2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808637 بازدید | 6396 پست
بابای مهربون ممنونم واسه مشورتی که بهم دادید خودمون هم تصمیمون اینه که طبق نظر دکتر خودش پیش بریم من پسرم رو اصفهان پیش دکتر نصیری میبرم. خوشحالم بابت ترخیص دخترتون امیدوارم هیچوقت دیگه گذرش به ببمارستان نیافته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مامان جون من میشناسم توی کلینیک ویژه بیمارستان الزهرا میشینه شوهرم تلفنش رو داره اومد خونه برات ازش میگیرم. من پسرم رو پیش نصیری میبرم در کل بیشتر متخصصای اطفال اصفهان نظرشون اینکه دکتر نصیری بهتره
بابای مهربون به خاطر بهبودی دخترتون خوشحال شدم وامیدوارم که تشنجاتش دیگه کامل کنترل بشه وآرامش به دل شما وخانمتون برگرده درمورد پسرم هنم وقتی مت رفتارهای پسرم رو کامل توضیح دادم گفت که هیچ اختلالی نداره وبرای تشخیص اوتیسم باید همه علاین در کنار هم باشند واین رفتارهای پسرم میتونه یه نوعی تیک باشه!
سلام به همگی ، از همه دوستان ممنونم و انشاءاله خداوند رفتگان شمارو رحمت کنه . بابای مهربون انشاءاله روز به روز شاهد بهبودی بیشتر دخترتون باشید و ما فقط میتونیم مصرانه دعا کنیم و انشااله اجابت میشه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام دوستان من از وقتی به پسرم روغن ام سی تی میدم پرشهای خواب رو نمی بینم حالا نمی دونم تاثیر روغن باشه یا ... ولی امیدوارم دیگه برنگرده وتصمیم گرفتم دیگه پسرم رو نبرم کاردرمانی به نظرم جز استرس ونگرانی فایدهای نداره در عوض خودم باپسرم کار میکنم .به نظر من نباید از بچه ای که تاخیر داره وبآ این سن کم توقع داشت توی 20دقیقه هم هرم هوش بچینه .هم ر مکعب روی هم بگذاره .ودستوراتی رو که میدیم انجام بده واعضای بدن رو یادش بدیم خوب طفلک کلافه نیشه وهمکاری نمی کنه میخوام بذارم خودش هر جور که دوست داره بازی کنه ودرکنارش خودم آموزش میدم
سلام دوستان سارا جان پسر گلتون فنوباربیتال میخوره؟ راستش پسر منم فنو میگرفت و تا یک یالگی خیلی گیج لود و تمرکزش کم پلی بلافاصله با کم کردن یک چهارم عز دوز فنو از این رو به اون رو شد الان که فنوشو از 60میل به7میل رسوندیم وافعا عالی شده به نطر من کتر خوبی مبکنی که نمیبری ذهن درمانی سعی کن زباد باهاش حرف بزنی و بازیهای اموزنده کنی ولی نذار خسته شه هر وقت سر حاله براش وقت بذار و تا میتونی بهش محبت کن ان شاءالله با کم شدن داروش و تلاش خودت خیلی زود تغییرات مثبت زیادی میبینی.البته تاثیر فنو روی تمرکز و نوجهش رو تو 11_12ماهگی با چندتا فوق تخصص اطفال و مغز و اعصاب و کودک درمبون گذاشتم که با توجه به دوز داروش همشون معتقد بودن از دارو هست و تاکید داشتن خیلی زود قطع شه ولی دکتر خودش خیلی محتاطه و ان شاءالله تا بک ماه دیگه کامل قطع میشه داروش
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
سلام مارال حان به خاطر راهنناییت ممنون .پسر من توپیرامات می خوره نمی دوتم این هم تاثیر داره ؟روزی 2/5قرص این چد وقت خیلی دستش رو میبره دهنش انگشتاش رو جمع می کنه به هر چیزی میرسه دشت نیزنه وبا همون حالت میذاره دهنش .دست نن رو هم میگیره میبره دهنش ویا کسای دیگه حتی پای بقیه رو .یعنی این موارد هم میتونه طبیعی باشه؟؟؟
سارا جان پسرتون چند وقتشه؟ فقط توپیرامات میخوره؟ برای رادمهرم قبل از کنترل تشنج توپیرامات و فینیتویین تجویز شده بود که خدا خیرش بده دکتر اسدی پویا قطع کرد ابن دوتا رو و به جاش کپرا تجویز کرد البته تو دو ماه که خدا را شکر دیگه مشکلی نداشت اون موقع دکتر اسدی گفت طبق نوار مغز کامپیوتری پسرم به این دارپها نیاز نداره و گفت عوارض این داروها خیلی زیاده ولی فکر کنم با توجه به نوع تشنج تجویز میشه.در هر صورت هبچ دعذویی بدون عوارض نیست اینکه کوچولوتون دیت خودشو شما و چیزای دیگه رو میبره دهنش دوتا دلیل میتونه داشته باشه به نظر من بکیش در اومدن دندون و ملتهب شدن لثه هست و دیگری هم مرحله ی شناخت بچه ها تو به ینی از روی کنجکاوی و برای سناخت بیشتر محیط اطرافشون هرچیزی رو میبینن تو دهنشون میکنن و این چیز بدی نیست ولی اگه این وضعیت ادامه داشته باشه یعنی تو مرحله ی شناختی مونده و یه نوع تاخیر محیوب میشه چوم این وضعبت برای بچه ها نباید دایمی باشه و موقتی هست
باز هم از بابت غلطای تایپیم عذر مبخوام امبدوارم متوجه بشین چی نوشتم راستی کوچولو از نظر حرکتی چطورن؟پسر من از نظر حرکتی خوب بود ولی گم توجهیش خیلی اذیتم میکرد که با کم شدن دارو به وضوح تغییر کرد
مارال جان پسر من 14ماهشه .ازنظر حرکتی گاهی پشتی ویا میز رو میگیره بلند میشه ولی برای راه رفتن هنوز تعادل نداره . پسر شما چند وقتشه ؟از کی پیشرفتهاش بیشتر شد وتکاملش سریعتر پیش رفت ؟