2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808375 بازدید | 6396 پست
سلام به همه مانای مهربون
راحله جون خیلی خوشحالم انشالله که رو ز به روز همه مامانای از بهبودی بچها شون برامون خبر بیارن

سارا جون چرا تب کرده ؟؟ ویروسی شده ؟ رادوین یه مدت خیلی بی دلیل تب می کرد حدود 1 سال داشت 10-20 روز درمیان تب می کرد دکترا هم می گفتن ویروسی و کلی چرک خشک کن می خورد فکر کنم همه رو الکی می خورد چون وقتی مشکل آرژی رو فهمیدیم و رعایت کردیم و قرص گوارش گرفت یهو دیگه تبا تموم شدن !!!!نمی دونم خیلی به این قصیه ربط داشت یا نه ولی یه مامانه دیگه هم می گفت پسرش تا 1.5 همش تبای شدید داشت که دکترای مفید اصلا نمی فهمیدن از چی و کلی تو بیمارستان بستری شد .تا اینکه بالاخره مشکل آلرزی رو کشف کرد و با رعایت آن مشکلش حل شد شما که رعایت میکنی شاید چیزی بهش نساخته جدیدا چیزی ندادی ؟؟؟
تب خیلی بده برای بچه های ما دکتر به من گفت تب به 38 رسید دیازپا مو بده 2 میلی گرم اصلا صبر نکن بالاتر بره .چون رادوین 38 بود در کمتر از 20 دقیقه میرفت رو 39.5 یهو تغییر می کرد ! مراقب باش خیلی . راستی ببخشید پی پی ش سیاه نیست ؟ رادوین انطوری بود اونموقع که تب می کرد دکیش گفت عفونت روده داشته میشده
شمیلا جون نمی دونم بارداری یا اینکه بچه داری؟
اگر بارداری خیلی راحت و بدون استرس رفتار کن .منم استرس داشتم دوران بارداری همش مراقب بودم چیری نخورم دست به چیزی نزنم هر کرمی مصرف نکنم فقط محصولات گیاهی فقط اورگانیک ................................ولی الان که بهش فکر می کنم فقط خودمو عذاب بدم -
ولی نمیدنم ربطی داره یا نه بهتره بهش فکر نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم ممنونم از همتون انشالله شما هم بزودی بیاین و خبر بهبودی کامل بچه هاتون رو بدین

