سلام دوستان من چهارشنبه پسرمو بردم پیش محولاتی چون از ابان پارسال درست زمانی که داشت داروش قطع میشد تشتجا شروع شد و سه بعر تکرار شد ابان خرداد تیر و باخودم گفتم شاید دقت اشرفی کمه چون همیشه سرش شلوغه دو تا تشنج اخیرش برعکس همیشه تو خواب بود پلکاشو تن تن باز و بسته مرد و اگه دقت به دست و پاش نمیکردم که سیخ شدن نمیفهمیدم تشنجه یه کم تاثیر گذاشتن دیگه نمیتونم بیرون ببرمش راش ببرم قبلا آ فو پاش میکردم میبردمش الان نمیشه محولانی یه نوار مغز جدید گرفت چون ماه رمضونه خیلی خیلی خلوتهاگه میخواین برین الان برین حتما اما هزینه های ویزیت و نوار از همه جا گرون تره نزدیک دویست شد با دروش البته اشرفی به اپیلیم قرص کپرا هم اضافه کرد نصف صب نصف شب که اینک همونو تایید کرد البته یه سری گفتم قرص سخته واقعا هم سخته پسرم الرژی داره و من مجبورم هر روز واسش اب سیب بگیرم با چیز دیگه نمیشه, اون موقع تگرتول یا همون کاربامازپین خارجی جایگزین کرد اما خواب پسرم منقطع شد من برگشتم رو کپرا بعد محولاتی گفت همه آزمایشهارو دوباره براش ببریم گفتم سالمه گفت من به حرف شما نمیتونم نظر بدم باید ببینم ما پنج ماهگی واسش آز متابلویک کامل دادیم بیشتر فک کنم اونا رو میخواست گفت تشنج بیماری نیست عامل یه بیماریه تا حالا فک نکردین چرا این بچه اینجوریه؟! گفتم به ما.گفتن صرع و بعدم یا در اثر تشنجها یا کلا از اول سی پی گفت تسنج که اینجوری نمیکنه بچه سه سال و نیمه راه نره حرف نزنه و ام آر آیم چیزی به نفع سی پی نشون نمیده! گفتم پیشاره عصبانی شد که اون اصلا حق دخالت تو کار مارو ندعره حالا من خواستم بگم اونم همینو گفته! گفتم اشرفی گفته سی پی هیچی نگفت