2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808243 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سی سی جان واقعیت اینه وقتی بچه هامون خوب میشن دوس داریم روزای تلخو فراموش کنیم و اینجاها سر نمیزنیم اشتباهم هست چون اگه الان کسی که صرع یا سی پی یا هر مشکل بچش حل شده بیاد و امید بده خیلی بهتره منم یه مدت فک کردم تشنج کنترله فقط موضوع حرکت و حرف زدنپسرم بود التن باز تشنج هم شروع شده
سلام مامانجی جون منم بچه هام مریض دکتر محولاتی اند من از دکتر اشرفی تجربه ای ندارم ولی با اینکه من تو این 5 سال بچه هامو پیش دکترای زیادی بردم از هیچ کدوم خیری کدیدم جز دکتر محولاتی الان نزدیک یک ساله که بچه هامو میبرم پیشش تشنج هاشون خدارو شکر خیلی کم شده یعنی دکتر میگه اگه خدا بخواد کنترل شده به حساب میان هم جواب همه سوالهام رو خوب میده هم کارش عالیه راست میگید خیلی هزینه هاش زیاد ولی می ارزه همه ازش نتیجه گرفتن من که خودم خیلی ازش راضی هستم
مامانجی عزیز ، تو و همه مادرایی که بچه مریض دارن میدونن که چی میخوام بگم ، من خودم به روانشناش و مشاوره نیاز دارم ، یه وقتایی داغون داغونم ،با خودم غرولند میکنم ، از خدا گله میکنم و بعد که آروم شدم معذرت خواهی میکنم ، خودم میگرن دارم و اذیت ها و جیغ های بچه باعث تشدید سردردم شده ، تقریبا هر روز قرص سوماتریپتان میخورم ، این روزا امیرعلی غذا نمیخوره ، با زور باید قاشق غذارو بذارم ته حلقش تا حالت عق زدن بهش دست بده و غذارو قورت بده ، قبلا بخاطر عوارض توپیرامات غذا نمیخورد ولی با قطع اون قرص خوب شده بود ، الان نمیدونم دوباره چی شده ، دندونام اذیتم میکنه ولی حتی نمیتونم برم پیگیری کنم ، همش درگیر آزمایش ، دکتر ،سونوگرافی و بیمارستانم ، دو بار آز تاندم مس خون ، یه بار آز ارگانیک اسید ادرار برای متابولیک فرستادیم آلمان ، کلی آزمایشهای vbg و غیره که مربوط به متابولیکه اینجا انجام دادیم هنوز هیچی به هیچی ، فقط خدا فقط خدا کمک کنه بفهمن چشه و درمان داشته باشه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
معرفت جون محمد و مهدی خوبن؟، لیلی جون کسرا چطوره ؟ آنیتا جون دختر گلت بهتره انشاءاله ؟ پلک زدنش متوقف شد ؟ بن یو عزیز بنیامین با آمپول سیتی کولین تونست راه بره ؟ مارو بیخبر نذار ، من خیلی نمیتونم بیام ولی زمانیکه وقت داشته باشم سر میزنم . انشاءاله هیچ بچه ای در دنیا مریض نباشه اگه هست قابل درمان باشه . آمین
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام منیژه جون خوبند شکر خدا آخر تیر بردم دکتر محولاتی ازشون بعد از هشت ماه نوار گرفت نوارشون نسبت به نوار قبلی خیلی بهتر بود میگفت ماله مهدی بیست درصد مونده نوارش خوب بشه ماله محمد چهل درصد دکتر خودش هم خیلی خوشحال بود که بهد از سه سال نوارشون به حد رسیده بود براشون داروی تقویت مغز رو شروع کرد ولی داروهاشون رو کم نکرد گفت که آخر مردادبیار
معرفت من ازاصفهان میخوام بیام اگه راه ندادن برم تو چی؟ چه ساعتی اونجا باشم؟ اونجاخودشون نوارمیگیرن؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام به همه منیژه جون دخترم پلک زدنش بهتر شده ولی تو خواب خیلی پرش داره.ظهرا اصلا نمیتونه بخوابه و با پرشا بیخواب میشه.خیلی خیلی بیحاله و اشتهاشم کم شده.اصلا هیچی نمیگه.قبلا دد یا ن ن میگفت ولی الان هیچی.هفته دیگه نوبت دکترش هست.