2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808703 بازدید | 6396 پست
ﺑﺎﺑﺎﻱ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﻭ ﺑﻦ ﻳﻮ ﺟﺎﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺑﺘﻮﻥ ﺍﺭﻩ ﻧﻈﺮﺩﻭ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺩﻛﺘﺮﺍ ﻛﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﻳﻜﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻔﺘﻦ ﻋﻼﻳﻢ ﺗﺸﻨﺞ ﺗﻮ ﻧﻮﺍﺭ ﻫﺴﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ .ﺍﻭﻥ ﺩﻛﺘﺮ ﺩﻳﻜﻪ ﻛﻪ ﻛﻔﺖ ﻛﻼ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺗﻮ ﻧﻮﺍﺭﺵ ﺍﺳﺒﺎﺳﻢ ﺷﻴﺮﺧﻮﺍﺭﻛﻲ ﻳﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺗﺸﻨﺞ ﺳﻼﻡ ﺑﺎ ﺍﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﻚ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﻴﺸﻪ؟ ﺍﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﻴﻜﺶ ﺳﺎﻟﻤﻪ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻛﻪ ﺑﺮﺳﻴﺪﻩ ﻣﻴﻜﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﺍﺯﻣﺎﻳﺸﺶ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻧﻜﺎﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﻛﻔﺘﻪ ﻧﻪ ﺧﺎﻻ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﻭ ﻣﻴﻜﻪ ﻳﺎ ﺍﺻﻼ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﺍﻭﻥ ﺍﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻳﻦ ﺗﺸﻨﺞ ﺭﻭ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩ ﻳﺎ ﻧﻪ؟
خدایا کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بهمه معرفت جلن شمارتو برداشتم خواستی پستتو پاک عزیزم گلی جان درخواست دوستیمو قبول کن و شمارتو بفرست برام تا ادت کنم لی لی جان امیدوارم روز بروز نتیحه بهتر بگیری فکر کنم بابای مهربان در جواب پستای من اینجوری نوشتن نه؟ مامان علی فکر نکنم از روی ازمایش بشه تشخیص داد کلل مقولش جداست امل عزیزم اینهمه استرس برای جیه خداروشکر پسرت که هیج مشکلی نداره اینقدر افکار منفی بذهنت راه نده عزیزم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
مامان علی، تشنج اسپاسم شیرخوارگی ( حدود ۷۰ درصد موارد) با هیپس آریتمی در نوار خودش ذو نشون میده، البته فیلم تشنج هم کمک زیادی در این تشخیص داره، آزمایش متابولیک زمینه بروز تشنج رو نشون میده و در تعیین نچع تشنج موثر نیست،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام خانم معرفت، دکتر شنبه اومدن، یه نکته به دوستانی که کورتون و به خصوص سیناکتن استفاده میکنن یاداوری کنم که همونطور که می دونید کورتون سیستم ایمنی بدن رو ضعیف می کنه و در این شرایط باید بیشتر مراقب بچه ها باشبم، همچنین کودکانی که گردن نگرفتن و یا گردنشون شل شده هم به دلیل ضعیف بودن در بلع، ممکنه دچار مشکلاتی مثل پریدن شیر تو گلو و ... بشن، برای دخترم دعا کنید لطفا، سر فرصت در موردش مب نویسم،
انشاالله خدا به حق پنج تن شفای بچه هامون رو بده شفای دختر شما رو هم هرچه زود تر بده بابای مهربون نگران دخترتون شدم خدای نکرده مشکلی که براش پیش نیومده من برای سلامتیش حمد شفا میخونم اگه لایق باشم
سلام ماماسان جان من دیگه مطب دکتر اشرفی نمیرم تز ماه گذشته دکترم رو عوض کردم و دکتر محولاتی میرم بابای مهربون نکنه خدایی نکنه ریه دخترتون عفونت کرده؟پسرمنم خیلی شیر میپره توی گلوش و من از ترسم روزانه چندبار بغلش میکنم و ده دقیقه محکم میزنم پشت کمرش. نمیدونم موثر هست یا نه. امیدوترم دخترتون هرچه زودتر خوب بشن و چیز مهمی نباشه. توکل بخدا امیدوارم تشنجهای همشون قطع بشه
لی لی خانم حتما با دکتر ریه مشورت کنبد تا عکس بگیره که خدایی نکرده سرفهای حین شیرخوردن از عفونت نباشه، حتما پیگیر باشید خواهشا چون فقط همین علامت وجود داره انشاله که سرفه هاش عفونت ریه نباشه و حداقل خیالتون راحت میشه و پیگیر درمان ریفلاکس میشید، برای دخترم خواهشا خیلی دعا کنید شما همگی مادر و پدرای دل شکسته هستید می دونید من چی میگم ولی در شرایط خیلی سختی قرار دارم، انشاله خوب شه تا سر فرصت مفصل ماجرا رو بگم،
سلام بهمه بابای مهربان ممنون از دلداریتون منم نگران شدم انشالله حال دنتر کوچولوتون خوب باشه قوی باشید به امید خدا زود زود دخترتون خوب میشه ماماسان عزیزم هر وقت وقت کردی از حلل دختر گلت بگو
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام امروز پسرم روبردم کاردرمانی گفتن باید زیاد کارکنم توجهش کمه ولی مشکلش حاد نیست ولی درعین حال کار زیاد میبره مامانایی که بچه هاتون رو میبرید کاردرمانی ذهنی شما نتیحه گرفتید وای خدایا کمکمون کن من که خیلی نگرانم دعا می کنم هیچ پدر ومادری نگران سلامت بچه هاشون نباشند امیدوارم به لطف خدایی که گفته بعد از هر سختی گشایش وراحتی قرار دادینم