2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست
نه حتما بعصی مواقع اسپاسم خفیفه علائم داره ولی نوار نشان نمیده .

ممنون عزیزم  ببین من هرچی از دکتر پرسیدم ک خانم دکتر اسم بیماریش جیه ممکنه اسپاسم باشه ازاونجاییکه خیلی مستبد و در عین حال بسیار دقیق و وسواسه توپید بهم گفت اصلا اسم این اسپاسم رو نیار به هیچ وجه چون دخترت علایم بالینی سالمی داره و نوارش نشون میده تشنج یا همون اپی لپسیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران هستم شماره ای ازش دارید یهم بدید و اینک ایا سختگیرانه تصمیم میگیره ؟

تلفن اصلا پاسخگو نیستن من خودم تهرانم فقط باید حضوری بری با بچه بشینی چند ساعت تا ببینه چون واقعا شلوغه سرشون از ساعت ۱۱ مطبش پر میشه من ۸ شهریور وقت دارم برای پسرم 

سلان وقت بخیر امروز من مطب دکتر کیهانی دوست رفتم برای پیگیری مشکل دخترم، دخترم سه ماهه هست و بنظرم ح ...

بسیار ام عالی .خدا رو شکر که زودپیگیر شدید و درمان را شروع کردین‌.متاسفانه وقت دهی از دکتر های مغزو اعصاب سخته هست و زود وقت نمی دن.وقتی تو نوار مشخصه هر پزشکی قاعدتا دارو تجویز می کنه و فنوباربیتال اولین و عادی ترین دارو هست و فقط دارو می تواند این مشکل را حل کند انشالله که با همین دارو حل بشود 

دکتر خوب خیلی هست دکتر محولاتی دکتر توسلی دکتر باقری دکتر افشار خاص دکتر محمدی .دکتر های بیمارستان های  مرکز طبی و مفید و علی اصغر همگی خوب هستن .

صفحه اول این تایپیک نام بردن چند تا دکتر رو.البته من فقط اینا رو می شناسم ولی تعریف دکتر کیهانی دوست و بقیه رو هم شنیدم.

تلفن اصلا پاسخگو نیستن من خودم تهرانم فقط باید حضوری بری با بچه بشینی چند ساعت تا ببینه چون واقعا شل ...

اره دکتر محولاتی دقتش بالاست اولین بارم که بری باید حتما اونجا نوار مغز بگیری که من میگم خیلی کار نوار مغزش درسته من قبلا بچه ام جای دیگه میبردم تو نوار مغزش زده بود هیپس آریتمی ولی مطب دکتر محولاتی فقط انورمال بود و این خودش دو تا علت داشته که حالا خیلی مهم نیست 

بازم ببر پیش یه دکتر دیگه یا همین دکتر محولاتی ضرری نداره 

ایشون فقط کارش درمانه تشنجشه بعد از خداس

تلفن اصلا پاسخگو نیستن من خودم تهرانم فقط باید حضوری بری با بچه بشینی چند ساعت تا ببینه چون واقعا شل ...

ممنونم از راهنماییتتون من دکتر زمانی ومحمدی رو قراره برم برای قضاوتشون درمورد دخترم اسمشون رو شنیدین

اره دکتر محولاتی دقتش بالاست اولین بارم که بری باید حتما اونجا نوار مغز بگیری که من میگم خیلی کار نو ...

ببین حین انجام نوار دخترم برق مطب قطع شد و دستگاه اضطراری برق نزدیک ب دخترم حین گرفتن نوار صدای جیک جیک میداد  بصورت ممتد بنطرتون این نوار میتونه یه نوار باشه ک بهش اعتماد کرد؟ من چنتا دکتر دیگه هم میبرم بعد دارو میدم تا خیالم راحت شه برای جیگر گوشم درست تصمیم گرفتم

ببین حین انجام نوار دخترم برق مطب قطع شد و دستگاه اضطراری برق نزدیک ب دخترم حین گرفتن نوار صدای جیک ...

عزیزم‌میشه منم در جریان بذارید بچه منم پرش دست داره و چشماش گرد میه گاهی بعدشم‌گریه میکنه

اره عزیزم درخواست دوستی دادم

والا تا حالا نشنیدم همیشه دستگاه نوار مغز و محیطش  باید خیلی اروم باشه چون بچه خوابه و با ارامش باید نوار بگیرن 

من این دکترای که فرمودین و اسمشون و نشنیدم 

ببین حین انجام نوار دخترم برق مطب قطع شد و دستگاه اضطراری برق نزدیک ب دخترم حین گرفتن نوار صدای جیک ...

انشالله که بچه ات صحیح و سلامت هستش و اگرم چیزی باشه زودتر به لطف خدا درمان میشه 

فقط دیر نشه  بی زحمت منم در جریان درمان بزار

دوستان دکتر کیهانی دوست تقریبا ۷۰ ساله بنظر میومد و از چند نفری تاییدیه گرفتم ک‌کارشون خوبه و جواب گرفتن ،متاسفانه فیلم دخترم رو نگاه نکرد طبق معاینه و نوار گفت تشنج رو داره و باید فنو بگیره حالا با دکتری دیگه صحبت کردم البته بصورت ویزیت انلاین ایشون گفتن فیلم دخترتون بدون توجه ب نوار و معاینه ب نفع اسپاسم شیرخوارگان هست 

من اصلا و ابدا نظرشون رو قبول نکردم چرا که دکتر کیهانی ب من توپید و گفت طبق معاینه و شواهد و نوار ب هیچ وجه اسپاسم نیست و دفعه ی دیگه اسمش رو جلوی من نمیاری ،به هرحال تمام خونواده تو شوک عجیبی هستیم و فعلا بیماری رو انکار میکنیم خودم کادر درمان هستم و میدونم مرحله اول همیشه انکاره وتا پذیرش ممکنه خیلی طول بکشه امیدم اینه هیچوقت نپذیرم و انکارم درست از آب دربیاد، برنامه از این قرار شد من فردا دخترم رو پهلوی دکتر متخصص نوزادانی ک از روز اول تحت نظرش بود ببرم ،و اون بهم مشاوره بده

‌بعد از اون ب ترتیب 

دکتر اشرفیان

دکتر محولاتی

دکتر زمانی

دکتر رضایی

دکتر محمدی

از همشون مشاوره میگیرم و دخترم رو ویزیت میکنن 

بعد نظر رو اجماع ک کردن برای درمانش اقدام میکنم

از خدای بزرگ میخوا هیچ بچه ای هیچ بچه ای درگیر هیچ غمی نباشه

من این هفته پیگیر درمان ماهک عزیزم هستم 

تن همتون سالم باشه