2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808406 بازدید | 6396 پست
راستی یادم رفت بگم دکتر محولاتی و اشرفی گفتن تشنج بچه من اسپاسم شیرخوارگی یا سلام هست اما دکتر خودش گفت میوکولونیکه. البته به میوکولونیک هم درست نمبخورو. چون میوکولونیک معمولا صبح ها که بچا بیدار میشه اتفاق میفته اما برا بچه ی من از یکی دو ساعت بعداز بیداری تا آخر شب چند بار پیش میومد
Lilypie Maternity tickers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه چیزی یادم اومد . یکی از دوستان بچشو هی میبردن دکتر و نوار مغز میگرفتن نیگفت خوبه و بهش دارو نمیداد. تا اینکه دکتر اسدی پویا خودش براشون نوار انجام داد و با نوارش نوع تشنج رو فهمید و بهش توپیرامات داد . کامل کنترل شد
Lilypie Maternity tickers
سحر خانم ممنونم. انشاالله بچه شما هم هر چه سریعتر به طور کامل درمان بشه. تا اونجایی که من مطالعه کردم اسپاسم شیرخوارگی هم از انواع صرع میوکلونیک محسوب میشه، هر چند صرع میوکلونیک انواع و اقسام زیادی داره که می تونند خیلی با هم متفاوت باشند. شما از دکتر اسدی پویا خبری دارید؟ متاسفانه ما در همون ماههای اول ایشون رو ملاقات کردیم و ایشون هم گفتن نوار مغز 24 ساعته بگیریم ولی ما چون از ماهیت این بیماری بی خبر بودیم حرف دکتر خودش که متخصص کودکان بود رو به حرف ایشون ترجیح دادیم و رفتیم سراغ یک دکتر دیگه. اون موقع از این می ترسیدیم که مجبور بشیم سر دخترمون رو برای اینکار بتراشیم! یکی از بزرگترین اشتباهات پدر و مادرا معمولا اینه که فکر می کنن بیماری های نادر فقط سراغ دیگران میان و بچه خودشون دچار این بیماری ها نمیشه. به همین خاطر ممکنه بعضی توصیه ها رو جدی نگیرن. هر چند پزشکها هم خطا می کنند اما درصد خطاشون از آدمهای غیرمتخصص خیلی کمتره.
من بدون شناخت از دکتر محولاتی و با تعریفهایی که تو این سایت از ایشون خوندم دخترمو بردم پیشش اما الان میبینم نظرات تغییر کرده و انگار دل خوشی ازش ندارید میشه واقعا منو راهنمایی کنید و نظرتونو راجع به ایشون و درمانش بگید خواهش میکنم ازتون میترسم از اینکه نکنه حال دخترم با تشخیص و یا درمان اشتباه خدایی نکرده بدتر بشه
خدا کمک کنه همه برای درمان مسیر درستو برن من از همه بیشتر نگران همینم که خدایی نمرده مسیر اشتباهی رو برای درنان دخترم برم اینجا هم گاهی از یک دکتر تعریف میشه بعد به هر دلیل دوباره ازشناراضی میشن واقعا سر در گم شدم تو رو خدا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید که بشه بهش اطمینان کرد
من فقط یکبار پیش دکتر محولاتی رفتم به دخترم لیسکانتین داد اما حالتهاش تغییری نکرد با این دارو و خیلی هم بدقلق و بیقرار شده بود همسرم خودش دوباره تنهایی رفت مطب ایشون و بهشون گفت که اینجوری شده ( یکماه بود که لیسکانتین رو شروع کرده بودیم ) دکتر هم داروشو عوض کرده بود و گفته بودجواب نداده این دارو و براش تگراتول نوشته که بتدریج و طی دو هفته جایگزین کنیم میگم شاید واقعا داروی شماهارو امکانش نبوده به سرعت قطع کنه میشه نظرتونو بگید لطفا ممنون میشم به نظرتون ببرم دخترمو پیش دکتر دیگه ؟
خدا به ههمون کمک کنه که مسیر درستی رو برای درمان بچه ها بریم تحمل ناراحتیه بیماری این طفل معصومهامون یک طرف که هیچ دردی برای پدر و مادر بیشتر از دیدن بیماری جگر گوششون نیست نگرانیه اینگه آیا مسیر درمانیه درستیو داریم طی میکنیم و دکتر مورد اطمینانیو انتخاب کردیم یا نه هم یک ناراحتیو عذاب دیگست من که این قضیه خیلی اذیتم میکنه خیلی نگرانم دیگه روزو شبمو نمیفهمم بخدا
سلام خانم نوا،
ما هم در حقیقت از طریق یک دکتر کودکان ( یاریگر روش) به ایشون معرفی شدیم و اوایل شناختی نداشتیم. اما بعدها دوستان در اینجا و پزشکهای اطفال مختلف در جاهای مختلف خیلی از ایشون تعریف میکردن حتی یه متخصص کودکان به ما گفت خدا پدر و مادر اونی که دکتر رو معرفی کرده بیامرزه، دکتر تنکابنی و بدو هم به شدت ازش تعریف کردن،
