2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808491 بازدید | 6396 پست
سما خانم سلام . میشه دوباره نوع تشنج پسر و دخترتون رو بگید دختر منم تشنج مانند تیک داشته الان لیسکانتین میخوره نوار مغز کاملا نرماله ولی من از قطع دارو میترسم . خواهش میکنم جواب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بابای نی نی میشه دقیق بگین مشکل دخترتون چیه الان چند وقتشه دکتر امپول رو واسه چی داده اخه دکتر به دختر من هم امپول سیتی کولی رو داده ولی هنوز چندتایی بیشتر استفاده نکردم نمی تونم دقیق بگم تاثیر داشته یانه ان شاالله که برای دختر شما تاثیرش مثبت باشه
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
سلام بابای نینی من برای پسزم 18 تا زدم عوارضی نشون نداد خداروشکر و براش مفیدبود به لطف خدا
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
دوستان دقت کنید من بین کلمه تل و گرام یه نقطه میذارم وقتی لینک رو میذارم چون اگر نذارن نینی سایت اجازه ارسال رو نمیده موقعی که خواستین جوین کنین لینک رو یکجا کپی کنید ویرایش کنید نقطه رو پاک کنید و بعد میتونید براحتی وارد بشین
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام بن یو جان عزیزم من خیلی سعی کردم عضو کانال تل گ رام بشم اما نشد که نشد کپی کردم اصلاح کردم بازم نشد عزیزم من شمارمو اینجا میذارم لطفا اگر پیغاممو دیدی لطف کن منو هم عضو کا نال کن خیلی لطف میکنی
سلام دوستان من خواهر زادم الان یازده ماهش تموم شده یه وقتایی هوشیار هست ولی میره تو فکر در واقع هیره میشه ولی حالش کاملن خوبه و بازی میکنه چجور بگم حین بازی کردن یهو به یه چیزی خیری میشه ولی حالش خوبه الانم که یازده ماهش تموم شده سر پا وایمیسه ختی وقتی به مبل دست میگیره بریم سراغش با دست گرفتن به مبل میدووه و خیلی پیش میاد دستش رو ول میکنه و بدون اتکا می ایسته وای از راه رفتن میترسه و هنوز راه نمیره اینو هم بگم خیلی زود کاراش رو انجام داد تو ۴ماهگی بابا دده میگفت و به وقتایی هر چی میگیم دست و پا شکسته تکرار میکنه ۳ماهش که بود دچار تب شدید شد که تو بیمارستان ۳روز بستریش کردن و دکتر گفت خدا رو شکر تشنج نکرده ولی الان کلماتی رو که قبلا میگفته دیگه نمیگه ولی یادگیری خیلی خوبی داره خیلی کم پیش میاد ولی بعضی شبا به شدت یهویی میزنه زیر گریه البته اوایل به دنیا اومدنش اینحوری بود الان خیلی کم اتفاق میفته با این اوصاف امکان داره تشنج داشته باشه؟