2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808332 بازدید | 6396 پست
سلام لیلی جان ، علائمی که گفتی به تشنج میخوره ولی حتما در هر صورت ببر یه متخصص مغز و اعصاب ببینتش ، نوار مغز میگیرن و معلوم میشه ، چون اگه تشنج باشه زودتر پیشگیری کن تا عوارضی برای پسر گلت نداشته باشه چون تشنج خیلی روی بچه ها اثر بد میذاره ، پسر من با اینکه از 8روزگی تحت درمان قرار گرفت ولی هنوز من درگیرم البته تشنج های پسرم اوایل روزی چند بار بوده ، انشااله پسرت سلامت باشه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
خانوم لیلی سلام . چند تا سوال دارم. بچه موقعی که این حالتی شد به پشت دراز کشیده بود ؟ قبل از این حالت صورتش وحشت زده بود ؟ بچه کمتر از بچه های دیگه گریه میکرد؟ یعنی احساس نمیکردین بعضی وقتا میخواد گریه کنه ولی انگار نمیتونه حتما جواب بدین و از طریق این سایت در ارتباط باشین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم لیلی. ظاهرا شما سومین نفری هستین که با این حالت مواجه شدین. پسر من و پسر کاربری به نام "بن یو" که الآن هم اینجا میان تقریبا مشابه این حالتو داشتن . تجربیات خانوم بن یو رو میتونین از صفحه ۷۱ که وارد شدن مطالعه کنین. حتما ایشون میان و اینجا با شما آشنا می شن . حالتای بچه های ما به این شکل بود که تو حالت دراز کشیده به پشت اول بچه وحشت زده به سقف نگاه میکنه و انگار یه چیزی روی سقف میبینه. بعد ناگهان دستاشو صاف میکنه جلو و مدت سه تا پنج ثانه سفت میشه و نفسشم بند میاد. بعدش ول میکنه . مهم اینه که بعدش بچه شل و بیحال نمیشه. بچه من قبل از سفت شدن توی حالت وحشت زده چند بار هم دستاش به جلو یا اطراف پرش داشت. نکته مشترک و جالبی که این دوتا بچه داشتن اینه که احساس میکردیم بعضی وقتا مثل بقیه بچه ها می خوان گریه کنن ولی نمیتونن. البته نه اینکه اصلا گریه نکنن. بعضی مواقع. شما هم لطفا در مورد اینکه شیر می خواست و حرص می خورد بیشتر توضیح بدین. فکر میکنم همون حالت بوده. ضمنا بچه من تقریبا همیشه وقتی برای تعویض پوشک بازش میکردم اونطور میشد. من بچمو که ۵۵ روزه بود اسفند پارسال بردم بیمارستان و بستری شد. ام ار ای نرمال و نوار مغز گفتن تشنج داره. با داروی فنوباربیتال مرخص شد و ما ده روز دارو دادیم. همون موقع متوجه مطلب مهمی شدیم که فقط موقع تعویض پوشک خوابیده به پشت حالت وحشت و پرش شروع میشه و بعد دستاش سفت میشه و اگه بچه رو بغل کنیم یا حتی به پهلو بخوابونیم حالتا قطع میشه. فوری این رو با دکترش در میون گذاشتیم و خیلی قاطع گفتن اگه با بغل کردن بچه و تغییر وضعیت خوب میشه تشنج نیست. نوار مغز دومو همونجا گرفت و گفت نوارش خوبه. گفت داروشم قطع کنین. خلاصه اینکه نه با مصرف دارو و نه با قطع دارو شاهد تغییری نبودیم و فقط حواسمون بود همیشه بچه رو به پهلو میخوابوندیم بخصوص زمان تعویض پوشک. همون موقع احساس میکردم بچه بزرگتر بشه و خودش سر به بازی بشه این حالتش خوب میشه و همینطورم شد. نزدیک دو ماه به این شکل ما کنترل کردیم و بعدش تو سن نزدیک چهار ماهگی کاملا حالتا صفر شد. یعنی زمانی که بچه با دست و پاش بازی میکرد و سرگرم میشد. الآن پنج ماهگی رو رد کرده و شکر خدا نرماله. پیشرفتشم خوبه.
