمیدم،من سابریل پیدا نمیکنم،رفتم مجبورن ایرانیشو گرفتم،از وقتی ایرانی رو دارم میدم،این اتفاق افتاده،اما دیروز بردم پیش دکترش،گفتم بخاطر تحریم ها مجبورم تدریجی سابریلشو کم کنم،و بعدش قطع بشه،جایگزینم همون آمپولای سیناکتین رو اضافه کرد که هفته ای بعد ماهی بزنم،توکل بر خدا

سلام وقت بخیر،ببخشید بدلیل حجم بالای مطالب نتونستم همه ی صفحات رو بخونم،ولی منم مشکلمو میگم ممنون میشم کمکم کنین،من بچم ۱ماه ونیم زود بدنیا اومد،دوماه هم تو بیمارستان بستری بود و اکسیژن میگرفت،و الان که ۷ماهشه هنوز شبکیه ی چشمش تکمیل نشده و تحت مراقبته،طبق گفته ی پزشکا تو بیمارستان تشنج کرده و فنو استفاده میکرد ولی تواین مدت که تحت نظر دکتر اعصاب بود،دوبار نوار مغز گرفتن و سالم بود و دکترش داروشو کم کرد که کلا قطع کنه ولی الان متوجه شدم یکی از حرکاتش شبیه اسپاسم شیرخوارگیه،فیلم گرفتم که به دکترش نشون بدم ولی تا نظر ایشون برسه،میخواستم ببینم اگرواقعا اسپاسم باشه،درمان داره؟درمانش چجوریه؟و کامل خوب میشن؟لازمه بگم که هنوز دخترم نمیشینه،حتی غلطم نمیزنه،دندونم در نیاورده،لبخندم نمیزنه که ممکنه بخاطر ندیدنش هم باشه

پسر من بعد از سه بار آی وی اف ناموفق در چهامین تلاش برای آی وی اف بدنیا اومد در سونوی ۱۸ هفتگی آتروف ...

سلام،میخواستم یک سوالی داشته باشم ازتون 

بچم 15ماه هست دکتر گفته باید نوار مغز ازش بگیرم تو صحبت بعضی از عزیزان متوجه شدم بچه باید خواب باشه ولی بچه من اصلا خواب نداره چطور میشه ازش نوار رو گرفت اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید،حتما یعنی باید خواب باشه که نوار رو بگیرن

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

به بچه دارو خواب آور میدن خوب خوابش عمیق که شد بعد نوار میگیرن

برا بچه ضرر نداره،چندساعت بعدش بیدار میشه،شما برا بچتون اینجوری انجام دادن؟

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

پسر من تا الان ۶ بار نوار مغز گرفته اصولا هر سال باید انجام بدن جالبه که الان که دارم در موردش حرف میزنم امشب هم بردیمش نوار بگیره سریهای قبل با دارو خواب آور خوابشو عمیق میکردن و نوار میگرفتن ولی متاسفانه امشب به شدت مقاومت کرد و هر چی خوابش میبرد تا میومدن کلاه مخصوص انجام گرفتن نوار براش بذارن بیدار میشد و مقاومت میکرد نگران نباشید بچتون چون خیلی کوچیکه فورا با دارو خوابش عمیق میشه و میتونن براحتی ازش نوار بگیرن نوار مغز خیلی به دکترش کمک میکنه که چه نوع دارو و چه مقداری براش تجویز کنه

ضرر خاصی نداره مثل هر داروی خواب آوری یه کم بچه بعدش گیج و بهش مایعات بدید تا زودتر با ادرارش دفعش کنه پسر من تا کوچیکتر بود تا دو ساعت بعد از گرفتن نوار هم خواب بود ولی انگار الان خیلی به دارو مقاوم شده چون تا آوردیمش خونه راحت شامش هم خورد بعد خوابید

ضرر خاصی نداره مثل هر داروی خواب آوری یه کم بچه بعدش گیج و بهش مایعات بدید تا زودتر با ادرارش دفعش ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم