بچه ها ی ده روز پیش دخترم تو خواب چشماشو گرد میکرد نیم خیز میشد خودشو سفت میکرد و چند بار جیغ میزد.. من هیچ تشنجی نداشتیم.. تبم نداشت نمیدونستم اینا تشنجه.. خلاصه بردمش کرمان دکتر یک هفته بستریش کرد گفت نوار مغزش تشنج خفیف نشون داده.. هرچی دارو میداد بی اثر بود اون حالتا رو داشت اخرم گفت دخترت مقاوم ب درمانه ولی ی مقدار عفونت گوش هم داره من در مرحله انکار بودم بردمش یزد پیش متخصص گوش.. چون روزها میگفت سرم گیج میره و میفتاد زمین. دکتر گوش گفت تعادل حلزون گوشش ب هم خورده دارو داد تا دو هفته ولی گفت در مورد داروهای تشنجش من نظر نمیدم من پریشب شربت لوبل رو براش قطع کردم چون چند بار سابقه عفونت گوش داشت و ب داروهای زمان بستریش جواب نداده بود من گفتم حتما از گوشش بوده یک روز و نصفی ک از قطع لوبلش گذشت دیشب پنج لار تو یک ساعت این حالت بهش دست داد عمیقا دلم میخواست بمیرم و دخترم رو تو این شرایط نبینم.. تو خوب شدیدا پاهاش رو تکون میداد و جیغ میزد و چشماش هم گرد شده بود.. از دیشب باز لوبل رو شروع کردم و مطمین شدم مشکل دختر من گوشش نیست تشنجه. من اهل کرمانم تهران اشنا ندارم خود کرمان دکتر گفت نمیدونم دخترت ب داروهام جواب نمیده... تهران کسیو نمیشناسم حتی نمیدونم کدوم دکتر خوبه و چجوری نوبت بگیرم اما یزد نزدیکه و میتونم راحت تر پیش دکتر فلاح نوبت بگیرم تو رو به خدا اگر کسی میدونه چجور دکتریه بهم بگه الان بیشتر از ده روزه نخوابیدم شب تا صبح بالا سر دخترم چون جیغ میزنه و عین وحشت زده ها یهو از خواب میپره و چشماشو گرد میکنه...
من اصلا تشنجی نداشتیم ندیده بودم اونم بدون علایم.... دارم دیوونه میشم از فکر و خیال شدم یه مرده متحرک خداروشکر فعلا تشنجا ب جاییش اسیب نزده و حرف زدن و حرکاتش طبیعیه فقط روزها چند بار مثل کساییب ک سرگیجه دارن میشه و شبها بعضی اوقات با حالت جیغ عجیبی از خواب با چشمای گرد کرده میپره و بدنشو سفت میکنه و اخیرا پاهاشو شدیدن تکون میده عین کسی ک میخواد بدوه....
دارم با اشک اینا رو مینویسم کاش خدا منو با بچم امتحان نمیکرد من بنده قوی ای نیستم😔😔😔😞😞😞😭😭😭