2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808584 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون لیلی جان از وقتی دکتر کلونازپام رو به نیترازپام تغیر داده یه کم وضعیتش بهتر شده اما هنوز روزی دو سه بار پرش رو داره ولی شدت پرشها خیلی کم شده سطح هوشیاریش هم بهتر شده دکترش گفت نیترازپامش رو تا یک دوم هم میتونم بالا ببرمولی من برای اینکار دودلم چون نیترازپام خیلی بچه را شل و خواب آلو میکنه
سلام راستش من از داروخانه زیر مطب دکتر اشرفی گرفتم که سیناکتن ایرانی بهمون دادن. خوشبختانه هفته اولی که طبق برنامه دکتر محولاتی داروهارو کم کردیم گذشت و حال پسرم اوایل هفته تغییر خاصی در تعداد تشنجها نداشت فقط زمان وقوعشون عوض شده بود اما دو روزه بهتره. فردا باید دوباره سیناکتن بزنیم و نمیدونم چی پیش میاد بابای مهربون موافقم که اسپاسمها باید سریع قطع بشن فقط نگران قطع سریع داروها بودم که باعث تشدید تشنج ها بشن که خوشبختانه بخیر گذشت. در مورد لینک راجع به جهش ها براتون میدا میکنم. دوستان کسی هست بچه اش اسپاسم داشته باشه و تشنجها از قبل از یک ماهگی شروع شده باشن؟
من سیناکتنای خارجی جدیدی که گرفتم تا ماه ده سال 2015 میلادی وقت داره. این یعنی تا اخر ماه ده. درسته؟ بابای مهربون مطلبتون عاااالی بود. حتما دفعه بعد از دکتر محولاتی میپرسم که در صورت نیاز به پسرم بدم. امیدوارم سابریل تشنجهای دخترتون رو قطع کنه. راستی دوستان توی رژیم کتوژنیک روغن خاصی استفاوه میشه؟ یا روغن زیتون و کنجد هم میشه؟ میخوام کمی غذای پسرم رو چرب دریت کنم شاید اثر خوبی روی تشنجها داسته باشه
سلام به همگی، خانم معرفت به خاطر گرمای هوا نارگیل نمیارن، چون سریع خراب میشه، یه مقدار هوا خنکتر بشه عرضه اش بیشتر میشه، انشاله پسراتون و همه بچه های بیمار سریعتر خوب بشن، خانم بن یو، همسر بنده ت ل گ رام داره و از دوران بارداری هم در این فروم عضو بوده و به طور محدود فعالیت داشته اما از زمان بیماری دخترم، دیگه فعالیتی در این فروم نداره، من بهشون گفتم اما ترجیح میده که وارد نشه، چون اعتقاد داره که خوندن این موارد ممکنه رو ذهنش تاثیر منفی بذاره و این انرژی منفی به دخترم هم منتقل بشه. البته گهگاهی هم به من ایراد میگیره که اینقدر راجع به این بیماری مطلب نخون که رو ذهنت تاثیر میگذاره. در مورد ام سی تی حتما با دکترش مشورت کنید چون دوز خاصی داره کمتر دادنش تاثیری نداره و بیشتر دادنش عوارض داره، من هم ام سی تی خریدم اما دکترش خارج هست و به محض اومدن بهش مراجعه می کنم. خانم کیمیا دختر من هم در دوران مصرف لیسکانتین و البته الان اورفریل گهگاهی لکه های قرمز که مثل نیش پشه میمونه و قرمز رنگه رو رو دست و پا و صورتش داشت. اما نمی دونم به خاطر مصرف شربتها بود یا چیز دیگه، لی لی خانم، متاسفانه سیناکتنهایی که ما هم گرفته بودیم تا ماه 10 2015 زمان داشت، و فکر می کنم باید شرکت وارد کننده جدیدش رو وارد کنه و همونطور که می دونید دارویی مشترک بین اسپاسم و ام اس هست و به همین خاطر کمیابه، در مورد تعویض سریع داروها در خارج از کشور خیلی سریعتر از دکتر محولاتی دارو عوض می کنن، همچنین در اکثر موارد داروهای ضد تشنج به صورت همزمان نمی دن و از یک دارو استفاده می کنن، در صورتی که در ایران درمان سه دارویی عرفه، (البته صرفا" در مورد اسپاسم شیرخوارگی) در مورد رژیم کتوژنیک تا اونجا که می دونم قواعد سفت و سختی داره و برای شروع با توجه به سختی که داره و ممکنه عوارضی داشته باشه بچه رو در بیمارستان بستری می کنند، من احتمالا" هفته بعد زمانی که دکترش بیاد برای نشون دادن آزمایشهای تست کبدی پیشش میرم و در مورد ام سی تی می پرسم، کسی در مورد تائورین و تاثیرش روی کم شدن عوارض بینایی سابریل مطلبی خونده یا چیزی شنیده؟ موفق باشید.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام به همه پسر من الان تقریبا چهارده ماهشه ولی هنوز به چیزی اشاره نمی کنه ویا بای بای کردن ودست زدن رو انجام نمیده واینکه دستورات ساده رو انجام بده ولی دردر رفتن رو متوجه میشه وبعفل آشنا رفتن ویا وقتی گرسنه باشه به متقدم نگاه نی کنم میگه ماما . من حالا موندم ببرم کاردرمانی یا نه؟البته فقط ذهنی
ممنون معرفت جون و بابای مهربون. راستی بابای مهربون من بخاطر رفلاکسی که سیناکتن ایجاد کرده به پسرم امپرازول میدم. همچنان گاهی غذا توی گلوش میاد و گهگاه بالا میاره اما ظاهرا اسیدی نیست چون بیقرار نیست و گریه نمیکنه. نمیدونم امپرازول قویتره یا داروی دخترتون راستی کورتون مغز رو تحریک میکنه؟ اخه بعد از سیناکتن پسرم فعالیتش زیاد میشه دیروز صبح سیناکتن زدیم که ظهر موقع خواب تشنج کرد اما خوابهای بعدی فقط کمی لرزش داشته. در کل انگار به نسبت هفته پیش اثرش کمتره. امیدوارم به مرور ازبین بره و پرشهای میوکلونیک رو هم قطع کنه. خیلی خوشحالم که داریم سابریل و فنوباربو قطع میکنیم. میدونستم بی اثرن اما جرات نداشتم سرخود قطعشون کنم. البته در مورد توپاماکس خیلی مطمین نیستم بی اثر باشه. راستی کس دیگه ای نبود که تشنجهای پسرش قبل از یک ماهگی شروع شده باشه؟ من خیلییی دوست دارم یک نفر مثل مسرمو ببینم که بزرگتر باشه و ببینم خوب شده یا نه اما موارد مشابهی که پیدا کردم تفاوت سنی چندانی با پسرم ندارن دوستان دقت کردید بیشتر کاربرانی که اینجا هستن از تهران مشهد و اصفهان هستن.... چرا توی این شهرها تشنج بیشتره؟!!!!
