مدرک دستیار دندوپزشکی یا دارویاری بگیرم بعد تو تامین اجتماعی کار کنم؟ فقط برا ی سال این شغلو میخام
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه تامین اجتماعی اینقدر الکی استخدام میکنه کسیوحالا مطب یا داروخانه ی خصوصی یه چیزیولی جاهای دولتی ...
ازمونش مگه چیه ازمونای استخدامی خیلی سخت نیستن
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂
سلام، اگه جایی که زندگی میکنی کوچیکه باز تکنسین داروخانه بهتر از دستیار دندونپزشکه ، چون راحت تر کار پیدا میشه و کارشم نسبت به دستیاری سبک تر و کم دردسرتره
جا داری استخدام کنن ؟ اگه نداری نرو چون من مدرک تکنسین داروخانه رو گرفتم دوستمم دستیار دندانپزشکی و ...
خصوصی ک نمیخام برم نمی ارزه فقط یه تامین اجتماعی ازمون بدم اگه نشد هم مدرکو میسوزونم ول شه بره
خلاصه به مدرک نیست به پارتیه مدرکم نداشته باشی قبولی
پارتی کجا بود خواهر هعی
من تکنسین داروخانه گرفتم ولی گفتن هر جا بخوای بری بدون سابقه باید اول سه ماه رایگان کار کنی نرفتم با ...
نه قراردادی یک ساله هس