2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808588 بازدید | 6396 پست
بن یو جان پسرای من یکسال و هشت ماهگی راه افتادن البته بدون اینکه ببرم کاردرمانی خودشون راه افتادن الان راه میرن ولی پله رو نمیتونند بدون کمک بالا برن بیشتر به نظر خودم میترسن چون دست شون رو میگیرم راحت بالا میرن هنوز نمیتونن بدواند یه کم تعادلشون کمه ولی الان هفته ای دو روز جسمی میبرم
سارا جان تو کاردرمانی ذهنی بیشتر باهاشون بازی میکنند بده بگیر و اجزای بدن وبازیهای ساده دیگه رو باهاشون کار میکنند خودت هم میتونی تو خونه باهاش کار کنی فقط باید یه برنامه داشته باشی که بدونی رو چه چیزیش باید کار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان دو روز گذشته دوباره پرشهای پسرم زیاد سد دیروز رفتیم پیش دکترش نیترازپامش رو تا یک دوم زیاد کرد وگفت اگه باز هم پرش داشت سابریل رو هم تا یک عدد کامل زیاد کنید وگفت تا پرشا قطع نشند داروهای قبلیش رو قطع نمیکنم من که دیگه از دادن اینهمه دارو خسته شدم نیترازپام هم که بچه را خیلی شل وخواب آلو میکنه با این یک چهارم که میدادم پسرم بیحال و خواب بود فکر کنم اگه زیادش کنم دیگه همش خواب باشه
باباای مهربون من نظراتتون رو خوندم مثل اینکه در این مورد مطالعه زیاد دارین میشه نظرتون رو در مورد پسر منم بگین پسرم شش ماهش که بود یهو سرش افتاد و شل شد بعد نمیدونم شاید یه دقیقه عادی شد بردمش دکتر نوار مغز گرفت یکی میگه سالمه یکی میگه یه کم مشکل داره فنوباربیتال شصت سه چهارم روزانه داد بعد تو یه سالگی من خودم ندیدم شوهرم میگه فکر کردم دوباره حرکت شل شدن گردن تکرار شد دکتر بردیم قرص رو گفت کامل بدیم الان شانزده ماهشه قرص میخوره راه میره بعضی از وسایل رو میشناسه اگه بگیم میاره حرف فقط ماما ددر نه و نیست رو میگه حالا موندم از کجا بفهمم پسرم تاخیر داره یا نه و از عوارض قرص خیلی میترسم به نظرتون نیازی هست ببرم بیش دکتر دیگه تهران چون من خراسانم اینجا هم سه دکتر مغز کودکان داره که هر سه تا بردمش
خدایا کمکم کن
سارا خانم، حتما برای جبران تاخیرها کار درمانی رو انجام بدین، حقیقتش من در مورد کاردرمانی چیزی نمیدونم اما برام جالبه که تو ایران عقیده بر اینه که همزمان با کنترل تشنج نمیشه کاردرمانی انجام داد و یا کاردرمانی منجر به برگشتن تشنج میشه، در حالیکه کاربرایی از کشورهای دیگه به من توصیه کردن که حتما از تراپیهای مختلف همزمان با کنترل تشنج برای جبران تاخیر تکامل استفاده کنیم، مامان علی، شما نظر سه تا دکتر رو گرفتید، من می دونم که نوعی از اسپاسم شیرخوارگی شل شدن گردن هست که بهش سلام میگن، نمیدونم این حالت نوع دیگه ای از تشنج هست یا نه، بپرسید در نوارش هیپس آریتمی دیده شده؟ اگه پاسخشون مثبته پس اسپاسم شیرخوارگی هست هر چند که تاخیر تکامل ظاهرا وجود نداره ( اگه باشه اندک هست و البته متخصص باید نظر بده) و فکر می کنم در این صورت فنو داروی اصلی نباشه، اما اونها پزشک متخصص هستن و نوار و حالتهای بچه رو دیدن و حتما تشخیص درست تر و دقیق تری دارن، احتمالا فرزند شما نوع ساده ای از تشنج رو داره که با فنو انشاله کنترل شده، نظرات ما اینجا فقط در سطح کاربرایی که با این مشکلات مواجهن می تونه کمک کننده باشه و ما اصلا نمیتونیم و صلاحیت نداریم که تشخیص پزشکی بدیم، اما نظر من اینه که اگر نظرات سه پزشکی که گفتید با هم متفاوته به دکتر دیگه ای هم مراجعه کنید اما اگر نظر دو دکتر با هم یکی هست، طبق نظر اونها پیش برید،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
معرفت جان شما نمیای تو اون گروه تا تجربه هاتو در اختیارمون بذاری؟ ملمان علی جان پسرت خیلی خوبه عزیزم اصلا نگرانش نباش دکتزا میگن تشنجی که با فنو کنتزل بشه خوش خیمه پس در مورد پسرشما هم همینطوره عزیزم تز عوارض داره نترس که خود تشنج بمراتب عوارضش خیلی بدتره به امید خدا یه جند ماه دیگه داروی گل پسرت قطع میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بابای مهربان تو اون فروم کسی هست که سیر تکاملیه فرزندش آهسته باشه و بالای دو سال راه افتاده باشه؟ شما همجین چیزیرو دیدین؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
من واقعا در عجبم ....دور و برم میبینم بجه هایی که با وجود تشنج سیر تکاملیشون رو رواله با یکم تاخیر.....پسر من بگفته دکتر تشنجش جز خفیفترینا بوده و ام آر آی هاش هم که نرماله پس چرا آخه راه نمیفته چرا اینقدر پیشرفتش کنده یعنی دارو تا این حد اثر گذاره یعنی لیسکانتین پسرمو ایتحوری کرده کی دیگه تکاملش رو دور میفته وقتی الان با گذشت شونزده ماه از اخرین تشنج اینقد کند پیش میره
وقتی فیلمای چهار ماهگی پسرمو میبینم خودم تعحب میگنم با اینکه تازه تشنجش کنترل شدن بوده اما عالی بود از لحاظ دقتو تمرکزو توجه ولی الان خیلی کمتر شده یعنی علتش طولانی مدت شدن داروهاست؟
سلام به همگی امین لابای مهربون امیدوارم واسه دخترتون خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده باشه. اخه پیامتون با همیشه متفاوت بود!!!!! خوشبختانه من تابحال یک سابریل کم کردم واسه پسرم و مشکلی پیش نیومده. راستش این هفته روزی که سیناکتن زدیم یک بار تشنج تونیک شدید داسن اللته زیر یک دقیقه و دفعات بعدی فقط کمی لرزش و بعد بیحال میشه. اما حس میکنم چند روز که از سیناکتن میگذره پرشهاش بیشتر میشه. یعنی اثر کورتون کم میشه؟ کسی تجربه مشابهی نداشته؟