2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808406 بازدید | 6396 پست
شمیم جون پسر منم تو 9 ماهگی متوجه شدم تشنج داره
حالت تشنجش چه شکلیه؟ با جیغ و گریه بیدار میشه از خواب؟

فعالیتهای حرکتیش چطوره؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان ببخشید ولی نشانه های تشنج و صرع و تشنج مخفی چیه من دارم کم کم به بچه ام شک میکنم پرش در خواب و باگریه بیدار شدن و اینها ببخشید ولی مگه ریفلاکس و حساسیت هم میتونه باعث تشنج بشه من فکر میکردم تشنج از تبه و اینکه تب اگه از چقدر بالابره باعث تشنج میشه ببخشید اینقدر زیاد شد سوالام اگه هر کی میدونه جواب بده کلی دعاش میکنم
سلام دوستان ببخشید ولی نشانه های تشنج و صرع و تشنج مخفی چیه من دارم کم کم به بچه ام شک میکنم پرش در خواب و باگریه بیدار شدن و اینها ببخشید ولی مگه ریفلاکس و حساسیت هم میتونه باعث تشنج بشه من فکر میکردم تشنج از تبه و اینکه تب اگه از چقدر بالابره باعث تشنج میشه ببخشید اینقدر زیاد شد سوالام اگه هر کی میدونه جواب بده کلی دعاش میکنم
سلام
مدتیه دکتر به پارسا کلونازپام داده و دیگه سر نمیفته اما تو این دو هفته ای دوبار موقع شیرخوردن که داشت میخوابید یهو به مدت یکی دو ثانیه ای تن و سرش لرزید یعنی دلیلش چیه؟تشنجه یا عوارض دارو؟
سلام به همه
پسر خواهر من وقت تولد تشنج کرد یعنی دستو و پاهاشو جمع می کرد تنش می لرزید و کبود می شد چند روز توی ان ای سی یو بود اما بهتر نشد الان مرخص شده تشخیص علت تشنج دکترا نفهمیدن الان کلورازپام می خوره رفلاکس هم داره به شیر خشک هم حساسیت نشون داد تنش جوش زد
شماها نمی دونید اثر چیه ؟می شه راهنمایی کنید ببریمش پیش دکتر غفرانی یا اشرفی
آسمان جان پسر من هم آلرژی و رفلاکس داشت که البته دکترا زیاد ربطی نمی بینن بین آلرژی وتشنج فقط یه شک هست که تشنج نباشه و پسر خواهرتون فقط در اثر رفلاکس اون حوری شده که نوار مغز مشخص می کنه
دکتر پسر من اشرفی هست راضیم
آسمان جان پسر من هم آلرژی و رفلاکس داشت که البته دکترا زیاد ربطی نمی بینن بین آلرژی وتشنج فقط یه شک هست که تشنج نباشه و پسر خواهرتون فقط در اثر رفلاکس اون حوری شده که نوار مغز مشخص می کنه
دکتر پسر من اشرفی هست راضیم
سلاااااااااااام
خوبین؟
اینجا خیلی خلوت شده
امیدوارم همتون خوب باشین
نی نی جان به نظر منم حتما به دکترش بگو شاید لازم باشه داروهاش عوض شه
اخرین بار کی نوار مغز گرفتن ازش؟ نتیجه اش چطور بود؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)