2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808588 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شمیم جان خوبی ؟ امیدوارم که دخترت هر چه زودتر خوب خوب خوب بشه و ام آر آیش هم بدون مشکل باشه عزیزم خیلی لطف میکنی اما وقتی جوابش حاضر شد چطور میبریش ؟ بین مریض باید برید؟ اگر واقعا امکانش باشه وقتتو بهم بدی که خیلی لطف میکنی و مدیونت میشم چطور میتونم باهات هماهنگ کنم ؟
وای نوا جان شرمنده فکرکردم 23/4هست نوبتمون الان دیدم 23/5 بخدا شرمنده چشام باباقوری دیده ببخشیدفکرکردم پس فردا هست که هنوز جواب نگرفتم ام آی رو ولی تا برج5آماده میشه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
نوا جان پیش محولاتی بردیش اونم خیلی خوبه بچها مبگن که رفتن پیشش
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
من محولاتی زنگ زدم گفت یه روزقبلش زنگ بزن بیا میخوای ببر پیش اون بعداشرفی رونوبت بگیر من یه دوتا دکتر بردمش اشرفی محولاتی هم میبرم ببینم اونا چی میگن
نه شمیم جان محولاتی نبردمش شما شمارشو داری بهم بدی دکتر اشرفی برای هفته دیگه سه شنبه بین مریض وقت داده و گفت پنج شش ساعت علافی داره دیگه راستی مامانا دکتر اشرفی برای همه بچه ها آزمایش و ام آر آی مینویسه ؟
سلام برهمه...شمیم جان بهر حال من اگرم سی پی باشم خخخه در حال خاضر دارم عادی تر از عادی زندگی میکنم...منتها تفاوت من اینه که مادر من اون موقع چون دسترسی به نت نداشته این فکرا در مورد من بسرش نزده یموقع هایی تلقین های خودمون تاثیر خیلی بدی رو بچه هامون میذاره و ازذقضا همون اتفاق واسش میفته شمیم جان دخترت ماشالله بزرگه مدرسه میره سالمه میدوه....عزیزم چرا خودتو نگران میکنی.......من تو مدرسه با وجود اینکه ریاضیم از هفده بالاتر نمیرفت اما شاگرد اول بودم....تو والیبالو بسکتبالم همینجور....بقول معلممون مخی بودم برای خودم...الانشم تعریف از خود نباشه هوشم از همه فامیلام که امکان تخصیل تو مقاطغ بالا تر داشتن بهتره سخت گیری نکن لکه های تو مغز اکثرا میتونن بی ضرر باشن عزیزم......دخترت هم میتونه یه تنبلی ذاتی داشتهذباشه.....یا بر فرض یه سی پیهذخفیف هم بوده تموم شده مشکلاتش اینقدر خودتو درگیر اسامی نکن...بقول خودت شایذ منم یه مشکلاتی داشتم اما من الان خوبم و مطمئنذباش دخترتم مثل من خوب خوب زنذگی میکنه و بعدش خودت خندت میگیره به این روزات شمیم جان یسوال داشتم ازت ؟گفتی دخترت مشکل در حرکات ظریف مثل بستن دکمه داشته؟ قبل یاده که زیر دو سالگی اشاره داشت؟خط خطی بلد بود؟ میتونست چیزیو با دو انکشت برداره؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
نوا جان جدیدا دیگه از اشرفی راضی نیستن گویا وقت درست و حسابی برای مریض نمیذاره بیشتر صخبت از دکتر محولاتی هستش شماذهم اگر میتونی ببر دخترتو پیش لیشون الهی بگردم چفدر دخترت شیرینه با این حرفایی که گفتی دلم براش غنج رفت
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
خانم گلی من پیراستام خارجی میدمذبه پسرم اما اصلا راضی نیستم چون هیج فایده ای برای پسر من نداره مه هیچ باعث شده نسبت بهدقبل از اینکه میخورد یادگیری کم بشه اما دکترش اصرار داره بهش بدم خلاصه از نظر منکه داروی بیخودیه نه فقط من بلکه چندین نفر دیگه هم تو لین تاپیک هم تو گروهاا اینو کفتن منتها چون دکتر کفتهذباید داد تا آتو دست دکتر ندی
نمیدون بن یوجان من خیلی حساسم عزیزم آره عزیزن خط خطی میکرد چیز برمیداشت ولی مثلا 3 سالش بود نمتونست بند کفش ببنده الان خوبه