مشکل فرزند شما چیه؟ تاخیر تکاملی داره؟ تشنجهاش چقدر و به چه شکله؟ نوار مغز چیزی نشون داده؟
فارغ از پاسخی که شما میدین بر اساس داروهای تجویزی ظاهرا تشنج ساده ای داره که انشاله به زودی درمان میشه و زیاد نگران نباشین، تا اونجایی که میتونین تحقیق بکنید در مورد پزشکتون و بیماری فرزندتون اما در نهایت همه چیز رو به خدای مهربون واگذار کنید و به او توکل کنید. انشاله به زودی خبرهای خوبی در این تاپیک بشنویم. خیلی دوست دارم کاربرای قدیمی که اینجا بودن و احتمالا مشکلشون حل شده بیان و داستان و نحوه درمان فرزندشون رو بگن تا برای ما و بعد از ما امیدواری ایجاد بشه یه نکته باید اضافه کنم حتما از تشنج فرزندتون فیلم بگیرید و به دکتر نشون بدید که برخی دکترها فیلم رو ارجح می دونن به نوار مغز
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
بابای مهربون من پسرم رو توی اصفهان پیش دکتر نصیری میبرم داروهاش هم شبی سه تا فنوباربیتال ویک چهارم کلونازپام هست ولوبل هم یکی صبح یکی شب از این هفته هم که تشخیص اسپاسم شیرخوارگی دادند ب6 یکی صبح ویکی شب وسابریل نصف صبح ونصف شب اصافه کردند و گفتند بعد از یک ماه شروع میکنند داروهای قبلیش رو کم کنند البته دکترش گفت هنوز در مراحل اولیه این بیماری هست و هیس آریتمی در نوارش دیده نشده ونوارش نسبت به نوارهای قبلی خیلی بهتره وامیدوار بود بعد از دو هفته که داروهای جدید رو بخوره تشنجش قطع بشه فعلا منتظریم ببینیم چی مزشه
سلام بابای ممهربون خیلی خیلی ممنونم ازتون که لطف کردید و منت گذاشتید و به خواهشم جواب دادید خدا عوض خیر بده و دختر گلتونو شفا بده راستش مشکل دختر من کلا با تمام کسانی که تو این تاپیک تا بحال خوندم کاملا متفاوته الان دو سالو ده ماهشه و مشکلش هشت ماهه شروع شده دخترم از وقتی دنیا اومد رفلاکس پنهان داشت هیچ وقت بالا نمیاورد اما بد خوابی شدید شبانه داشت و مدام وول میزد نق میزد و شیر میخورد دو سال چهار ماه من هیچ شبی نبود راحت بخوابم دکتر خیلی بردمش اما خوب نشد تا اینکه متاسفانه به تشخیص یک دکتر تغذیه کلا بیخیال درمان رفلاکس شدم چون ایشون میگفت بچم رفلاکس نداره بلکه تغذیش مشکل داره تا اینکه هشت ماه پیش وقتی دو سالو دو ماهش بود و تازه از شیر گرفته بودمش یکروز ظهر که میخواستم بخوابونمش و روی پام بود یکدفعه مثل کسی که ترش میکنه صورتش جمع شد چشماش هم پر از اشک شد جوری که انگار بد مزه ترین چیز دنیارو خورده
من پیش خودم گفتم طفلی بچم رفلاکسش حتما شدید شده بهش رانیتیدین دادم اما این قضیه چند بار دیگه طی اون روز تکرار شد و یکی دو روز بعد متوجه شدم حالا اگر دخترم چیز مزه داری هم بخوره همین حالت میشه یه چیزی مثل آدامس طعم دار داروی تلخ یا هر چیزی که مزه خاصی داره یکم جا خورم اما جی نگرفتم گفتم حتما موقته خوب میشه اما یک روز که گذشت دیدم گاهی خود بخود و گاهی با خوردن یک چیز طعم دار اینجوری میشه و حالا پرش چشم چپ هم بهش اضافه شد یعنی اول صورتش جمع میشد میشد یکذره و چشمام پر از اشک میشد و بهد از چند ثانیه چشم چپش شروع چشمک زدن میکرد فهمیدم دیگه حتما یه مشکلی داره چند تا دکتر بردم و همه گفتن باید نوار مغز ازش بگیرید پیش دو تا دکتر فوق تخصص گوارش هم بردم یکیشون گفت اصلا به رفلاکس ربط نداره و نوعی تشنجه و دکتر دومگفت رفلاکس داره اما بخاطر پرش چشمش مشکوکه نوار لازم داره
ما کرج هستیم همینجا بردمش پیش دکتر رونق نوار گرفت گفت سالمه و هیچ مشکل مغزی نداره و مشکل همون رفلاکسشه گفت بیماری داشته که بر اثر رفلاکس چشم و لبش با هم میپریده و بعد از درمان رفلاکس خوب شده ما هم تحت نظر همون دکتر گوارشی که معتقد بود دخترم رفلاکس داره درمانشو شروع کردیم راستی یادمرفت بگم دخترم توی خواب هم همینجور میشد و قبل از شروع دارو ی رفلاکس با بوهای شدید هم همین حالت میشد بعد از شروع درمان رفلاکس طی ده روز خیلی بهتر شد و دیگه در طی روز خودبخود اینجوری نمیشد حساسیتش به بو هم از بین رفت فقط گاهی توی بیداری با خوردن بعضی چیزهای مزه دار این حالت میشد و توی خواب