2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808601 بازدید | 6396 پست
سلام مارال خانوم. ببخشید پسرتون چند وقتشه؟دکترش کیه؟پسر منم الان فقط فنو میخوره و قراره ایشالا از اذرماه قطع بشه،فقط یه مساله ای نگرانم میکنه اونم اینکه نواری که خردادماه گرفتیم نرمال بود و دکتر غفرانی گفتن که دفعه بعد که برا قطع دارو اومدید دیگه نوار نمیخواد،میترسم بدون نوار دارو رو قطع کنم شما کی نوار گرفتید برای اینکه دارو رو کم و بعد قطع کنید؟
سلام دوستان واقعا وقتی میام و تعداد صفحات نخوندم اینقد زیاده به ترسی همه وجودمو میگبره بعضی وقتا یه چیزایی میشنوم که عده ای به عمد کاری میکنن حالا اسم اون عده و کارها بماند که بچه های ما این همه مریض بشن نکنه واقعا راست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه سوال شربت نوتروپیل من خیلی کم به پسرم دادم و با هر بار تشنج قطع کردم تا اینکه اخرین بار دکتر اشرفی گفت کی گفته باعث تشنج میشه تازه جلوسم میگیره حالا میخواستم بازم بعش بدم اما تو یه گروه تل گ رامی که پرسیدم دکتری به اسم کریمنی گفت در صورت تشنج باید با احتیاط داده بشه کسی تحربه ای داره؟ آمپول سیتوکولین چی؟ کسی هست تاثیری اژش دیده باشه؟ بعد این اسپاسم شیرخوارگی فرقش با تسنج چیه!؟ بابای مهربون و پیگیر شما که اطلاعاتتون کامله میشه یه توضیج بگین لطفا
راستی دلیل اینکه ت ل گ. ر ا م ف ی ل تر هست و نمیشه اینجا تاپش کرد اینه که مدیران نی نی سایت نمیخوان کاربرا ازینجا به اونور کشیده بشن وتعداد کاربرای اینجا کم بشه تا حدی که بتونن جلو این موضوعو میگیرن من چون یه. مدت تو بخش مدیریت بودم اینو میدونم
بابای مهربون ینی مثلا مرکز طبی اون ای سی مخصوص بچه ها رو داره به نظرتون؟ آخه قراره برا پسرم بوتاکس تزریق کنن و بیهوشی لازمه منم خیلیییییی استرسدارم ازین بابت و مثلا خواستم خیلی سنگ تموم بذارم گفتم ببریم خصوصی که خصوصی میشه بیمارستان لاله اما الان اینو گفتین به شک افتادم
سلام به همگی مامان جون میشه جواب منم بدین دختر ممن هم تشنج از نوع افتادن سر به گفته محولاتی تشخیص داده شده لیسکانتین داروشه . تکاملش کامل است دکتر عزیزی اهواز میگه هیچ چیزیش نیست و این تشنج نیست . چند روز پیش سرش رو مینداخت خیلی عصبی شدیم عصر داشتیم راجع این موضوع حرف میزدیم دیدیم کاملا ارادی این کار را انجام می دهد . مامان جون برای لحظه ای سرش رو میندازه کمتر از ثانیه سرش رو هم تازگی یا چپ و راست میده و همین طور بالا و پایین . پسر شما هم همین کار رو میکرد .
خمامان جون من شنیده بودم موز خوبه!!!! پسر من به خاطر الرژی اصلا لبنیات نمیبخوره از میوه ها همین موز و خیار و میتونه عسل هر روز مبخوره تازگی گردو ام میدادم! اما چند وقت پیش بعد خوردن موز خوابید تو ماشین بودیم و پلکاش تند تند با حرکتی خیلی کم جوری که اگه دقت نمیکردم تکون خورد لباشم لرزید من هول کردم شیاف دیازپام گذاشتم تا اروم شد و خوابید نمیدونم این تشنج بود یا نه و لی یه کم به موز شک کردم که نکنه بده
Sara جان عزیزم این یه نشونه که گفته اصلا دلیل کافی برای تشخیص اوتیسم نیست بابای مهربون درست میبگن معمولا بالای سه سال برای تشخیص اوتیسم هعست که البته علایم اصلی مثل ارتباط چشمی و...معمولا تو سن کم وجود ندارن نگران نباش و اهمیت نده اگر به نظر بعضی ازین کاردرمانای تازه کار باشه همه بچه ها طیفی از اوتیسمن!