2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اورفریل پیدا کردید؟

ممنونم . همچنین برای شما .دنبالشم .اخه بحث سر مصرف یه ما دوماه نیست .چند وقت باید مصرف بشه .الان که شده حدودا یه تومن یه شیشه اش .خدا سر عزیزان بالادستی که باعث اینجور مشکلات برای ماها میشن نیاره .فقط درد کشیده رو درد کشیده درک میکنه .

از زیر سنگ هم شده پیدا میکنم برای دخترم .حالا به هر قیمتی که شده .ناچارم

نمیخرم گلم دارم ایرانیشو میدم

ایرانیش اونکاری که المانی میکنه نمیکنه .المانیش خیلی بهتره .امیدوارم دل مسئولین محترمه به رحم بیاد و وارد کنن بالاخره .اگه هممون دست به دست بدیم و بریم سازمان غذا و دارو شکایت کتبی کنیم از وارد کننده اش شاید به نتیجه برسیم .اول ما باید به فکر خودمون باشیم .ما که به فکر بچه ی خودمون نباشیم دیگه از مسئولین انتظاری نمیشه داشت .البته که یه دست هم صدا نداره .دست به دست هم باید بدیم .من یه تاپیک تو پیجم زدم راه چیه و چاه چیه .لطفا بخونین و پیگیری کنید

ایرانیش اونکاری که المانی میکنه نمیکنه .المانیش خیلی بهتره .امیدوارم دل مسئولین محترمه به رحم بیاد و ...

عزیزم با ینفردونفر که کاری از پیش نمیره .اونم تو این مملکت بی صاحاب.بله آلمانیش خیلی بهتر بود 

سلام تاحدودی نظرات و خوندم ایشاالله همه بچه ها به زودی خوب خوب شن و پسر منم زودترخوب شه

پسر من ۳ سال و چهارماهه است حدود پنج ماهه داره دارو میخوره شکرخدا بهتره ولی علائمش کامل برطرف نشده پسر من که می‌خواست بخوابه پرش داشت بعد دوماه دکترا متوجه شدن که بعد دوماه یهو پسرم میوفتاد زمین ولی بالافاصله بلندمیشد و به کارش ادامه می‌داد .ام آرآی سالم بوده ولی نوارش مشگل داشته

درحال حاظر والپروات سدیم.لوبل.کلوبازام.توپیرامیت میخوره

کسی بچش مثل مشگل بچه من و داشته اگه آره خواهش میکنم جواب بده میخام ازش راهنما بگیرم

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!
سلام علت گردن نگرفتن در بچه های اسپاسم شیرخواران چیه کسی هست کمکم کنه

عزیرم تشنج و اسپاسم بسته به اینکه چه نوع و به چه علتی در بچه ایجاد شده می تواند باعث عدم تکامل  کودک بشود..