2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808348 بازدید | 6396 پست
اگه تشنجش با تب بوده نگرانی خاصی نداره دکتر پسرم گفته تب تشنج ساده ترین بیماری مغز و اعصابه و عین س ...

سلام عزیزم درخواست دوستی منو قبول کن لطفا شماره موبایلت رو بهم میدی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت استفاده گروه ب همراه دارو تشنج چیه و کدوم نوع ب من الان لوبل میدم باید ب ۶ بدم دکتر چیزی نگف هر ...

سلام عزیزم .کاربری فرزانجون قبلا بچه اش تحت نظر دکتر نصیری بود .میتونی از ایسون سوال کنی.چون چند سال تحت نظرش بوده . ولی من خودم چون بچه ام مشکل مغزیش متفاوت هستش و با بچه های شما فرق داره نمیدونم چه دارویی مناسبه چه کاریه تو زمینه مشکل تشنج و...

دختر من اورفیریل میخوره با اریپیپیرازول و امگا3

علت استفاده گروه ب همراه دارو تشنج چیه و کدوم نوع ب من الان لوبل میدم باید ب ۶ بدم دکتر چیزی نگف هر ...

سلام من اصفهانم‌و پسرم مدت زیادی تحت نظر دکتر نصیری بود بله ب۶ باید استفاده کنید به نظر من دیگه پیشش نرو و برو پیش دکتر قضاوی منم همینکار و کردم چون هم هر وقت زنگ میزنم جواب میدن هم برای ویزیت نوبت دهیش نظم بهتری داره

سلام من اصفهانم‌و پسرم مدت زیادی تحت نظر دکتر نصیری بود بله ب۶ باید استفاده کنید به نظر من دیگه پیشش ...

وای اره دقیقا من دوبار پشت در مطبش الاف بعدم نیومدن جواب نمیدن خودش اینقد اروم حرف میزنه اصلا نمیفهمی چی میگه تازه من ب ۶ را اینجا فهمیدم ولی مردد بودم بدم ندم اصلا دادنش چرا با این دارو ها هست چون اختلال ایجاد میکنه باید خورده بشه 

سلام خوبید؟ شما بچه ها تشنج این شکلی دیدید که یهو حالت خواب آلودگی به کودک دست بده و چشماش خمار شه ب ...

۴۴۱سلام عزیزم میدونم سالهاست میگذره پسر منم مشگل بچه شمارو داره چیکارکردید الان خوبه خواهش میکنم جواب بدید

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!

سلام من دخترم دوماه تموم بود از صدايي ترسيد بعد موقع ترس يا به صورت طاق باز باشه دستشو باز ميكنه كلي دكتر رفتم و نوار ٤ بار و ام ار اي گفتن رفلاكس مورو دكتر محولاتي بدون توضيحي فقط گفت تشنج خوش خيم قرص داد شروع كردم دادن باز با هر صدا يا حموم يا پوشك عوض كردن يا تكون ناگهاني خودش دستشو باز ميكنه  رفتم دكتر اشرفي گفت دارو چه مدت داري ميدي گفتم دو هفته گفت تغير كرده گفتم هيچي گفت رفلاكس مورو يك ماهو نيم ديگه دارو كم كن و قطع كن تا ٤ ماهش تموم بشه خيلي داغونم با هر تكون تمام وجودم ميلرزه  همگي هم نظرشون اين بود اگه تشنج بود نصبت به اين دارو واكنش مثبت داشت الان تو هفته ٤ مصرف دارو هيچ تغيري نكرده😞  

دوستان كسي ltm نداده چون دختر. من. بين تشنج و رفلاكس مورو موندن بهش دادن قرازه انجام بشه😭😭😭 تورو خدا دعا كنين تشنج نباشع اللن دو روزه رفلاكسش شديد. شده اين حالتش بيشتر شده جوري صداي اب از گلوش هي مياد هي بالا مياره

دوستان كسي ltm نداده چون دختر. من. بين تشنج و رفلاكس مورو موندن بهش دادن قرازه انجام بشه😭😭😭 تورو ...

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم .اما LTM برای دختر من هم تجویز کردند و انجام دادیم.خیلی خوبه که برای شما هم تجویز شد و کمک می کنه به تشخیص بیماری .امیدوارم و دعا می کنم که زودتر به نتیجه مناسب برسید .