2777
2789
عنوان

می ارزه برم این مدرکو بگیرم

249 بازدید | 24 پست

مدرک دستیار دندوپزشکی یا دارویاری بگیرم بعد تو تامین اجتماعی کار کنم؟ فقط برا ی سال این شغلو میخام

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

جا داری استخدام کنن ؟ اگه نداری نرو چون من مدرک تکنسین داروخانه رو گرفتم دوستمم دستیار دندانپزشکی و کار پیدا نشد

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تکنسین داروخانه گرفتم ولی گفتن هر جا بخوای بری بدون سابقه باید اول سه ماه رایگان کار کنی نرفتم باهاش سرکار دیگه .

تامین اجتماعی اینجوری نیست؟‌

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

مگه تامین اجتماعی اینقدر الکی استخدام میکنه کسیوحالا مطب یا داروخانه ی خصوصی یه چیزیولی جاهای دولتی ...

ازمونش مگه چیه ازمونای استخدامی خیلی سخت نیستن

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

جا داری استخدام کنن ؟ اگه نداری نرو چون من مدرک تکنسین داروخانه رو گرفتم دوستمم دستیار دندانپزشکی و ...

خصوصی ک نمیخام برم نمی ارزه فقط یه تامین اجتماعی ازمون بدم اگه نشد هم مدرکو میسوزونم ول شه بره

باید خصوصی برید سرکاراونم شما برای ۳_۴میلیون و دوستت برای ۶_۷میلیون

ارزششو نداره بیشترش پول اسنپ میشه 

خلاصه به مدرک نیست به پارتیه مدرکم نداشته باشی قبولی

پارتی کجا بود خواهر هعی

من تکنسین داروخانه گرفتم ولی گفتن هر جا بخوای بری بدون سابقه باید اول سه ماه رایگان کار کنی نرفتم با ...

نه قراردادی یک ساله هس 

خصوصی ک نمیخام برم نمی ارزه فقط یه تامین اجتماعی ازمون بدم اگه نشد هم مدرکو میسوزونم ول شه بره

تامین اجتماعی به سادگی قبول نمیکنه ولی اگه فراخوان دادن برو حتما 

ازمونش مگه چیه ازمونای استخدامی خیلی سخت نیستن

شما مدرکت چیه؟

نمیان که مدرکای جهاد دانشگاهی رو قبول کنن.رشته های مورد نظر رو میگیرن

مثلا دختر فامیل ما تو داروخانه ی بیمارستان با لیسانس شیمی دارو استخدام شد 

من تکنسین داروخانه گرفتم ولی گفتن هر جا بخوای بری بدون سابقه باید اول سه ماه رایگان کار کنی نرفتم با ...

عین منی پس الان بیکاری یا کار پیدا کردی؟