2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست

سلام دختر منم 5 ماهشه و توی یک ماهگی تشنج کرد الان فقط فنوباربیتال نصف صبح و شب میخوره 

منم خیلی نگرانم هر حرکتی میکنه میگم نکنه تشنج باشه

نمیدونم کدوم دکترا توی تهران بهترن

البته دخترم تا دوماه پیش غلت هم میزد ولی الان نمیزنه نمیدونم کمبود ویتامین د داره یا عوارض فنوباربیتاله

البته روند تکاملیش خوبه مثلا گردن میگره تلاش میکنه بشینه یا چیزا رو بادستش میگره ولی غلت زدنی که قبلا داشت رو الان نداره

کسی تجربه مشابهی داره کمکم کنه

سلام دختر منم 5 ماهشه و توی یک ماهگی تشنج کرد الان فقط فنوباربیتال نصف صبح و شب میخوره  منم خی ...

قطعا اگر به چند تا دکتر خوب مراجعه کنید خیالتون راحت تره و بهتر اوضاع دخترتون تحت نظر هست.

تو اینترنت بزنید اسامیشون میاد و اینجا هم که دوستان در صفحات قبل چند تا رو معرفی کردند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من بچم از لوبل بود که از دو شده بود ۳ تا از والپرات سدیم نبود که ۳ را ۲ کردم خیلی خوب شد اون گی ...

سلام گلم من‌متوجه نشدم..خواب الودگی و بیحالی بچه از لوبل بود؟الان پسر من مدت یک ماه و خورده ای مصرف میکنه دو روزه یکم خواب الو شده یعنی بدای لوبله؟

سلام گلم من‌متوجه نشدم..خواب الودگی و بیحالی بچه از لوبل بود؟الان پسر من مدت یک ماه و خورده ای مصرف ...

عزیزم اگر یه ماهه و نیمه میدی الان خواب الوده احتمالا از لوبل نیس اگر به تازگی میدی مثلا دو هفتس میتونه از لوبل باشه ولی به طور کل لوبل گیجی زیادی مبده به خصوص روزای اول من چند روز پیش بردم دکتر گف لوبش را کم کم هفته ای نیم سیسی نیم سیسی کم کنم تا بشه صفر فقط بشه والپروات 

سلام دختر من وقتي رو شكم ميره ديتاشو رو هوا ميگيره يكي از دستاشو ميده عقب با دكترشم حرف زدم ميگن ازمايشا سالم بودن پس مشكلي نيست واقعا يك روز خوش من نميبينم يا تو بغل حالت ايستاده يه مقدار باز ميكنه اين دستشو كسي تجربه اي داره ام ار اي هم سالم بوده 

عزیزم اگر یه ماهه و نیمه میدی الان خواب الوده احتمالا از لوبل نیس اگر به تازگی میدی مثلا دو هفتس میت ...

عزیزم هفته اول یک سیسی میدادم هر ۱۲ ساعت

هفته دوم دو سیسی

هفته سوم شده ۳ سیسی

الان دو هفته از وقتی که ۳ سیسی هر ۱۲ ساعت میخوره گذشته بیحال شده

نمیدونم بدای اینه یا ابریزش بینی که داره

عزیزم هفته اول یک سیسی میدادم هر ۱۲ ساعت هفته دوم دو سیسی هفته سوم شده ۳ سیسی الان دو هفته از وقت ...

اها پس زیاد وقت نیس که شده ۳ تا احتمال زیاد از لوبل هست البته این ویروس جدید هم بیتاثیر نیس همه بچه ها را درگیر کرده 

اها پس زیاد وقت نیس که شده ۳ تا احتمال زیاد از لوبل هست البته این ویروس جدید هم بیتاثیر نیس همه بچه ...

از همون لوبله من اخه ۲ بود یباره تو بیمارستان الزاما شد ۳ تادادم اصلا بچه کلا عوض شد فک کردم‌از والپروات بود ولی امتحانی ۲ کردم دیدم بله از همدن بوده ولی بچه من چون والپروات هم میگرفت به خاطر این ۲ دادم الانم که دکتر گف کم کم نیم نیم کلا صفرش کن چون وال پروات میگیره

سلام دختر من وقتي رو شكم ميره ديتاشو رو هوا ميگيره يكي از دستاشو ميده عقب با دكترشم حرف زدم ميگن ازم ...

از فرم و حالت چشم هاش برا دکتر اگر امکان داره برات ببر تا راحت تر نظر بدن

سلام دختر من وقتي رو شكم ميره ديتاشو رو هوا ميگيره يكي از دستاشو ميده عقب با دكترشم حرف زدم ميگن ازم ...

اها تشنج نیس فک کردم میگی تشنج میکنه دسش این حالتی میشه که گفتم از صورت و چشم هاش ببر دکتر ببینه دستاش که خب بچه ها تو این سن میکنن اکثر این حرکات را و منقبض و سفت و 

خواستم این متن رو اینجا بنویسم

من یه پسر شیش شال و نیمه دالم و یه دو سال و نیمه

شیش سال و تیمه کلاس اوله و ماشالله خیلی باهوشه

الان که بهش فکر میکنم

تا دو سالگی مدام از خواب میپرید و گریه میکرد

دکترا تشخیص کولیک و رفلاکس داده بودن و بعد دو سال خوب شد

اون موقع در مورد تشنج چیزی نمیدونستم الان فکر میکنم‌اگه اون موقع این اطلاعات و داشتم فکر میکردم تشنجه

الان پسر دو سال و نیمه ام با تب تشنج داشته یک بار اما دوبلکس بوده

بعد اون تشنج دیگه من همهههه چیز رو فکر میکنم تشنجه

تو خواب گریه میکنه غلت میخوره وول میخوره

انگشت میکنه دهنش

همه جیزاشو میگم وای نکنه تشنجه

فکرم ارومم نمیزاره

کامل درکتون میکنم

حتما از دو تا دکتر مشورت بگیرید و خرکات رو بگید

من یه دکتر حصوری و یک دکتر انلاین هر دو فوق اخصص نغز و اعصاب کودکان همش ویزیت میکنم پیششون بچه رو

میفهمم حالتون رو

الان پسر کوچیکتم یه هفته است انگشت میخوره نگران شدم نکنه تثنجه بعد میگم‌نه حتما چون جیش و می پی شو داره میگه استرس داره یکم

یا شبا تو خواب گریه میکنه 

به قران تا صبح بالا سرش بیدار میمونمم از غصه میگم نکنه این خنده تو خواب تشنج باشه

مدام با تب سنج بالا سرشونم

شوک بزرگی بود برام

اما میدونم که ادم خیلی وفتا خیلی چیزارو ندونه  ‌نفهمه خیلی بهتره

خواستم این متن رو اینجا بنویسم من یه پسر شیش شال و نیمه دالم و یه دو سال و نیمه شیش سال و تیمه کلا ...

اینا کلا استرس های مادران بچه هاز تشنجی هست من شبا تا صب واقعا له جرات بگم شاید یساعت بخوابم اونم با هر پرشو حرکت بچم مزپرم روانم درگیره و اشوب فقط و فقطم یه مادری که خودش این مشکلات را کشیده عمیقا متوجه متنم میشه