2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808348 بازدید | 6396 پست
سی سی جان پسر من پاهاش رو صاف میکنه و دستاش رو هم مشت میکنه و دو طرفش صاف میگیره و در همین حالت چند ثانیه بدنش سیخ میشه و مکث میکنه وحالت وحشتزده داره که این حالت توبی بیداری هستش قبلا گریه گریه هم میکرد که دکتر میگفت اگر گریه کنه خیلی خطرناکه الان با داروهایی که میخوره شدتش کمتر شده ولی هنوز قطع نشده و حداقل روزی یکبار اینطوری میشه. لرزش پاش هم به این صورت هست که خیلی لرزشهای ریز و سریع داره ووقتی که با دست پاش رو میگیریم این لرزشا قطع نمیشه.
لیلی جان رشد کم دور سر پسر من به خاطر آسیبی هست که موقع زایمان به مغز بچه وارد شده تا 4 ماهگی فقط 3.5سانت رشد کرده بود که دکتر گفت به اندازه یه بچه 1.5 ماهه رشد کرده بردمش پیش دکتر تغذیه اطفال یه قطره DHAداد گفت این به رشد دور مغز کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامانای عزیز خانوما میشه کسایی که تجربه دارن کمکم کنن خواهش میکنم چند تا سوال دارم میشه بچه ای تازه بعد از دو سالگی دچار تشنج بشه ؟ دخترم حالتی مثل رفلاکس داره با جمع شدن صورت و بعد از چند ثانیه پرش چشم چپ اما دکتر رونق گفت رفلاکسه اما الان بعد از ۶ ماه مصرف دارو هنوز خوب نشده عمده این حالتشم توی خوابه من با خوندن این تاپیک به تشنج شک کردم دیگه اینکه دکتر اشرفی خوبه یا دکتر محمدی اینجا تعریف دکتر اشرفیو شنیدم و البته میدونم دکتر محمدی پرپفسور و رییس بخش مغزو اعصاب مرکز طبی هستن لطفا کمکم کنید پیش کی ببرمش؟ خیلی ناراحت و نکرانم دخترم کلی داروهای سنگین رفلاکس استفاده کرده و ضمنا الان دوسالو هفت ماهشه شش ماهه اینجوری شده بچم
من اصفهان پیش دکتر نصیری میبرم البته تهران پیش اشرفی هم بردم که حرف تازه ای نزد و نظراتشون یکی بود. در مورد تشنج دخترت من نمیتونم نظر بدم چون علایمش کاملا با پسر من متفاوته انشاالله که چیزی نیست برا اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر اعصاب ببرش.
ممنونم عزیزم لطف کردی مامانای دیگه کسایی که تهران هستن میشه راهنمایی کنید ؟ کسی هست علایم بچش مثل دختر من باشه ؟ دختر من الان موقع بیداری هم اینجوری میشه البته اگر یه چیزی بخوره که مزش اذیتش کنه و براش خوشایند و تندو تیز باشه هم همین حالت میشه صورتش جمع میشه میشه یه ذره عین پیر زنا چشماش پر از اشک میشه و چند ثانیه بعد چشم چپش شروع به زدن میکنه
زنگزدم از دکتر اشرفی برای هفته دیگه سه شنبه بین مریض وقت گرفتم گفت ۵ ۶ ساعت معطلی داره پذیرش هم بین ساعت ۳ تا ۷ هست خانوما شماها میدونید کی برم کمر معطل میشم آخه باید از کرج برمیجوری هم برم که بچه خواب آلود باشه
سلام ،نوا جون توی هر سنی ممکنه تشنج اتفاق بیفته ، پسر من بعد از ترخیص از بیمارستان در 23روزگیش،تحت نظر دکتر محمدی بود و با گرفتن نقشه مغزی ، نوار مغزی، نوار گوش و چشم گفت نواراش سالمه و دارو داد و گفت شاید ریفلاکس باشه و مارو به دکتر فلاحی توی گاندی معرفی کرد که اون گفت ریفلاکس داره ولی حالتای امیرعلی ربطی به ریفلاکس نداره ، بالاخره الان که 19 ماهشه ، برای گوارش تحت نظر دکتر نجفی ، رییس بخش گوارش مرکز طبی، هست ، برای تشنج ، دکتر محمدی کاری نتونست بکنه و همچنین یکسالی که تحت نظر اشرفی بود اونم نتونست تشنجاشو کنترل کنه، الان از اردیبهشت بردمش پیش دکتر محولاتی و فعلا تشنجاش کنترل شده ، از محمدی اصلا راضی نیستم ، نگرانی والدینو درک نمیکنه و توجهی به سوال شما و خواسته شما نداره ، شما در هر حال به یه متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن تا خیالت راحت بشه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
نوا جان شما هر وقت که بری پنج شش ساعت معطلی رو داری بخاطر اینکه حتما از نی نی نوار مغز میگیرن که خودش داستانی داره باید یه دارویی بهش بدی که خواب عمیق داشته باشه و بعد نوار می گیرن وبعد میری تو صف انتظار دکتر. ما ساعت 5 حدودا اونجا بودیم و ساعت حدود ده و نیم کارمون تموم شد. ویزیتش 45 تومن و نوارش هم 80 تومنه. خیلی دیر نرو چون پذیرش نوار تا ساعت 7 هست. اتاق انتظارش خوبه و زیاد اذیت نمی شی. فکر کن تو خونه خودت نشستی. اگه میتونی ازش فیلم بگیر تا سه شنبه. که دکتر بتونه خوب تشخیص بده و بچه بیخودی دارو نخوره.
این حالت پرش چشم که میگی خودمونم وقتی یه چیز ترش می خوریم داریم که ان شاالله که چیزی نیست. همه چیز رو بسپار به خدا و اصلا نگران نباش. میتونی با خودت یه چیز ترش ببری پیش دکتر بدی. من همش نگرانم که تشنج نباشه و بیخودی بهش دارو بدن. پون بهر حال دکترا از روی گفته های شما تشخیص می دن. فیلم یادت نره. حتی شده چند تا فیلم تو حالتهای مختلف بگیر و نشون بده. اشرفی به من گفت اگه تونستی فیلم بگیر ولی من نتونستم تا حالا. از اشرفی من تشخیص اشتباه نشنیدم تا حالا کسی گفته باشه.
سلام مامانای عزیز. ممنون منیژه جان انشاالله امیرعلی دیگه تشنج نکنه هیچ وقت. پسرم بهتره اما تشنجاش کنترل نیست هنوز فقط تعدادش کم شده. درواقع از روزی دوتا شده حدودا دوروزی یکی. البته با داروی گیاهی!!!!! به اشرفی گفتم گفت حالا که داره بهتر میشه قرصاشو اضافه نمیکنیم. دارو گیاهیاشو ادامه بدین و فنوباربم گفت کم کنیم. البته سابریل و توپاماکس رو همچنان میخوره ها. مشکل اینه که بعد از عید با خوردن کلوزام گردنش شل شد و هنوز گردن نگرفته خیلی نگرانشم. الان هفت ماهشه. دقت و توجه هم اصلا نداره صداش میکنیم سمت صدا نمیچرخه و عکس العمل دیداری اصلا نداره. منیژه جون امیرعلی چندماهگی گردن گرفت عزیزم؟
گلی عزیز سلام منم پیش دکتر محولاتی میرم دکتر خوب و به روزی هست از اشرفی تجربه ای ندارم ولی طوری که شنیدم نه توضیح میده نه چیزی فقط باید بری معطل بشی ایشاالله که چیزی نیست