سلام بهمه مامانی سخت کوش و مهربان.....سرعت سایت برای من افتضاااح شده چخبرا دوستای عزیزم؟ بنیامین من هنوووز راه نیفتاده اما خدا روشکر تعادلش هیلی بهتر شده سینه خیز رفتنش تند تند شده لرزشی هم که تو انداماش بود با کم شدن فنو خیلیی خوب شده خیلیی امید دارم تا دو سالگی راه بیفتع دیره اما بهتر از هیچیه کلا با کم شدن داروش پیشزفتش سریع تر شده هم حرکتی هم شناختی و هوشی منیژه جون خیلی خوشحال شدم که تشنجای امیر علی قطع شده انشالله هرگز دیکه برنمیگرده شبای قدراگر لایق بوده باشم برای همتون دعا کردم خانم نوا پسر من هفده ماهشه و چند روزه یاد گرفته برای لوسی یه همچین کاری رو میکنه..... یا وقتی دعواش کنم پشتشو میلرزونه و اکثرا یکی از چشماشو میبنده و پلک پلک میزنه بار اول دونی که دیدم هیلی ترسیدم اما دیدم براش شده یه عادت و فهمیدم از خواهرم یاد گرفاه چون اون هر موقع قربون صدقش میره چشماشو میبنده ولی اگر زملنش خیلی طولانیه بهتره دکترتون رو عوض کنید اگر اوایل تاپیک رو خونده باشید ماناحی هم از دکتر رونق زاضی نبودن منیژه جان بنظر من حرف اشرفی کاملا اشتباهه...یعنیذچی هر بچه ای تاهیر داره سی پی هستش؟ اونا از بیسواذیشون اینجوری میگن...خود من تموم کارام با تاخیر بود حتی راه رفتم۲۱ماهگی بوده...حتی خودم میدونم هیجوقت مثل بقیه دوستام دویدنم خوب نبود ریاضیو فیزیکمم افتضاح بود هیچپقت نمیتونستم تمرکز بگیرم برای حل کردن مسئله االانمش تمرکزم خوب نیست پس یعنی منم سی پی ام؟ منکه چیزیم نیست خو

تشنج کنترل بشه کم کم خودتون پیشرفتارو میبینید که انشالله بحق این ماه عزیز میشه