2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808693 بازدید | 6396 پست
سلام سارا جان من دیروز رفتم دکتراشرفی یه جندتا امبول داد کفت واسه تحرکشه اکه اثری داشت ادامه میدیم تو با این امبولا اشنایی داری؟به نظرت اثزی داره؟صبا وقتى 2ماهه بود ام ار ای انجام دادیم که وقتی اشرفی دید جیزی نکفت و این ماه مجددا یه عکس دیکه انداختیم و وقتی به دکترنجات نشون دادیم کفت مغزش کوجیک شده عکسای اولی هم که انداخته بودید مشخص بود من دیروز به دکتر اشرفی کفتم کفت سیسترنا مکناست خودم هم متوجه نشدم ترسیدم هم ببرسم یعنی جی؟فکرکنم یا اتروفی یالاغری مغز باشه شماهم ام ار ای واسه بسرت انجام دادید
زمان بزرکترین دردهارو خوب میکنه همونجور که بزرکترین دلخوشیهاتو ازت میکیره
سلام سارا جان من دیروز رفتم دکتراشرفی یه جندتا امبول داد کفت واسه تحرکشه اکه اثری داشت ادامه میدیم تو با این امبولا اشنایی داری؟به نظرت اثزی داره؟صبا وقتى 2ماهه بود ام ار ای انجام دادیم که وقتی اشرفی دید جیزی نکفت و این ماه مجددا یه عکس دیکه انداختیم و وقتی به دکترنجات نشون دادیم کفت مغزش کوجیک شده عکسای اولی هم که انداخته بودید مشخص بود من دیروز به دکتر اشرفی کفتم کفت سیسترنا مکناست خودم هم متوجه نشدم ترسیدم هم ببرسم یعنی جی؟فکرکنم یا اتروفی یالاغری مغز باشه شماهم ام ار ای واسه بسرت انجام دادید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام
دیروز آز و ام آر آی پارسارو بردم عباسخانیان میگه نرماله و تشنج بی دلیله که خوب میشه و نگرانی نداره. فنوباربیتالم شب دوتا کرد.
خودم فکر میکنم اگر خودم و پارسارو از نظر غذایی تقویت کنم خوب شه . امیدوارم راحله جان پسرت خوب خوب شه
ان شالله به حق این ماه همه نی نی ها خوب شن .
یک مادر
سلام من تاپیکتون رو خوندم یکی از بستگانم به دبی سفر میکنه ازش خواستم بپرسه اونجا اورفریل هست یا نه، نبوده اما Depakine که همون سدیم والپروات از یه کارخونه دیگه هست را پیدا کرده اگر خواستین بگین تا قیمتهاشو که پرسیده براتون بفرستم و بگم که براتون بگیره. به من ایمیل بزنین
Oraniuma@yahoo.come
سلااااام
نی نی جان سارا جان مرسی از لطفتون

بروکن هرت عزیز امیدوارم مشکل دختر گلت برطرف شه عزیزم

من با خبرای خوب اومدم
نوار مغز هوراد هییییچ مشکلی نداشت

دکتر باز هم داروهاشو کمتر کرد

سه روز در هفته هوراد صبح ها یک چهارم قرص کلوبازام میخوره و شب ها نصف قرص

و بقیه روزهای هفته نصف صبح و نصف شب

خداروشکرررر

نی نی جون سارا جون بروکن هرت عزیز و بقیه دوستای گلم برای خودتون و بچه های گلتون آرزوی سلامتی دارم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
مامان صبا کوچولوی عزیز من در مورد آمیولا نمی دونم ولی از ته دل آرزو می کنم خدا بهترین دکترها و درست ترین نظرات رو سر راهت قرار بده تا بهترین نتیجه ممکن رو بگیری گلم
ام آر آی پسر من تقریبا سالم بود گفتن یه کم آب هست که کاریش نمی شه کرد
نی نی جان خوشحالم البته به تغذیه ارتباطی نداره
راحله جون خیلی خیلی خوشحالمون کردی
ایشاله یکی یکی بیایم و همینو بگیم و بچه هامون روز به روز بهتر شن
پسر من دو روز تب 40 درجه داشته من خارج از تجویز دکتر کودکان شیاف دیازپام هم گذاشتم مبادا تشنج کنه
امروز سرم می زنیم اگه باز پایین نیاد متافانه باید بستری شه
یک مادر،
سلام من تاپیکتون رو خوندم یکی از بستگانم به دبی سفر میکنه ازش خواستم بپرسه اونجا اورفریل هست یا نه، نبوده اما Depakine که همون سدیم والپروات از یه کارخونه دیگه هست را پیدا کرده اگر خواستین بگین تا قیمتهاشو که پرسیده براتون بفرستم و بگم که براتون بگیره. به من ایمیل بزنین
Oraniuma@yahoo.com
یک مادر عزیز وبقیه مامانای تاپیک که بچشون مشکل تشنج داره یک سوا ل دارم
علت تشنج چیه ؟
شما تو دوران بارداری استرس وناراحتی داشتید
تو زا خدا بگید چون منم تو این دوران خیلی مشکل نگرانی واسترس داشتم

التماس تفکر
یک مادر عزیز وبقیه مامانای تاپیک که بچشون مشکل تشنج داره یک سوا ل دارم
علت تشنج چیه ؟
شما تو دوران بارداری استرس وناراحتی داشتید
تو زا خدا بگید چون منم تو این دوران خیلی مشکل نگرانی واسترس داشتم

التماس تفکر
ziziخیلی خیلی خیلی ممنون
یه سوالی که من هنوز جوابشو نگرفتم شرایط نگه داری دارو در حالی که درش بستس
اگه دمای خاصی بخواد ارسالش ممکن نیست
اگر نه که عالی می شه
فعلا چند تا دونه دارم هر کدوم حداقل یک ماه کارمو راه میندازن
یک مادر،
این اقا خلبانه هر هفته میره دبی و میاد. نمی خواد پست کنه. شرایط نگهداری دارو را از داروخانه می پرسه. اگه یخچالی باشه داخل یخچال هواپیما میذاره. من قیمت گرفتم برات که چند گرمی چه قیمتیه اگر مایل بودی بهم میل بزن که قیمتشو برات بفرستم. اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال می شم.
سلام سارا جان خیلى ناراحت شدم انشالاه که بسر کلت هرجه زودتر خوب بشه واقعا تو این روزا جه شرایط سختى رو تحمل میکنى اکه قابل باشم دعا میکنم که هرجه زودتر این سختیهات تموم بشه واقعابجه های ما نیاز به مراقبت های ویزه دارن من که اکه دخترم تب کنه یا مریض بشه تا خوب بشه من میمیرم و زنده میشم راحله و نی نی جان خدارو صدهزار مرتبه شکر خوشحال شدم
ZIZI جون سرعت نت ما داغونه ایمیلم باز نمی شه در خواست دوستیمو بپذیرین که شمارمو بگذارم
بازم ممنون از شما و آشناتون که زحمت کشیدن و پرسیدن
شوهرم گفت محض اطمینان با دکترش مشورت کنیم در مورد مشابه بودن این دارو
شمارشون آزاد نمی شه همچنان دارم می زنگم:)