سلام برهمه...شمیم جان بهر حال من اگرم سی پی باشم خخخه در حال خاضر دارم عادی تر از عادی زندگی میکنم...منتها تفاوت من اینه که مادر من اون موقع چون دسترسی به نت نداشته این فکرا در مورد من بسرش نزده

یموقع هایی تلقین های خودمون تاثیر خیلی بدی رو بچه هامون میذاره و ازذقضا همون اتفاق واسش میفته شمیم جان دخترت ماشالله بزرگه مدرسه میره سالمه میدوه....عزیزم چرا خودتو نگران میکنی.......من تو مدرسه با وجود اینکه ریاضیم از هفده بالاتر نمیرفت اما شاگرد اول بودم....تو والیبالو بسکتبالم همینجور....بقول معلممون مخی بودم برای خودم...الانشم تعریف از خود نباشه هوشم از همه فامیلام که امکان تخصیل تو مقاطغ بالا تر داشتن بهتره

سخت گیری نکن لکه های تو مغز اکثرا میتونن بی ضرر باشن عزیزم......دخترت هم میتونه یه تنبلی ذاتی داشتهذباشه.....یا بر فرض یه سی پیهذخفیف هم بوده تموم شده مشکلاتش اینقدر خودتو درگیر اسامی نکن...بقول خودت شایذ منم یه مشکلاتی داشتم اما من الان خوبم و مطمئنذباش دخترتم مثل من خوب خوب زنذگی میکنه و بعدش خودت خندت میگیره به این روزات شمیم جان یسوال داشتم ازت ؟گفتی دخترت مشکل در حرکات ظریف مثل بستن دکمه داشته؟ قبل یاده که زیر دو سالگی اشاره داشت؟خط خطی بلد بود؟ میتونست چیزیو با دو انکشت برداره؟