2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808258 بازدید | 6396 پست
زنگ زدم محولاتی منشی گفت یه روززودتر باید نوبت بگیری مهلت ندادبپرسم آدرسشو بگه واینکه نوار داخل مطب میگیرن وهزینش چقدره لطفا شماها که رفتییدبهم بگید دوستان ممنونم
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
شمیم جون آدرس خیابان شریعتی بالاتر از سه راه میرداماد روبه روی مترو شریعتی کوچه زیبا پلاک58 طبقه 5 واحد9 ویزیتش 50000هزار وپول نوارش هم صدوسی وپنج هزار هستش زنگ بزن برو دکتر خوبیه خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آناهیتا جون سلام به نظر من نبر چون بهش فشار میاد بذار هر وقت دکتر گفت ببر اون موقع شروع کن ولی خودت تو خونه باهاش ذهنی کار کن ولی سبک وتو تایم کم ولی تو روز چند بار براش تکرار کن ایشاالله خوب میشه عزیز
سلام دوستان. میشه بدونم که هیچ کدوم از شما آمنیو سنتز رو در بارداری رو انجام داده؟ این مشکلات با این تست قابل تشخیص نیست؟ یکی از بستگان ما این مشکل رو پیدا کرده و غصه میخوره که کاش آمنیو انجام میداده!
سلام من دارم با دستای لرزون مینویسم دارم از نگرانی سکته میکنم پسر من گاهی خیره میشه اصلا دقت نکردم چقدر ولی یهو به ذهنم رسید اومدم سرچ کردم من روحیه ندارم اصلا پسرم بعد خوابش کمه.شبها هم یه بار حتما با گریه بیدار میشه ولی نمیدونم پرش داره یا نه به شوهرم گفتم دعوام کرد که رو بچه عیب نذار درضمن چهار دست و پا میره و بلند میشه با کمک دیوار
خدایا خودمو بهت میسپارم
آواجون سلام آخه همه مشکلات که به حاملگی ختم نمیشه حین زایمان وبعد از زایمان هم ممکنه بچه مشکل پیدا کنه به نظر من با یه متخصص صحبت کنید بهتره تا اونجای که من شنیدم آمینوسنتز برای مشکلات ژنتیکی و سندروم دان هستش حتی من با یه مادر تو کاردرمانی صحبت میکردم بچه اولش پی کی یو بود میگفت برای حاملگی دوم آمینوسنتز انجام دادم گفتند بچه سالمه ولی وقتی به دنیا اومده بود این بکی هم پی کی یو شده بود
ممنون سی سی جان باور میکنی تا صبح بالا سر بچم بیدار بودم ببینم پاهاش پرش داره که بیدار میشه یا نه ولی چیزی ندیدم ولی بیدار شدنش هست جابه جا میشه بعد یهو بیدار میشه گریه میکنه شوهرم وقتی فهمید نگرانم کلی دعوام کرد
خدایا خودمو بهت میسپارم