سلام عزیزان خوب هستین من نشستم کل این تاپیکو تقریبا خوندم از سال ۹۴ تا الان .کاش کسی که شرایطش مثل من هست این پیامو میدیدویکم راهنماییم میکرد بلکه یکم دلم اروم بگیره.
من بچم ۳۶ هفته دنیا اومد مسمومیت بارداری داشتم و اب دور جنینم خیلی کم بود.بعد اون همه چی خوب بود تا ۴ ماهگی که س ماخوردگی وحشتناک گرفت از پدرش منم روزای اخر خوب شدنش بود فقط یکم ابریزش بینی داشت رفتم واکسن ۴ ماهگیشو براش زدن دوروز بعدش یهو از خاب که بیدار شد تشنج کرد چشماش بالا رفت بدنش سفت شدو از دهنش کف اومد.تابریم بیمارستان یبارم اونطوری شد.رفتیم گفتن بدنش پر عفونته ۱۰ روز بستری شد اب نخاع و نوار گرفتن گفتن مشکلی نیس.بعد اون هر دارویی دادن بعد یماه باز تشنجای پی در پی کرده رفتیم بیمارستان بستری شده تو طبی کودکان .۱۰ ماهگیش دکترش و عوض کردم بردم پیش تکتم موسویان گریه کردم گف تشنجش خوشخیمه که تکاملش خوبه خوب میشه نترس .بعد گف این نوع تشنجا بعد یسالگی کم کم خوب میشن تو ۱۴ ۱۵ ماهگی.از اونموقع دیگه تشنجای پی در پی نکرد داروهاشم خوب تنظیم کرد ماهی یبار شد تشنجاش.یکم دلم اروم گرف که خداروشکر داره رو به بهبودی میره که باز دیشب تشنج کرد از دیشب به اینور الان چهارمین باره تشنج میکنه دکتر گف کاربامازپین و قطع کن سدیم والپرات سروع کن.دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم همش تو فکر بچمم که خوب میشه یا نه ۲۰ ام این ماه میشه ۱۴ ماهش درسته الان خداروشکر ۵ ماهه پامون بیمارستان کشیده نشده .ولی خب امروز خیلی ناامید شدم اینطکری ادامه پیدا کنه باید برم بیمارستان.کمکم کنید