2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808468 بازدید | 6396 پست
ممنونم منیژه جون اول اینکه انشا..... پسرت زودتر خوب میشه عزیزم والا من همون شش ماه پیش کرج بردمشپیش دکتر رونق نوار مغز گرفت گفت سالمه چیزیش نیست رفلاکسه اون موقع توی روز هم خود بخود اون حالت میشد همینطور با خوردن چیزهای مزه دار وآخریها حتی با بوهای تند امابعد از خوردن قرص نکسیوم و شربت موتیلیوم برای رفلاکسش دیگه توبیداری خود بخود اونجوری نمیشه فقط اگر از مزه چیزی بدش بیاد اما تو خواب خیلی پیش میاد اینجوری بشه لی لی جان از شما هم ممنونم عزیزم از توصیتون برای فیلم هم ممنون حتما میگیرم فکر کنم تا بخوایم بریم پیش دکتر بچه بیدار بشه دیگه درسته ؟ آخه چرا اینقدر رفلاکس با تشنج اشتباه میشه من فکر کنم دخترم هم نتشنج داره هم رفلاکس و رفلاکس تشنجشو تشدید میکرده که الان بخاطر خوردن دارو ی رفلاکس یکم تشنجهاش کمتر شده راستی دکتر محولاتی کجاست مطبش دکتر خوبیه ؟
خیلی نگرانشم آخه چرا اینجوری شد یهو ؟ بقول شما از تشخیص اشتباه میترسم دختر منم به پروتیین گاوی آلرژی داشت ممکنه اینم یکجور به حساسیت ربط داشته باشه ؟ اصلا حوصله کارهای روزمرمو ندارم بخدا راستی اگر ساعت دو و نیم اونجا باشیم و زود پذیرش بشیم تا نوار مغز گرفتنش خیلی طول میکشه بازم ؟ یا نوار مغزو زود میگیرن آخه میخوام بیدار نگهش دارم اما اگر خیلی هم خواب آلود بشه بینهایت بد قلق میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لی لی جان کنترل حالتها فعلا از هر چیز دیگه ای مهم تره خیلی ذهنتو درگیر گردن گرفتن و چیزای دیگه نکن. مثل انتخاب بین بد و بدتره که مجبوری بد رو انتخاب کنی. وقتی مغزش سالم باشه با کمی تاخیر همه کارها رو یاد میگیره البته قبول دارم که دکترها بعضیهاشون تو دادن دارو زیاده روی میکنن.
نوا جان بچه دو ساعته بیدار میشه چون پزشک هم میخواد که معاینه کنه فکر می کنم پدیرش ساعت 3 میان صبح یه کم دیر بیدارش کن که بعد از ظهر نخوابه البته نی نی من خواب بود تو خواب دارو دادیم و نوارشم که می گرفتن هی تکون خورد و کلی غر زدن اونایی که نوار میگرفتن. نی نی منم رفلاکس خفیف داره یعنی اگه به موقع باد گلوشو نگیرم بالا میاره نکنه حالتهایی که داشته به رفلاکس مربوط باشه؟ محولاتیو نمی دونم ولی تو همین سایت سرچ کنی پیدا می کنی ان شاالله که خیره مدام به خودت روحیه بده و برای بچه های این تاپیک هم دعا کن من که شب قدر مدام بچه های این تاپیک تو ذهنم میومدن.
والا لیلی جان گفتم که دکتر رونق معتقد بود دلیلش رفلاکسه اتفاقا با خوردن داروی رفلاکس بهت هم شد اما تو خواب این حالتهارو همچنان داشت و موقع بیداری هم با خوردن یک مزه خاص که اقعا ازش بدش میومد فقط اینجوری میشد اما تو این دو روزه گذشته چهار دفعه موقعی که داشت چیزی میخورد اینجوری شد و نکتش اینجاست که این چهار بار اصلا چیز مزه داری نبود که بگم تحریک شده مثلا سوپ بود یا خیار بود و مزه اذیت کننده ای نداشتن برای همین خیلی ناراحتم که تشدید شده دوباره میخواستم پیش دکتر صیقلی فوق تخصص گوارش هم ببرمش اما گفتم اول بریم پیش دکتر اشرفی ببینم چی میگه اگر ایشونم نظرش مثل دکتر رونق بود بعد ضمن اینکه الانم توی کرج تحت نظر دکتر گوارش هست
نوا جان سخته ولی باید پی اش رو گرفت تا نتیجه بگیری مامانجی عزیزم منم بعضی وقتها فکر می کنم اگه به این سایت سر بزنم ممکنه بیشتر درگیر این موضوع بشم و انگار خودم رفتم دنبالش ولی هر از گاهی بیایید و سر بزنید ان شالله که عمر مریضیه نی نی مثل عمر این تاپیک نباشه تازه فهمیدم شما این تاپیکو زده بودی
