2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808263 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسر خواهرم 14 ماهشه هفته گذشته همینطور که نشسته بود مردمک چشمش بالا رفت حواسش هم اصلا اونجا نبود. بعد ااز چند یکی دو دقیقه هم خوب شد.دیروز هم دوباره اینطور شد .بردیم دکتر نوار مغز گرفت گفت بتشنج نوع فبریل ولی خفیف بوده..حالا یه قرص داده برا دو ماه و دوباره نوار تکرار بشه..می خواستم اگه اطلاعی دارین بگین نگرانشم
سلام میشه علایم تشنج پنهان و برام توضیح بدید، دختر من تو خواب و گاهی هم تو بیداری یهو دستاش میپره من همیشه میزاشتم رو حساب ترس کلا گریه هم زیاد میکنه و گریه هاش خیلیی شدیده یک بار هم رو تخت داشت بازی میکرد یهو بی مقدمه زد زیر گریه که من یک ان فکر کردم از رو تخت افتاده در ضمن دخترم ٤ ماهشه و تو ١٥ روزگی ریه هاش عفونت کرد و نفسش بند اومد و سیاه شد ولی من بعدش به چند تا دکتر گفتم که لازم نیست سونو مغز بده گفتن نه لطفا منو راهنمایی کتید
گاهی گمان نمیکنی و میشود گاهی نمیشود که نمیشود. گاهی هزار دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود. گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود
وای عزیزم تومرجانه خودمونی که بامیکرو باردارشدی عزیزم الان دوقلو داری ؟ آره مرجانه خودتی ؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
دوست نداشتم اینجوری دوباره پیدات کنم مرجانه یعنی منظورم اینه دوست ندارم جای بچه ای بیمار باشه وبچه هایه توام سالم باشن ایشالله خدانکنه کسی غم اولادشو داشته باشه اونای هم که به نحوی گرفتار بیماریه فرزند هستن رودتری شفا بده خدا بچه هاشونو مرجانه خیلی دوست داشتم بدونم زایمان کردی هروقت اکانتتو میبینم یاد خودم میوفتم الهی بمیرم اگه فرشته هایه برفیه منم بودن الان 4ماهه بودن آره ؟ خوب خواست خدا هرچی باشه همونه اماامیدوارم که بچه هایه توسالم وسلامت باشن عزیزم
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
واییی سلام شمیم جون چه جالب که اینجا دیدمت اینجا چه میکنی؟؟ نی نی دار شدی؟؟؟ یاد اون دوران به خیر من همیشه به فکر تک تک بچه ها هستم
گاهی گمان نمیکنی و میشود گاهی نمیشود که نمیشود. گاهی هزار دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود. گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود
داستانش طولانیه مرجانه بعدا میگم مرجانه بچتوببرپیش متخصص حتما ایشالله که مشکلی نیست
بسر خواهرم 14 ماهشه هفته گذشته همینطور که نشسته بود مردمک چشمش بالا رفت حواسش هم اصلا اونجا نبود. بعد ااز چند یکی دو دقیقه هم خوب شد.دیروز هم دوباره اینطور شد .بردیم دکتر نوار مغز گرفت گفت بتشنج نوع فبریل ولی خفیف بوده..حالا یه قرص داده برا دو ماه و دوباره نوار تکرار بشه..می خواستم اگه اطلاعی دارین بگین نگرانشم
ندایه عزیزحتمابایدببری پیش فوق تخصص مغزواعصاب کودکان حتما این مشکلات بچه ها تخصصی هست عزیزم
ندا جان نوارشو به دکترای دیگه هم نشون بدید این قرص ها دوره درمانش طولانیه و نباید یدفعه هم قطع بشه اگه نوارش نرمال بشه باز هم چند ماه باید قرصش مصرف بشه و بعد کمش کرد انشالله که دیگه تکرار نشه و با همین دارو کنترل بشه حتما داروشو سر وقت بدید
مرجانه جون یکی از دلایل تشنج ها نرسیدن اکسیژن به مغز مخصوصا موقع زایمان هست. که باعث میشه مغز آسیب ببینه. ان شا الله که بخاطر اون سیاه شدن برای نی نی مشکل خاصی پیش نیومده باشه. حتما ببر پیش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان باید چک بشه.