2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808507 بازدید | 6396 پست

سلام من یه مادربشدت پریشان ونگرانم توروخداهرکی تجربه ای داره باهام درمیون بذاره.دخترمن حین زایمان اکسیژن بهش نرسیده که دکتراطبق ام آرآیش میگفتن فقط دچارتاخیرحرکت میشه.۲سالگی راه افتادولی یمقداری یه پاش اسپاسم داره واینکه هنوزخیلی میخوره زمین جوری کهبیرون نمیتونیم بزاریم راه بره.من خیلی میترسم هیچوقت نتونه راه رفتن مهارتیی داشته باشه.الان۲سال و۹ماهست

پسر منم تقریبا شش ماهگی تا هجده ماهگی پرش دست و پا داشت و گاهی دستش رو سفت میکرد و صورتش قرمز میشد دکتر غفرانی اشرفی و محمدی بردم و چند دکتر دیگه برای اینکه شک داشتن ک شبه تشنج باشه دارو دادن فقط دکتر اشرفی گفت شاید ب خاطر دندونش باشه و ب مرور بهتر بشه میتونی فعلا دارو مصرف نکنی چون رشد پسرت طبیعی بوده 

خلاصه با هزار سلام صلوات دارو مصرف نکردم و بردم دکتر سنتی و چندتا کارایی ک گفت رو انجام دادم غذا با طبع گرم مثلا اب ماهیچه چوب دارچین توش باشه و کلا گرمیجات زیاد بهش دادم خرما شیره انگور و ارده و ..و ماساژ بدن با رو غن سیاهدونه 

دورشم شلوغ کردم و حواسش رو پرت کردم و از لحاظ روحی هم شرایط رو خیلی با محبت و اروم کردیم و کسایی ک بچه بهشون عادت کرده بود مثل خودم و مامانم سعی کردم تا دو سالگی پیشش باشیم تا از لحاظ روحی بهش فشار نیاد

خلاصه با قربانی کردن و نذر و نیاز بدون استفاده از دارو شیمیایی خوب شد البته دکتر اشرفی احتمال اینکه مشکل خاصی نباشه رو داده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تقریبا شش ماهگی تا هجده ماهگی پرش دست و پا داشت و گاهی دستش رو سفت میکرد و صورتش قرمز میشد د ...

سلام .مامانای عزیز تشنج بچه هاتون چند بار در روز اتفاق میفته؟تشنج پنهان ممکنه چند روز به چند روز خودشو نشون بده؟؟؟خواهش میکنم اگه کسی هس جواب منو بده .واقعا نگران پسرم هستم 😔

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
پسر منم تقریبا شش ماهگی تا هجده ماهگی پرش دست و پا داشت و گاهی دستش رو سفت میکرد و صورتش قرمز میشد د ...

عزیزم چجوری از دکتر اشرفی وقت گرفتید؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
منم شهرکردم میبرم نصیری پسرم به مدت ی دیقه تادودیقه به یه نقطه خیره میشه ولباش کبودمیشه

عزیزم تو روز چند بار این اتفاق براش میفته؟

سلام دوستان دختر منم ازچهل روزگی تشنج کرد   نارسم به دنیا اومدالانم دارو مصرف میکنه 4وعده صبح 4تاهم شب خیلی نگرانم همه ازمایش متابولیکشم  سالم بود ام ارای هم فقط یکم تشنج نشون دادا ودکتر میگه خوبه الان گفته بعد عید بیار ولی من نگرانم الان از دستاش استفاده نمیکنه  همش دستش سفت    میشه بگین بچه شما چه دارویی میحورن

سلام دوستان من دوقلو دختر دارم یه دونه از دخترا به یه جا چند ثانیه خیره میشه یا اینکه چند ثانیه به سقف نگاه میکنه دست و پاهاش تکون میده بردم پیش دکتر نوار مغز گرفتن

گفت تشنج خفیف قرص فتوباربیتال داده کسی بچش اینجوری بوده چند وقت زمان برده خوب شده ایا تو یاد گیری اینا تاثیر داشته دخترم ۷ ماهش

سلام نمیدونم میتونم کمکی کنم بهتون یا نه ولی چون خودم این شرایط سخت رو گذروندم میگم ب همه مادرای عزیز ک ک اول توکل کنید ب خدا و بعد بچتون رو ب یک پزشک حاذق بسپرید دختر من از 6 ماهگی شروع کرده بود ب تشنج و جوری بود ک من اصلا متوجه نمیشدم تا مراجعه کردم ب دکتر پگاه کتیبه دست خدا روی زمین و ایشون متوجه شدن دخترم تشنج داشته و بستری کردن و چندین ماه تحت نطر بودن و با داروهایی ایشون دخترم خوب خوب شد آنقدر حال دخترم بد بود ک حتی رو شنواییش و تکاملش تاثییر گذاشته بود من دخترم رو پیش دکتر اسدی گویا هم بردم یکی از بهترین دکتر های ایران ک بیش‌تر آمریکا هستن ولی با نوار مغزی ک گرفت گفتن پیش بهترین دکتر رفتی و تحت نظرش باش و تا یک سال و چندین ماه ک تحت نطر بود دخترم خوب شد و داروهاش قطع شد و الان سه ساله هست باهوش و عالی از بچه های دیگه حتی بالاتر  آنقدری ک برای من و پدرش مثل معجزه میمونه خدا این لحظه های خوب رو نصیب همه بکنه 

سلام نمیدونم میتونم کمکی کنم بهتون یا نه ولی چون خودم این شرایط سخت رو گذروندم میگم ب همه مادرای عزی ...

میتونبد از علایمش بگید منم دقیقا از ۶ ماهگی متوحه شدم بعد قرص فتوباربیتال باید دقیقا سرساعت باشه من خیلی میترسم احساس میکنم دختر مثل اولا شاد نیست