2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808408 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی السا خانم اینکه پزشک بچتون بدون نوار مغز دارو شروع کرده نشون میده پزشک خوبی نبوده. با یه پزشک دیگه صحبت کنید. بن یو جان خدانکنه پسرت مشکلش بیماریه متابولیک باشه چون متابولیک توی هر مرحله ای تشخیص داده بشه بیمار توی همون مرحله ساید یکم بیشتر پیشرفت کنه نه کامل. البته درکل هرچی خدا بخواد.اگه اختلال متابولیک باشه که اونم باید رفع بشه حالا یا با دارو یا با رژیم که اونم باز خوب نیست. بابای مهربون ازینکه دخترتون پیشرفت کرده خوشحالم. برای کم خونیش که به خونریزیه داخلی مشکوکید به نظر من اصلا این فکرو نکنید چون اول خونریزی داخلی خیلی خطرناکه و نمیزاره مریض دوام بیاره و دورازجون زود ادمو از پا میندازه دوم اینکه اگه خونریزی معده و گوارش باشه خدای نکرده اونم از رنگ و بوی مدفوع بچه مشخصه.چون خیییییلی تیره تقریبا سیاه رنگ میشه و بدبو میشه که البته قطره آهن هم همین علائمو نشون میده و نمیشه با دیدن رنگ تیره مدفوع بچه وقتیکه آهن میخوره به خونریزی فکر کرد. انشاءالله که مشکلی نیست
Lilypie Maternity tickers
بابای مهربون اگه من روغن نارگیل خالص بگیرم دیگه نیازی نیست روغن ام سی تی رو بگیرم؟همون کافیه؟من احساس میکنم بچم همش بیحال و کسله البته خیییییلی کم خوابه. شاید برا همین کسله. چون خوابش میاد ولی نمیخوابه. هوشیاریش بهتر شده ارتباط دیداریش هم بهتر شده اما چیزی که منو هم خیلی نگران کرده مثل شما سفت نشدن و کامل نشدنه گردنشه . نمیدونم چرا؟گاهی میگم از متابولیک المان رو هم بدم مال ایران رو دادیم خوب بود . اما جرات نمیکنم ببرمش ازمایش دوباره. هم به خاطر اذیت شدنش برای خونگیری هم برا جوابش. میخوام ام سی تی یا روغن نارکیل روهم امتحان کم. اگه بخواد میتونه روی دستلش برگرده و دمر بشه اما اینکارو نمیکنه مگه موقعهایی که خووووب خوابشو کرده باشه. قبل از تشنج خیلی خوب بود بچم.سینه خیز میرفت گااااهی دمر میشد الان احساس میکنم تنبلتر شده شایدم به خاطر داروش باشه. در مورد خرخره گلو یا حنجره نیترازپام و سابریل رو که خودم تجربشو داشتم برا بچم واقعا تاثیر داره و باعث شل شدن عضلات حنجره و خرخر کردن و مشکلات بلع میشه. طوریکه بجه ی من در زمان نصرف این دو تا دارو هرچیزی بهش میدادم زود میپرید توی گلوش و اذیت میشد
در مورد دکتر اشرفی به نظر من دکتر خوبیه . من پیش محولاتی هم رفتم. اما دکتر لشرفی رو بهتر قبول دارم .دکتر محولاتی تایم حرف زدن رو خوب میده اما اشرفی همون لحظه و نگاه اول ماجرا میاد دستش به نظرم
در مورد دکتر اشرفی به نظر من دکتر خوبیه . من پیش محولاتی هم رفتم. اما دکتر لشرفی رو بهتر قبول دارم .دکتر محولاتی تایم حرف زدن رو خوب میده اما اشرفی همون لحظه و نگاه اول ماجرا میاد دستش به نظرم. البته به خاطر خییییلی شلوغ بودن مطبش خیلی خستست که اگه اول وقت نوبتتون بشه خیلی خوبه
سلام، چون خیلی خسته ام فردا حتما بقیه پستها رو میخونم اما چون تو هفته IS هستیم یه لینک ویدویی رو قرار میدم که به جای ۱۲۳۴۵ تو لینک اسم سایت ی و ت ی و ب رو به انگلیسی وارد کنید چون متاسفانه عبارت نامناسب محسوب میشه،https://m.12345.com/watch?v=vNIzKWEw_-I هرچند که در یو تو یو ب هست و نیاز به ف ی ل .. ش کن داره، دختر من هنوز اسپاسم داره متاسفانه، هنوز جنگ تکامل و IS ادامه داره و تکاملش تو یه محدوده آسانسوری شده و بالا و پایین میشه، دوستانی که کنترل شده تشنج فرزندشون چه دارو یا داروهایی میگیرن؟ میخوام به یه جمع بندی برسم، در ضمن اگه تشنج فرزندتون کنترل شد حتما اینجا به ما بگید تا بقیه بدونن با چه دارویی تشنج کنترل شده و البته خوشحال و امیدوار شن،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
مرسی سحر جون خیلی لطف کردین .دارم یه سر میام ایران می خوام یه مشاوره هم از دکتر اشرفی بگیرم .بله برای منم تشخیص خیلی مهمه .اینجا با این که پسرم تله متری هم شده بود نتونسته بودند تشخیص بدند.البته الان دکترش رو عوض کردم ظاهرا این دکتر بهتره .بابای مهربون نگران نباشید امیدوارم به زودی دختر شما هم به داروها جواب بده.راستی داروهاش چیه؟
سلام.بابای مهربون.دختر من از ۱۸ روزگی اسپاسم شیرخوارگی داشت.تا اینکه ۶۰ روزگی بستری شد npo شد و بعد سابریل و فنو هم زمان گرفت. و اسپاسم ش کامل قطع شد و الان فقط تشنج داره اونم پارشیال.اما جالب اینکه تمام مدت که اسپاسم شیرخوارگی داشت نوار مغزی به هیچ عنوان نشون نمی داد.اما بعد که وارد تشنج شد نوار تشنج خفیف رو نشون میده.دختر شما هم به امید خدا خوب میشه.
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم
سلام دوستان ما دیروز دخترمو بردیم دکتر نوار گرفت، گفت هیپس آریتمی تو نوار پیدا نیست و فقط تشنج خفیفه، اما بخاطر شروع شدن تشنجها( بالارفتن چشمهاش) از اوضاع راضی نبود و توپیرامات رو قطع و بجاش شربت والپروات سدیم داد و گفت که هر هفته آزمایش کبد بدیم دکتر ما رو از آینده دخترمن ترسوند و من خیلی نگرانم، فکر میکردم اوضاع خوبه اما ...