2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808265 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی صبا جون حتما به دکتر متخصص مراجعه کن ایشالله که چیزی نباشه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام دوستان من چهارشنبه پسرمو بردم پیش محولاتی چون از ابان پارسال درست زمانی که داشت داروش قطع میشد تشتجا شروع شد و سه بعر تکرار شد ابان خرداد تیر و باخودم گفتم شاید دقت اشرفی کمه چون همیشه سرش شلوغه دو تا تشنج اخیرش برعکس همیشه تو خواب بود پلکاشو تن تن باز و بسته مرد و اگه دقت به دست و پاش نمیکردم که سیخ شدن نمیفهمیدم تشنجه یه کم تاثیر گذاشتن دیگه نمیتونم بیرون ببرمش راش ببرم قبلا آ فو پاش میکردم میبردمش الان نمیشه محولانی یه نوار مغز جدید گرفت چون ماه رمضونه خیلی خیلی خلوتهاگه میخواین برین الان برین حتما اما هزینه های ویزیت و نوار از همه جا گرون تره نزدیک دویست شد با دروش البته اشرفی به اپیلیم قرص کپرا هم اضافه کرد نصف صب نصف شب که اینک همونو تایید کرد البته یه سری گفتم قرص سخته واقعا هم سخته پسرم الرژی داره و من مجبورم هر روز واسش اب سیب بگیرم با چیز دیگه نمیشه, اون موقع تگرتول یا همون کاربامازپین خارجی جایگزین کرد اما خواب پسرم منقطع شد من برگشتم رو کپرا بعد محولاتی گفت همه آزمایشهارو دوباره براش ببریم گفتم سالمه گفت من به حرف شما نمیتونم نظر بدم باید ببینم ما پنج ماهگی واسش آز متابلویک کامل دادیم بیشتر فک کنم اونا رو میخواست گفت تشنج بیماری نیست عامل یه بیماریه تا حالا فک نکردین چرا این بچه اینجوریه؟! گفتم به ما.گفتن صرع و بعدم یا در اثر تشنجها یا کلا از اول سی پی گفت تسنج که اینجوری نمیکنه بچه سه سال و نیمه راه نره حرف نزنه و ام آر آیم چیزی به نفع سی پی نشون نمیده! گفتم پیشاره عصبانی شد که اون اصلا حق دخالت تو کار مارو ندعره حالا من خواستم بگم اونم همینو گفته! گفتم اشرفی گفته سی پی هیچی نگفت
کسی بوده بگن بچش سی پی نیست بعد چی بوده! تا جایی که من میدونم چیز بهتر از سی پی نداریم!!! بقیه بدترن مگر اینکه الان راه نیرفت میگفتم خوب منطورش اینه هیچیش نیست! کیا بچشون بیمار دکتر محولاتیه؟ اشرفی واقعا با روزی دویست تا مریض دیدن کار خودشو داره خراب میکنه نا نداره خرف بزنه دیگه والی تجربش از محولاتی خیلی بیشتره
سلام دوستان محولاتی بهتره یا اشرفی لطفا تلفن محولاتی روبهم بدید
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام بچه ها ، مامانجی پسر من تحت نظر اشرفی بود ولی از اردیبهشت رفتم پیش محولاتی ، الان 19 ماهشه ، نمیشینه ، حرف نمیزنه ، راه هم نمیره ، فقط توی روروئک راه میره ، اشرفی گفت تأخیر تکاملی داره ، بار آخر بهم گفت تأخیر تکاملی همون سی پیه و وقتی گفتم چه نوعی ؟ گفت هنوز به تشخیص نرسیدیم برو دعا کن متابولیک نباشه . دکترای مغز و اعصاب میگن صرع مقاوم به درمان و الان با کورتن(آمپول سیناکتن) میخوان تشنجاشو کنترل کنن که تجویز محولاتیه، آزمایشهای متابولیک چیزیو نشون نداد ولی خودم پیش دکتر رزاقی بردم ، پیش فلوی طلیعه زمان ، دکتر رحمانی فر هم رفتم ،برای شهریور دکتر ستوده مرکز طبی هم وقت گرفتم ، شمیم جون شماره محولاتی 22861604-22895944
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
ممنون منیژه جان من پیش اشرفی نوبت دارم بنظرتون محولاتی بهتره یا اشرفی پیش کدوم ببرم؟
سلام مامانا پسر منم تشنج کرده اگه یادتون باشه زیاد اومدم تو این تایپیک پسرم تا یازده ماهگی فقط قل میخورد ولی خدا رو شکر از یازده ماهگی به بعد همه ی حرکتاش خوب شد مثل چهار دست و پا و بعدش با کمک بلند شدن و با کمک راه رفتن بعدش تنها راه رفتن و بالخره تنها بلند شدن همه ی اینا تا یک سال و دو هفته که بود یاد گرفت تا قبل این غصه حرکاتش رو داشتم که خدا رو شکر بر طرف شد حالا باز اصلا حرف نمیزنه فقط دد بابا ماما بدون درک مفهومش . به نظر شما ممکنه به خاطر اسیب مغزی در اثر تشنج باشه
خدایا کمکم کن
شمیم جون به نظر من ببر پیش محولاتی ، امیرعلی یکسال تحت نظر اشرفی بود و آخر مجبور شدم دکترشو عوض کنم ، اشرفی مطبش خیلی شلوغه ، به نظر من ویزیت زیاد مریض روی تمرکز و دقت دکتر خیلی تأثیر میذاره ، حتی بعضی از مواردو خودت باید بهش یادآوری کنی ، محولاتی برای مریض وقت میذاره .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
ای وای منیژه جان الهیییی چقد اذیت شدی من اون وقتا پنج ماهه بود رحمانی فر رفتم اون موقع متابولیکا سالم بود اما یه ادرارو انجام دادیم چون دکتر رونق بی شرف گفت گردن من سالمه انجام ندین الان همونو بعد سه سال نوشتن بیشرفن دکترا بی شرفن داغونم واقعا
دکتر محولاتی یه آزمایش دیگه فک کنم متابولیک نوشته یه جورایی گفتع یهتره این سالم نباشه چون اگه این اوکی نباشه میشه دعرو داد اما اگه سالم باشه گفته دیگه کاری میشه کرد گفته تحلیل رفتگی مغز داره و خیلی نمیشه گفت پیشروندس
شمیم جان اشرفی رو من مدتها رفتم دو سال و نیم فک کنم تا نزدیکدوسال ظاهرا تشنج پسرم کنترل بود اما دقتش کمه سرش شلوغه علم و تجربش خیلیخوبه اما وقت و انرژی نداره واقعا محولاتی دقت و حوصله اش عالی بود