2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808588 بازدید | 6396 پست

سلام مامانای مهربون دخترمن بعدازتزریق واکسن شش ماهگی بدون تب تشنج کرد الان سه سال و نیمه است ولی متاسفانه تشنجش ادامه داره تحت نظردکترنصیری فوق تخصص مغزواعصاب کودکان اصفهان هست ،میخواستم تجربه هاتونودرموردتغذیه بچه های تشنجی دراختیارم قراربدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رفتم تنکابنی –اینم شرح کامل دیروز- خیلی جالب بور برام برای اولین بار همه سوالامو پرسیدم و اونم ...

سلام الان بچتون چطوره چون مثل شرح حال الان بچه من هست باقطع دارو مشکلی پیش نیومده چون دیگه من هم ودکترش مطمئن نیست که تشنج باشه وگفته قطع درمان ولی میترسم خواهشن جواب بدید تو این چند سال چی شد بلاخره ونتیجه چکار کردید

ما میخایم یه گروه درست کنیم تلگرام یا واتساب برای مادرایی ک بچهاشون این مشکلو دارند هرکسی مایله درخواست دوستی بده شمارش بذاره تا ادش کنم.نمیدونم چرا نمیشه اینجا لینک بذارم

پسر منم تقریبا شش ماهگی تا هجده ماهگی پرش دست و پا داشت و گاهی دستش رو سفت میکرد و صورتش قرمز میشد د ...

نوارمغزی وام آرآی نداده بودین شما؟اونجاچیزی نشون نداد؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام دوستان دختر منم ازچهل روزگی تشنج کرد   نارسم به دنیا اومدالانم دارو مصرف میکنه 4وعده صبح 4 ...

علائمش چی بود که متوجه شدین تشنجه؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام دوستان من دوقلو دختر دارم یه دونه از دخترا به یه جا چند ثانیه خیره میشه یا اینکه چند ثانیه به س ...

تکون دستوپاش چطوره؟

پسرمن دوماهشه موقع شیرخوردن گاهی یکی دوثانیه خیره میشه

ولی دکترنبردم هنوز

سلام مامان و باباهای عزیز میشه گروه یا هر چیز دیگه ای دارین منم اد کنید دختر منم ۳ ماهشه و تشنج میشه ...

هلائمش چیه

چطورمتوجه شدین؟

نوارمغزتاییدکرده تشنج رو؟

دوستان اسپاسم شیر خوارگی فقط توی خواب بچه اون کارارو میکنه یعنی اگه تو بیداری باشه این حرکات سعنی اس ...

عزیزم پسرمنم دوماهشه

همکولیک داره هم رفلاکس

ماهم یک هفته به خاطرعفونت ادراری بستری بودیم،بچم هلاک شدازبس سوزن زدن بهش

اینم گاهی توخواب یهودستاشو بازمیکنه چشاش به یه جاخیره میشه

ازاسترس دارم دق میکنم فقط

هفته ی بعدببرمش دکتر

دلم آروم نداره دارم دق میکنم

شماروبه خدادعامون کنید

سلام .منم تو گروهتون عضو کنید .دختریکماهه ام تشنج بدون علت داره ۰۹۱۲۹۱۷۳۷۶۳

عزیزم علائم بچتون چی بود

چطورمتوجه تشنجش شدین؟

ما میخایم یه گروه درست کنیم تلگرام یا واتساب برای مادرایی ک بچهاشون این مشکلو دارند هرکسی مایله درخو ...

من لطفا

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین