2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808421 بازدید | 6396 پست
لیلی جون پسر من منم گلوتامیک اسیدش۳۳۰بود و بردم متابولیک گفت هیچیش نیست اما بردم پیش ماهصص مغز و اعصاب گفت کمبود ب۱۲داره و بهش داد تا سه ماه خورد و آزمایش بعدیش خوب شد شما جواب آزمایش رو پیش کدوم دکتر بردین؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
منم موافقم کاردرمانیهای ایران واقعا علمشون خیییلی کمه توی آلمان بچه ها رو از دو ماهگی میبرن تو یه مرکز کار درمانی و بهشون ماساژ یاد میدن تا هر روز نینیاشونو ماساژ بدن تا هم عضله های قوی ای داشته باشن هم رشد هوشیشون بیشتر بشه...اما ایرانیا یه اعتقاد عجیبی دارن که وااای بچه استخوناش میشکنه دست نزنید بهش بخوابونیدش.....درحالی که کارمون از بن اشتابهه..حالا جالبه یه خانواده ای که کارشون میفته به کاردرمانی متاسفانه اینقدر سواذشو ندارن که یه راهکار درست بدن به آدم من پسرمو پنج حا بردم برای ارزیابی و هر پنج جا تششخیص متفاوت دادن آخرشم به اجباز پر شهرت ترینشون رو انتخاب کردم که بشدت پشیمونم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر جان کلا هر طبی نتیجه صد در صد نداره من تو یه گروه بودم که بعضیا واقعا نتیجه رضایت بخشی گرفته بودن و بعضیا بالعکس و بعضیا حتی بدتر شده بودن اما حدود۷۰درصد موافق داشته طب سوزنی البته طبیبشم صد در صد باید کار کشته باشه
سلام من سارا هستم چند وقته که با این تایپک آشنا شدم وتقریبا تموم صفحات رو خوندم وچقدر اینجا زندگی همه مثل همدیگه است همش نگرانی واسه عزیزایی که همه ی زندگیمونن همه وجودمون ولی من یکی توی این هفت ماهی که فهمیدم پسرم این مشکل رو داره (اسپاسم )باتوکل زنده ام ونفس میکشم
سلام من سارا هستم چند وقته که با این تایپک آشنا شدم وتقریبا تموم صفحات رو خوندم وچقدر اینجا زندگی همه مثل همدیگه است همش نگرانی واسه عزیزایی که همه ی زندگیمونن همه وجودمون ولی من یکی توی این هفت ماهی که فهمیدم پسرم این مشکل رو داره (اسپاسم )باتوکل زنده ام ونفس میکشم
سارا خانم به جمع پدر ومادرای نگران خوش اومدید هر چند که امیدوارم خوشتر از این جا برید! ما همه مون با توکل زنده ایم. هر چند تحمل این وضعیت خیلی سخت و دردناکه ولی اگه خوب تأمل و تفکر کنیم خیلی از نظرات و دیدگاههامون در مورد زندگی هم تغییر می کنه. فکر می کنم هیچکدوم از ما دیگه اون آدمای سابق نباشیم و درد دیگران رو بیشتر از قبل حس کنیم.
راستی دوستان از موسیقی هم غافل نشید. بعضی تحقیقات نسبتا محدود به اثر موتسارت یا همون موزارت اشاره کردن که میگن ساخته های موزارت و مخصوصا سونات پیانوی K448 اون باعث کاهش تشنجها میشه. من فکر می کنم اگر به موسیقی کلاسیک غربی عادت نداریم موسیقی های ملایم ایرانی هم می تونه برای خودمون آرامش بخش باشه و هم شاید روی بچه مون تاثیرگذار باشه.
بابای پیگیر سلام من توی این چند وقته خیلی دوست داشتم جایی بود که ادمایی که درد منو دارند دغدغه های منو دارن رو پیدا کنم وخدا می دونه چقدر خوشحالم که اینجا هست به نظر من کسایی مثل ما بیشتر از اطلاعات پزشکی بیشتر به روحیه نیاز داریم به اینکه محکم باشین وباتمام وجودمون خدا رو کنار نگرانیهامون ببینیم ااز ته قلبم برای تموم بچه ها سلامتی می خوام از خدایی که بیشتر از ما دوستشون داره
سارا خانم با شما کاملا موافقم. بدون توکل به اون با این مشکلات نمیشه سر کرد. در عین حال امیدوارم خدایی که شفا دهنده همه بیمارانه ما رو وسیله هایی قرار بده که بتونیم در پیدا کردن درمان بهتر برای بچه هامون به همدیگه کمک کنیم.
سلام .دکتر اشرفی خوبه واسه تشخیص علت بیماری.دکتر ژنتیک رفتم گفت عبت بیماری را باید مغز و اعصاب براتون توضیح بده.من اصفهانم .تهران دکتر خوب واسه تشهیص بیماری اگه می شناسین لطفا بگین
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
مامان محمد ان شاءالله خواهرتون با دل خوش برگرده.
سارا خانم نمیتونم بهتون بگم خوش اومدید ولی ان شاءالله با دل خوش ازین تاپیک برید و عزیزتون خوب بشه.
بابای مهربون دوره ی اول طب سوزنی چند جلسه هست؟ولی 12 جلسه 2و نیم هم خیلیه اما اگه واقعا خوب باشه و جواب بده می ارزه. اما بله باید کمی صبر کنم .ولی از طرفی هم میترسم با صبر بیشتر زمان بیشتری رو از دست بدم.
بابای پیگیر فروغ عصر رو میشناسم درموردش شنیدم. بچه ی من رو استاد دانشگاه به این روز انداخت وای به حال اونجا که دانشجوها کار میکنند.خدایا بجه هامونو دست چه کسایی دادیم به این روز انداختنشون.
بن یو جان درست میگی . منم تا یه نفر مطمئن پیدا نکنم بچمو دیگه دست کسی نمیدم.
راستی بابای پیگیر من امروز توی نت سایت دانشگاه علوم پزشکی سامانه شکایت داشت. شکایت کردم. هم از کاردرمانه هم از کلینیکه چون مدیرش اصلا نبود که اگر بود شاید نمیذاشت بچه منو به این روز بندازه و هم از بیمارستانی که شماره ی اون خانم کاردرمان رو روی یه تکه کاغذ چسبوندن روی گیششون و منم با اعتماد به اینکه حتتتتما این کارش خوب و مطمئن هست بچمو بردم پیشش. درصورتیکه ظاهرا فقط براش تبلیغ بوده.
Lilypie Maternity tickers