آره لی لی جان کورتون مغز رو فعال میکنه و اگه تشنج کمتر بشه بچه فعال تر وهوشیارتر میشه من وقتی برا محمد ومهدی میزدم یه دقیقه یه جا بند نمیشدن فقط دوست داشتند راه برن و بریز و بپاش کنن البته این کارهاشون با هوشیاری بود اذیت میشدم ولی خیلی تعادل شون خوب شده بود من ازاین بابت خیلی خوشحال بودم اما بعد از یک ماه که دوباره تشنج هاشون شروع شد و آمپول شون شد هفته ای یه بار باز تعادل کمتر شد
سارا خانم، شما تستهای ارزیابی تکامل برای بچه تون انجام دادید؟ پیشنهاد می کنم حتما" تستهای ارزیابی تکامل مثل ASQ و یا Bayley III و ... رو انجام بدید تا از نگرانی در بیایید. لی لی خانم، متاسفانه ریفلاکس بعد از اتمام آمپولها حتی تشدید هم میشه و من با توجه به این موضوع امپرازول رو با نکسیوم عوض کردم، البته الان ریفلاکسش شدیدتر شده جوری که شیر بر میگردونه، هرچند سونویی که چند روز پیش انجام دادیم ریفلاکس نسبی رو نشون داده، اینکه نکسیوم (اس امپرازول) بهتره یا امپرازول موردی هست، یکی از عوارض سیناکتن بی قراری هست، توپاماکس یکی از داروهایی است که در صورت جواب نگرفتن در دوزهای بالا تجویز میشه و در برخی موراد هم موثر بوده، در مورد موردی مشابه پسر شما من مواردی در همون فروم و ف ی س بوک دیدم که مشابه پسر شما بودن، فکر می کنم اگه بگردید پیدا کنید. گروه ف ی س بوک خیلی فعالتر از فروم هست و من واقعا" خوشحالم که همچنین جایی وجود داره، از طرفی ناراحتم که همچین گروهی برای ایرانیها در ف ی س وجود نداره که مادر و پدرها بتونن خیلی راحت مسائل و مسکلاتشون، فیلمهایی که شک دارن تشنج باشه یا نه و حتی فیلمهایی که پیشرفت تکاملی بچه شون رو نشون بده شیر کنن، گروه تو ف ی س بسته هست و صرفا" افرادی که عضو هستن می تونن مطالب رو ببینن و مواردی که مظرح میشه و پاسخهایی که کاربران میدن خیلی کمک کننده هست، امیدوارم همچین گروهی هم برای ایرانیها ایجاد بشه، چون روندهای درمانی ما با اونها فرق داره،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سبام بهمه لیلی جان اون گروه بیشتر تاخیریه و اگر نینی گلت تاخیر نداره پیشنهاد میکنم نیای تو گروه چون روحیت خراب میشه سارا جان یه برگه تست آی اس کیو بگیر پر کن و ببر به یه دکتر مغزو. اعصاب وکاردرمان ذهنی نشون بده کاردرمانی ذهنی اصاا خطری نداره مخصوصا تو این سن فقط بازیه بیشتر معرفت جون پسرات تاخیر تو راه رفتنم داشتن؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
لی لی جونم اینکه غذای پسرتو چرب کنی فکر نمیکنم ربطی به کنترل تشمج داشته باشه آخه تو رژیم کتوژنیک پروتین کلا حذف میشه و جربی جایگزین میشه اما اینمه بخوای با مقدار پروتئین نرمال چربی رو ببری بالا ممکنه یکم ریسکی باشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بابای مهربون من تست ها روانجام دادم وهمونا نگرانم کرده ودر کل یه دو سه ماهی تاخیر داره ولی از نظر حرکتی نگران نیستم ولی باتوجه به تجربه بعضی از دوستان از کار درمانی می ترسم دوستانی که بچه هاتون رو میبرید کاردرمانی میشه بگید توی کاردرمانی ذهنی چه کارهایی رو انجام میدن؟واینکه آیا میشه اون کارها رو توی خونه انجام داد؟