سلام بهمه مامانی سخت کوش و مهربان.....سرعت سایت برای من افتضاااح شده چخبرا دوستای عزیزم؟ بنیامین من هنوووز راه نیفتاده اما خدا روشکر تعادلش هیلی بهتر شده سینه خیز رفتنش تند تند شده لرزشی هم که تو انداماش بود با کم شدن فنو خیلیی خوب شده خیلیی امید دارم تا دو سالگی راه بیفتع دیره اما بهتر از هیچیه کلا با کم شدن داروش پیشزفتش سریع تر شده هم حرکتی هم شناختی و هوشی منیژه جون خیلی خوشحال شدم که تشنجای امیر علی قطع شده انشالله هرگز دیکه برنمیگرده شبای قدراگر لایق بوده باشم برای همتون دعا کردم خانم نوا پسر من هفده ماهشه و چند روزه یاد گرفته برای لوسی یه همچین کاری رو میکنه..... یا وقتی دعواش کنم پشتشو میلرزونه و اکثرا یکی از چشماشو میبنده و پلک پلک میزنه بار اول دونی که دیدم هیلی ترسیدم اما دیدم براش شده یه عادت و فهمیدم از خواهرم یاد گرفاه چون اون هر موقع قربون صدقش میره چشماشو میبنده ولی اگر زملنش خیلی طولانیه بهتره دکترتون رو عوض کنید اگر اوایل تاپیک رو خونده باشید ماناحی هم از دکتر رونق زاضی نبودن منیژه جان بنظر من حرف اشرفی کاملا اشتباهه...یعنیذچی هر بچه ای تاهیر داره سی پی هستش؟ اونا از بیسواذیشون اینجوری میگن...خود من تموم کارام با تاخیر بود حتی راه رفتم۲۱ماهگی بوده...حتی خودم میدونم هیجوقت مثل بقیه دوستام دویدنم خوب نبود ریاضیو فیزیکمم افتضاح بود هیچپقت نمیتونستم تمرکز بگیرم برای حل کردن مسئله االانمش تمرکزم خوب نیست پس یعنی منم سی پی ام؟ منکه چیزیم نیست خو تشنج کنترل بشه کم کم خودتون پیشرفتارو میبینید که انشالله بحق این ماه عزیز میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
کسی شربت پیراستام به بچه اش میده؟ اگه آره از کی شروع کردید؟ دکتر اشرفی به پسر من پیراستام داد اون موقع 4ماهش بود ولی دکتر خودش که دکتر نصیری توی اصفهان هست گفت الان زوده وباید 6ماهگی اون هم در صورتی که نیاز باشه استفاده بشه الان نمیدونم چیکار کنم بهش بدم یا نه
سلام بن یو جان ممنونم از راهنمییت و خوشحالم از خوشحالیت بعنوان یک مادر که ازپیشرفت فرزند عزیزش شاده خدارو هزار مرتبه شکر امیدوارم خدا تمامبچه هایاین تاپیک و تمام بچه های مریضو شفا بده دختر منم شفا بده بن یو جان این کار دخترم کاملا غیر ارادیه اون اوایل کهاینجوری شده بودقبل از شروع داروی رفلاکسش فقط چشم چپش میزد بعد که تو بیداری دیگه نمیشد مگر موارد خاص توی خواب هر دو چشمش میزد الان تو این دو روز که میبینم تو بیداری هم اینجوری میشه متاسفانه هر دو چشمش میزنه طفلی چون بزرگ هم هست خودشم جا میخوره بعد میبینه من ناراحت میشم میرم تو فکر میاد بهم میگه مامان من چشمام اینجوری شد ناراحت شدی بغلم میکنه دلم آتیش میگیره هر چی ازش میپرسم چی میشه اینجوری میشی نمیتونه بگه فقط یکم فکر میکنه میگه اینجوری میشه دیگه و وقتی جلوی کسی این حالت میشه خجالت میکشه بچم
توی خواب هم اول صورتش جمع میشه مثل کسی که ترش کرده یا یه چیز بد مزه خورده بعد از چند ثانیه چشمهاش تند تند میزنه و گاهی هم دستاشو دراز میکنه مثل اینکه بخواد چیزی رو بگیره و یکم هم لرزش داره شش ماه پیش قبل از اینکه اینجوری بشه یه مدت شبها بطور بی سابقه از خواب بیدار میشد گریه شدید میکرد هر چی هم ازش میپرسیدیم چیه اصلا جواب نمیداد میپیچیدبه خودش و تو بغلمونم نمیموند یکی دو دقیقه بعد شاید یکم بیشتر ساکت میشد و میخابید اون موقع تازه از شیر گرفته بودمش فکر میکردم دلیلش بیقراری برای شیره و بعد از یک مدت این شب بیداریهاش خوب شد و پشت سرش این حالتهای صورت و زدن چشمش شروع شد این تاپیکو که خوندم متوجه شدم اون بیقراریهاش که برامون عجیب بود هم میتونه به تشنج ربط داشته باشه از دیروز حالو روزمو نمیفهمم به خدا
سلام نوا جان من 5ماه پیش پیش اشرفی نوبت گرفتم اما الان ام آر آی دخترمون آماده نیست اگه خواستی نوبتش رو بهت میدم خواستی بگو بهت بدم 23نوبت ما هست
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام بن یو جونم خوبی گلم پسرگلت خوبه بن یو دختر ماهم همین حالت ها که واسه خودت گفتی رو داره برا همین منم میگمشاید سی پی خفیف چون اون لکه ها که تویه مغز نشون داده ماله ام آر آی برا همین میگم ممکنه سی پی خفیف باشه تا قبل ام آرآی نمیدونستم چون خیلی تفاوتی با بچه ها نداره کمی ضعیف تره بن یو شاید شما خودت هم ام آرآی بگیری معلوم بشه مثلا مقداری اکسیژن کم رسیده باشه مکمی مشل داشته باشی چون اگه مغزکاملا سالمباشه بنظرم اصلا نباید ضعفی باشه .ماها تا مثلا ام آرآی نشیم مشکلامونو نمیفهمیم که بن یو جان شما اصفهان هستی؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...