2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808693 بازدید | 6396 پست
من هم بعد از کلی آزمون خطا از غفرانی شروع شد حتی شهرستانها تا یکسالی که بدو پیدا کردم بله خیلی با اخ ...

دخترم دارو زیاد می گیره حدود ۴ تا دارو  الانم که تقریبا کنترل شده و حرکاتش کم شده هنوز تغییری در دارو ها ندادند.ولی من با پزشکان دیگری مثل دکتر توسلی و محولاتی هم بردم و تشخیص ها و روند درمان همین بوده .ولی من از دکتر بدو آرامش بیشتری می گیرم‌.برای همین با ایشون پیش میرم و اعتماد دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بچه من والپروات رهاکین تپیرامات و کلوبازام میخوره.خانواده لوتیراستام که کلا بهش نمیسازه و بیقرا ...

من تهران هستم و دخترم هیچ تکاملی نداره و درسته که تشنج ها کنترل شده ولی عملا تاثیر خاصی در تکامل دخترم نخواهد داشت ولی بازم خدا رو شکر می کنم که کمتر اذیت میشه و تشنج نمی کنه مثل قبل.

دختر من لیسکانتین ایتالپت.تپیرامات و تگرتول استفاده می کنه .

من تهران هستم و دخترم هیچ تکاملی نداره و درسته که تشنج ها کنترل شده ولی عملا تاثیر خاصی در تکامل دخت ...

امید به خدا انشا اله تکامل پیدا میکنند.برای شما آرزوی سلامتی میکنم.انشاالله بلا و بیماری دور باشه ازش.پاینده باشید.

و اینکه روزی 10 تا 20 بار اینجوری میشه.. شیراز هستم و هر جور دکتری بردم نوار ویدئویی گفت تشنجه ام ار ...

سلام ، ببخشید میشه جواب منو بدید😭

پیش کدوم دکتر میبرید بچتونو ؟ راضی هستید؟؟

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

سلام عزیزان خوب هستین من نشستم کل این تاپیکو تقریبا خوندم از سال ۹۴ تا الان .کاش کسی که شرایطش مثل من هست این پیامو میدیدویکم راهنماییم میکرد بلکه یکم دلم اروم بگیره.

من بچم ۳۶ هفته دنیا اومد مسمومیت بارداری داشتم و اب دور جنینم خیلی کم بود.بعد اون همه چی خوب بود تا ۴ ماهگی که س ماخوردگی وحشتناک گرفت از پدرش منم روزای اخر خوب شدنش بود فقط یکم ابریزش بینی داشت رفتم واکسن ۴ ماهگیشو براش زدن دوروز بعدش یهو از خاب که بیدار شد تشنج کرد چشماش بالا رفت بدنش سفت شدو از دهنش کف اومد.تابریم بیمارستان یبارم اونطوری شد.رفتیم گفتن بدنش پر عفونته ۱۰ روز بستری شد اب نخاع و نوار گرفتن گفتن مشکلی نیس.بعد اون هر دارویی دادن بعد یماه باز تشنجای پی در پی کرده رفتیم بیمارستان بستری شده تو طبی کودکان .۱۰ ماهگیش دکترش و عوض کردم بردم پیش تکتم موسویان گریه کردم گف تشنجش خوشخیمه که تکاملش خوبه خوب میشه نترس .بعد گف این نوع تشنجا بعد یسالگی کم کم خوب میشن تو  ۱۴ ۱۵ ماهگی.از اونموقع دیگه تشنجای پی در پی نکرد داروهاشم خوب تنظیم کرد ماهی یبار شد تشنجاش.یکم دلم اروم گرف که خداروشکر داره رو به بهبودی میره که باز دیشب تشنج کرد از دیشب به اینور الان چهارمین باره تشنج میکنه دکتر گف کاربامازپین و قطع کن سدیم والپرات سروع کن.دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم همش تو فکر بچمم که خوب میشه یا نه ۲۰ ام این ماه میشه ۱۴ ماهش درسته الان خداروشکر ۵ ماهه پامون بیمارستان کشیده نشده .ولی خب امروز خیلی ناامید شدم اینطکری ادامه پیدا کنه باید برم بیمارستان.کمکم کنید

در ضمن پسرم دو بار ام آر ای داده سیتی اسکن شده .ازمایش متابولیکم داده همش سالم بوده نوار مغزاشم خوبن.ازمایش ژنتیکم دادیم جوتبش چهارشنبه میاد دعا کنید اونم سالم باشه