راستی چند روز پیش پسرم تب کرد چون دندونش داشت در میومد ولی من فقط استامینوفن دادم.باید دیازپام هم میدادم اره؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
منم تو بارداریم استرس داشتم ولی فکر میکنم همه اونهایی که اولین تجربه ی بارداریشونه استرس رو دارن
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
vراحله جون دکی به من گفت برای بچه های مشکوک ، اگر 38 شد بدین منتظر نمونین که ندادنش خطرش بیشتر از دادنش .
باز میخوای از دکیش بپرس -البته تب دندون زیاد نمی ره بالا -ویروس عفونی یا سرما می خورن خطریه
صحرا جون تب پسرم یهو 40 درجه و الاتر می شد منم با اینکه دکتر گفت دیازپام نمی خواد شیاف 5 میلی رو نصف می کردم می ذاشتم
راستش جدیدا گوجه رو تت کردم و یه نوع عسل که دلم نمی خواد مال اینا بوده باشه
اما باز دقت می کنم ممنون از راهنماییت
دکتر چون علایم رماخوردگی ندید دوتا آمپول آنتی بیوتیک الکی نوشت اما گفت حتمالا ویروسیه!
قرار بود بتری بشه که خدا رو شکر یهویی خوب شد
سلام سارا جان خدارو شکر که بسر عزیزت خوب شدو بستری نشد انشالاه که هرجه زودتر مشکلات دیکه ای که داره حل بشه و همیشه سلامت باشه صحرا جان متاسفانه اساسی ترین مشکل من منفی بافیه و اصلا مثبت فکر نمیکنم وقتی سر صبا حامله بودم احساس میکردم که صبا دجار مشکل میشه و الان همه منو محکوم میکنن و میکن انقدر کفتی اینجوری شد
زمان بزرکترین دردهارو خوب میکنه همونجور که بزرکترین دلخوشیهاتو ازت میکیره
سارا جون خودت بهتر میدونی گوچه حساسیتش بالاست دیرتر تست کن .من هنوز رادوین 18.5 ماهه هیچکدومشو ندادم انشالله که برای نیست تبش فعلا قطش کن بعدا مجدد تست کن -عززیم من این دیازپامواز 3-4 دکتر شنیدم که بهم گفتن اونموقع که تب ویروسی زیاد می شد ما که بچه هامون مشکوکن اصلا نباید زیسک کنی -دیازپام ضرر نداره که فقط بچه رو بی خواب میکنه چرا میزاری تا 40 برسه تبش !برای سن پسرم 18 سر واکنش دکتر گفت قرص 2 میلی گرم رو تو آب حل کن هر 24 ساعت یکدونه اگر دیدی تبش بالا هر 12 ساعت .زیادم دوز بالا نده .تور و خدا نزار به 40 برسه من الان تمام تنم لرزید .خدا کنه دیگه بالا نره حتما از بدنش دفع شده وقتی اینطوری میشه تا میتونی مایعات بهش بده که زود سم از بدنش دفع بشه تب بیاد پایین .انشالله به امید خدا دیگه تبشو نبینی .
مامان صبا من هر چه ضربه خوردم سر همین استرس الکیم خوردم ممکنه اصلا بچم هیچیش نبوده باشه ولی من همیشه با استرس شاید الکی شاید واقعی (فکر های منفی ) کلی اتفاق و بلا سرم اومده .ولی جدیدا سر به بی خیالی می خوام بزارم اگر بتونم .چون هم خودمو دارم از بین میبرم هم زندگیمو هم پسرمواذیت میکنم .اول با خودت بعد با اطرافیانت سخت نگیر -اگر خودت میگی مقصر تویی مطمئن باش همه دنبال دیوار کوتاه میگردن سرش خراب شن -قوی باش
صحرا جون دست من نیست که تب بالا می ره
پسرم به پروفن حساسیت داره
تمام دکتراش گفتن دیاز لازم نیست با این حال من سر خود یه شیاف نصفه میذارم
خدا رو شکر از از گوجه نبوده عسل رو کنار گذاشتم اما گوجه دادم و تب نکرد

مامان صبا جون خیلی خیلی ممنون
عزیزم سعی کن رو فکر خودت کار کنی تو تاپیکا اونایی که می بینی بهت استرس می دن حتی اینجا رو حذف کن یا یه مدت نیا
تصویری که بهت انر؟ژی مثبت می دن تو خونه نصب کن و بک گراند گوشیت یه تصویر شاد از دخملت بذار
سعی کن آینده رو با یه دختر ناز و سالن و شاد تصور کنی
با آدمهای منفی و نگرانم ارتباطتت رو کم کن

صبا جون کدوم مادر که بده بچشو بخاد ..مادری که شیره جونشو به بچش میده ..و اون و تو وجودش پرورش میده

ممنم گاهی خودمو مقصر مریضی بچم میدم ولی خودتو تقویت روحی کن چون برا بزرگ کردن بچه ها نیاز به روحیه قوی ست
سارا جون معلومه که دست تو نیست وقتی تبش بالا می ره عزیزم -فقط می گم قبل از اینکه به این میزان برسه دیازپام بده خیالت راحت باشد .پسر من شربت استا را بالا میاره با شیافش اصلا تبش پایین نمی یاد موقعی که تب مییکنه فقط ایبو میدم اگر رفت رو 38-38.5 دیازپام با شیاف دیکلوفناک میدم که سریع پایین میاره فقط هر 12 ساعت یکبار باید استفاده کنی .-خواستی ایندفعه از اشرفی بپرس برای دادن دیازپام ولی من مطمئنم که ندادنش ضررش بیشتر از منفعتشه
سلام

دوستان من تازه این کلوپ رو پیدا کردم

سه روزه که فهمیدم پسر 9 ماهم صرع شبانه داره

کسی تجربه ای در این مورد داره؟؟؟؟

دکتر لیسنکانتین و پیراستام داره البته هنوز بهش ندادم امروز دارم میرم پیش یه دکتر دیگه

ممنون میشم راهنماییم کنید
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...