2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست
دختر من ۹ سالشه یک ماه میشه تشنج داره.پیش دکتر تنکابنی و رضایی بردمش فعلا به داروها جواب نداده.فردا ...

سلام 

دختر منم نه سالش هست یهویی و الکی اینطوری شده 

میشع علایم دخترتو بگی؟

در چ‌حد هست؟ 

واسه چی اینطوری شد؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

سلام عزیزان واسه همه بچه ها از درگاه خدا سلامتی میخوام. موردی بوده اینجا که بچه با تب بالا بستری شده باشه بعدش کم کم مهارتهای حرکتیش پسرفت کرده باشه و دست و پاهاش از کار افتاده باشن ولی ام ار ای مغز و ازمایشاش هیچ تشنجیو نشون نداده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترم 11 ماهشه 2هفته تعادل نداره برای نشستن درصورتی که آز 6ماهگی قشنگ نشست امشبم داشتم شیر میدا ...

سلام مادرا من مامان آینازم حدود88روز پیش دخترم آسمونی شد به علت تومور مغزی.      چند روز بعد اینکه علاعماشو نوشتم یعنی روز جمعه شب یهو خیلی تشنج کرد بردیمش بیمارستان و اونجا سی تی گرفتن فهمیدیم تومور داره رفت زیر اتاق عمل بعد2 روز آسمونی شد😭😭😭

سلام.دختر من سه سال و چهارماهشه.هنوز حرف نمیزنه.فقط کلمه در حد محدود.دوماه پیش دکتر آقامخمدپور رفتم اما نتیجه نگرفتم.العان برای اولین بار میخوام برم پیش دکتر لادن افشارخاص.با ترس و دو دِلی میخوام برم پیش.چون اصلا نمیشناسمش‌ و از روی نظرات چندتا خانم که گفته بودن دکتر خوبیه رفتم اینترنتی وقت گرفتم.لطفا راهنماییم کنید.ببرمش پیش این دکتر؟؟

سلام دوستان 

من پسرم در سه سالگی تشنج داشت و مقداری شربت اورفریل تهیه نمودم که با توجه به قطع دارو، در حال حاضر نیاز ندارم (کاملا آکبند و مدت انقضا روی جعبه حک گردیده)، خواهشمند است در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرید. 02196016194

پسر منم تشنج داره مدام شما چ دکتری میبرین،

سلام عزیزم 

نگران نباش، من پسرم رو نزد دکتر محمود محمدی -فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان (نورولوژی کودکان) - فلوشیپ فیزیولوژی اعصاب ( نوروفیزیولوژی)-فلسطین - بین خیابان انقلاب و بزرگمهر - کوچه نجم - پلاک 2 - طبقه اول - واحد 4-۰۲۱-۶۶۴۶۱۸۹۱  می بردم.آدرس و شماره تلفن رو برات گذاشتم. انشااله که مشکل شما هم حل بشه، در ضمن من دکتر طب سنتی هم بردم که تاکید کردن حتما هر شب کف پاهای بچه رو با روغن بنفشه ماساژ بدید هم راحت تر میخوابه و هم قول میدم تا آخر عمر، دیگه تشنج نمیکنه و من هر شب پاهای بچه ام رو ماساژ میدادم و الان هم گاهی اوقات اینکار رو انجام میدم و خداروشکر تقریبا 6 ماه میشه که داروهاش رو قطع کردم. در ضمن توکل بر خدا و نذر برای ائمه رو فراموش نکنید حتی با ذکر یک صلوات، از ته دل بخواهید و واقعا ایمان داشته باشید، مطمئن باشید صد در صد جواب میگیرید، از ته دل برای همه آرزوی سلامتی و تندرستی دارم و امیدوارم خداوند بزرگ دل همتون رو شاد کنه و عزیزانتون در صحت و سلامتی کامل باشند.

سلام عزیزم  نگران نباش، من پسرم رو نزد دکتر محمود محمدی -فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان (نورولوژی ...

سلام.شما علت تشنج بچتون چی بود؟تشنجاش چطور بود؟چندوقت دارو خورد؟

*تعریف تشنج اتونیک (Definition of Atonic Seizure): تشنجی که در آن فرد به طور ناگهانی تون و قدرت عضلا ...

سلام عزیزم ایشالله ک خوب باشی جدیدن متوجه شدیم ک خواهرزادم دچاراین تشنج شده یعنی درست میشه خیلی نگرانیم بعدن ک بزرگ شد مشکلی تویادگیریش ایجادمیکنه اگ راهنماییم کنی ممنون میشم ازت چون واسم جوابتون خیلی مهمه