2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808643 بازدید | 6396 پست
مامانچی عزیز اسپاسم شیرخوارگی یا سندرم وست یک نوع تشنجه. دکتر اشرفی به پسر منم تو چهار ماهگی شربت پیراستام که ایرانب نوتروپیل هست رو داد ولی دکتر گصیری تو اصفهان که دکتر پسرم هست گفت این شربت رو نباید زیر شش ماه بدند وگفت برا بچه هایی که تشنج میکنند خوب نیست چون تشنج رو تشدید میکنه من فقط یکبار به پسرم دادم که حالش بد شد وپرشاش همون روز زیاد شد که به توثیه دکترش قطع کردم
سارا جان و مامان جون پسرم19.5ماهشه از نظر حرکتی که از اولش خوب بود به موفع نشست و راه رفت حتی زودتر از همسناش ولی خودم تو بک یالگی حس میکردم توجه و تمرکزش نسبت به همسناش کمتره که تو 13 ماهگی با کم کردن یک چهارم از فنو باربیتالش خیلی خوب شد تشنج پسرم نوزادی بود و بی دلیل که مجبور سدیم بیمارستان نمازی شیراز بستری کنیم و یک ماه و نیم تو nicuکنترل نشد وتشخیص صرع مقاوم به درمان دادن که ما بلافاصله بعد مرخصی بردیمش پیش اسدی پویا که خدا را شکر تشنجش خیلی ساده به لطف خدا کنترل شد و شش ماه بعدش بخاطر اینکه اسدی کلا رفته لود امریکا برای ادامه تخصیل و به روز کرذن معلوماتش مجبور شدیم بریم پیش اینالو و الان تحت نظر ایشون داریم قطع میکنیم دارو رو.تو هشت ماهگیش شرپع به قطع کپرا کردیم تو دو ماه و از یک سالگیش هم فنوبارببتال رو شروع کردیم به کم کردن هر بار نوار مغز میگیریم و بازم میگن چقدر کم کنبم. به نظر من خودتون هر بار قبل از مراجعه یه نوار مغز بگیرین و با خودتون ببرین
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانجی برای من افتخاره که شما جوابم رو دادید من تمام این تایپیک رو خوندم و برای سلامتی پسر گلتون همیشه دعا میکنم . نوار مغز و ام ار ای هر دو مشکلی نداشتند . نمی دونم چرا به اوتیسم شک می کنم و بعضی وقتها به گفته محولاتی شک می کنم و از دادن دارو منصرف میشوم . این حرکات رو من در کودکان اوتیسم دکتر ها دیده ام هر چند بیان این حرف برایم سخت است . ولی دخترم تا به حال که ده ماه و نیمش است تکامل کاملی دارد . و از لحاظ ذهنی هم کاملا با سنش مطابق است .
سلام دوستان شبتون بخیر منیژه جان تسلیت میگم ان شاءالله غم آخرتون باشه و با خوب شدن بچت دلت شاد بشه. بابای مهربون خداروشکر که دخترتون مرخصه. یادم میاد بیمارستان بودیم افففتضاح بود. روحیه آدم داغون میشه. چه چیزا که آدم نمبینه و نمیشنوه. خدا به همه سلامتی بده مخصوصا به طفل های معصوم. توی بیمارستان من که دیگه کلافه شدم بس دانشجو و رزیدنت و دکتر و انترن و استاد و....از صبح تا شب چند سری میومدن و برای همشونم بتید از اول توضیح میدادم . واااااای اوایل فکر میکردم چقدر قشنگ بررسی میکنن و اهمیت میدن بعد دیدم نهههههه مارو نمونه گیر آوردن برای درس و تحقیق و نمره و آموزش و.... کیمیا جان شما دنبال سابریل میگشتی؟من از داروخانه ی پایین مطب دکتر اشرفی گرفتم. مامانجی خانم کممممم پیدا. همین امشب دنبالت میگشتم که اومدم اینجا دیدم اومدی
Lilypie Maternity tickers
من هم خییییلی نگران تاخیر تکاملی بچم هستم. دوستی پرسیده بودن تاخیر داره؟در جوابشون باید بگم بله تاخیر داره چه جوووورم. بعضیا میگن بهتر شده ولی من که چیزی نمیبینم همین گردنش که سفت نمیشه انگار هیچی . گردن خیلی مهمه. توجهش به اطراف هم کمه. چیزی رو جلوش میکرم این ور اونور میبرم مداوم و آروم دنبال نمیکنه صاف سمت چپ رو نگاه میکنه مستقیم یه دفعه سمت راست رو نگاه میکنه. دیگه بچم داره نیشه یک سالش ولی هنووووز گردنش شله
Lilypie Maternity tickers
سلام دوستان من یه سوال دارم لطفا هر کی میخونه جوابمو بده من بعدا میام میخونمش : دختر من 7 ماهشه چند روز پیش صبح از خواب بیدار شد پی پی کرد بردم شستمش و موقعی که داشتم لباسش رو عوض میکردم بدون اینکه تب داشته باشه و یا سرماخوردگی داشته باشه در حالی که داشت با بردارش بازی میکرد و میخندید چشماش به بالا رفت و بدنش قفل شد و از حالت نشسته افتاد زمین بلافاصله بردیمش بیمارستان گفتن تشنج بدون تب بوده نوار مغزی هم نرمال بود و مشکلی نداشت کسی در این مورد تجربه ای داشته لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه الانم دکترش فنوباربیتال داده بهشکسی بچش این جوری شده راهنماییم کنید لطفا
آریو پسر زیبای من بزرگترین معجزه زندگیم رو دوشنبه 17 تیر 92 ساعت 7:50 دیدم و در آغوش گرفتم
مامانجی الان یه پیامتو خوندم دیدم نوشته بودی به بچت موز دادی و به موز شک داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااااااااای خدای من منم دیروز اون اتفاق به دخترم موز دادم قاطی فرنی کردم و بهش دادم و فرداش اونجوری شد یعنی میگی به خاطر موزه ؟؟؟؟؟؟؟ خدا منو بکشه امروزم بهش دادم
آریو پسر زیبای من بزرگترین معجزه زندگیم رو دوشنبه 17 تیر 92 ساعت 7:50 دیدم و در آغوش گرفتم
بچه ها واسه ام ار ای کجا مناسبه برم ؟؟؟ برای ام ار ای کردن کار خاصی باید قبلش انجام بدم واسه دختر 7 ماهم ؟؟؟ ما تهران هستیم اگه جای خاصی باید برم لطفا بگید و یا اینکه کجا برم بهتره ؟؟