2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808413 بازدید | 6396 پست
سلام
منم دیشب فهمیدم پسرم تشنج داره
دکتر خیلی منو ترسوند
نوار مغز هم گرفت ازش
کفت اگه بچه ات غش میکرد و میافتاد و ....بهتر بود تا اینکه اینطور باشه....(پسرم سرشو یهو میده پایین.الان 3-4 روزه اینطوری شده.قبلش هم بی قراری شدید داشت مخصوصا شب ها)
دارو داده اسمشو از دفترچه نتونستم بخونم ولی داروخونه شبانه روزی رفتم نداشت حالا نمیدونم چطور داروهاشو پیدا کنم
اونقدر گریه کردم که دیگه نا ندارم
ام ار ای و هزار نوع ازمایش خون و ادرار و کروماتوگرافی نوشت براش
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاقی جونم نمیدونم عزیزم چرا یهو اینجوری شد
یهویی سرشو میده پایین انگار که میخواد سلام بده....یه لحظه گردنش شل میشه دوباره سفت میشه
دکتر گفت نوعی تشنجه
دارو داد : کلوبازام که گیر نمیاد
همه داروخونه های رشت رو گشتم
خانوادمم تهران دنبال دارو بودن ولی گیر نمیاد
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
راحله عزیز نگران نباش نمی شه گفت چه نوع تشنجی بهتر یا بدتر هست گاهی دکترا زیاد آدم رو نگران می کنن
پسرت چند سالشه؟دارو اگه گیر نمیاد بگو به دکترش شاید مشابه داشت
شما فقط باید داروهارو به موقع بدی که تکرار نشه گلم
پسر من هم اول این حالتی می شد به اشتباه به ما گفتن آپنه می شه اگه همون اول می دونستیم و دارو می دادیم بهتر بود
پیش فوق تخصص مغز و اعصاب می بری؟
ام آر آی سالم بود؟
یک مادر جون پیش بید ابادی بردمش اون بهم اینو گفت....ام ار ای هم براش انجام دادیم ولی جوابش چند روز دیگه اماده میشه.الان پسرم نه ماه و نیمه است.داروشو پیدا نکردم ولی دیروز فقط یه بار این حالت ایجاد شد امروز هم تکرار نشد امیدوارم دیگه تکرار نشه
سلام دوستان
راحله جان منم امیدوارم امیدت رو از دست نده
.....
متاسفانه پسرم باز تشنج کرد
دلم خونه
داروش رو به خارجی تغییر دادن اما وقتی با چه سختی اپیلیم گیر آوردیم به خاطر اسانس گیلاس که توش بود حال پسرم خیلی بد شد اخه آلرژی داره
باز دارم ایرانیش رو می دم
اگه کسی اطلاع داره اورفبل یا نوع دیگه والپروات سدیم که اسانس یا نداشته باشه یا اسانسش چیز دیگه ای باشه بهم بگه ممنون می شم
اخی مادر جون خیییلی ناراحت شدم
میدونم چی داری میکشی

پسر من الان 5 روزه هیچ علامتی نداشته .جواب ام ار ای ش خوب بود خداروشکر
ازمایشش هم انجام دادیم هنوز نتیجه اش نیومده
اگه کسی بچش اپیلیم یا لیسکانتین می خوره من دارم و چون پسرم آلرژی داره نتونستم بهش بدم هردوی اینا گرون و کمیابن اگه کسی خواست بگه به دستش برسونم
ممنون راحله جون
میدوارم پسرت خوب خوب بشه
برا پسر منم دعا کنید دیگه توان ندارم
راحله جون
اگه دکتر درست تشخیص داده و دارو تجویز کرده بچه باید حتما دارو رو بخوره..........نکنه بهش ندی خدایی نکرده تکرار میشه ها
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
یک مادر عزیز:
بدون مشورت با دکتر اپیلیم دادی به پسرت؟

متاسفانه منم رفتم پیش اشرفی نوار مغز پسرم یه کوچولو غیرعادی بود...........غمگینم

در مورد اندازه دارو پرسیدم........ایرانی رو پسرم 5 سی سی میخوره.........اورفریل باید3/5 سی سی داده بشه............کمتره.......تو رو خدا بدون مشورت دکتر به بچه دارو نده وقتی آلرژی هم داره

عزیزم تو دکتر فرهاد محولاتی رو میشناسی؟ اگه آره چه جوریه؟
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
رز ابی جون برادر شوهرم رزیدنت مغز و اعصابه .نوار و ام ار ای پسرمو برد به استاداش نشون داد اونا بهم توصیه کردن اگه تکرار نشد دارو ندم چون اگه شروع کنم مجبورم 2 سال بهش دارو بدم و در ضمن گفتن ممکنه بچه خود به خود خوب بشه ولی اگ من دارو رو شروع کنم فکر میکنم بخاطر دارو خوب شده.....بهم گفتن یه مدت صبر کنم....و منم صبر کردم و خداروشکر خوب شد