حالا شما هم پیش دکتر برین و نوار مغز هم بگیرین. ضمنا اگه احساس کردین اون حالت میخواد تکرار بشه حتما فیلم بگیرین خیلی مهمه. ضمنا در خصوص اون حالتی که گفتید بچه شیر میخواست و حرص میخورد بیشتر توضیح بدید. ممنون
ممنون سی سی جان بچه من کلا تو دو ماه سه بار اونطوری شده و تایم خاصی هم نبوده ولی دفعه اخری شیر میخواست و من بلندش کردم اول اروغشو بگیرم و حرص اش در اومد که چرا شیر نمیدم بهش و نکته مال من اینه که پلکش و سیاهیه چشمش میپره البته یه چیزی هم که نگرانم میکنه اینه که بعدش کاملا هوشیاره و انقدر کوتاهه که ممکنه چند بار دیگه هم شده باشه و من ندیده باشم
عزیزم خداروشکر که مشکلی نبوده من از نگرانی شبیه مریضا شدم شیرم کم شده از اشرفی وقت گرفتم یکشنبه میبرم نوار بگیرن راستی مال بچه شما مثلا تو یه ماه چند بار بود من دلم به چهار بار در دو ماه روشنه چون کمه احساس میکنم چیز خاصی نیست و بخاطر عدم تکامل سیستم عصبیش باشه و امیدوارم خدا بهم رحم کنه من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و طاقت اینو دیگه ندارم
سی سی جان الان دوباره اینطوری شد بغلم بود اروغشو گرفتم و به پشت گزاشتمش رو بالش به محض اینکه سرش رسید به بالش دستاشو مشت کرد و برد بالا و چشماش شروع کرد به لرزیدن مث حالت ترس بغلش کردم سریع ولی از اون حالت خارج نشد دفعه اولم همینطوری بود به محض گزاشتن به پشت اونطوری شد
آلاله جان. گمونم بتونی با خانم دکتر تلفنی حرف بزنی. اصلا یک خط تلفن داره واسه مشاوره بیمار. اما اول باید بچه رو و پرونده اشو ببینه. تلفن مشاوره خانم دکتر جبلی 09198899832 اما دکتر خیلی تعصب داره که حتما اول باید مریض ور شخصا معاینه کامل کنه. روزهاش هم سه شنبه و پنج شنبه کلینیک فوق تخصصی اعصاب اطفال بیمارستان حضرت رسول صبح تا ساعت دو عصر و شنبه و دوشنبه و چهارشنبه هم عصر 3 تا 8 بیمارستان کودکان فهمیده. هر دو بیمارستان هم دولتیه. در مورد بچه جونم پرسیدی, دور سرش کمی بزرگتر از نرماله اما فعلا از همه نظر خوبه. راستی مرسی از درخواست دوستیت. ادت کردم گلم
سلام لیلی خانوم. اتفاقا منم تا بچمو به پشت می خوابوندم حالتاش شروع میشد. حتی یه فیلم هم داریم که به دکتر نشون دادیم. چه خوبه که تهرانین. تعریف اشرفی رو خیلیا کردن. حتما از بچه فیلم بگیرین. یا دایما تا یکشنبه دوربین روش باشه یا هم وقتی بغل هست و می خوای بذاریش زمین فیلم رو بگیر. این برای تشخیص دکتر خیلی مهمه. منم اگه سرعت نت خوب باشه فیلم رو براتون میفرستم.نگران نباشین. انشاا... که چیزی نیست. تا یکشنبه فقط تمرکز کنین برای گرفتن فیلم. سوال کرده بودی بچه ما چند بار در ماه بوده. من معمولا تا به پشت میذاشتمش ترس و وحشت میومد تو چهرش ولی فوری به پهلوش میکردم و خوب میشد. مخصوصا تا پوشکشو باز میکردم شدید میشد. شما هم امتحان کنین ببینین وقتی به پهلو بخوابونینش همینطور میشه ؟ راستی تمام نکاتی که می خواین به دکتر بگین از الان یادداشت کنین چون تجربه همه مامانای اینجا اینو تایید میکنه . توی مطب خیلی چیزا رو فراموش میکنین.
ممنون سی سی عزیزم راستش من شاید صدبار به پشت بندازم و یه بار اینطوری بشه باید دوربین مداربسته و به کامپیوتر وصل باشه تا جواب بگیرم تازه امشب مهمونی بودم اینطوری شد ام ار ای هم همین اول باید بگیرم یا نه؟ ازمایش خونی که میگیرن همین خون گرفتن ساده اس یا چند سری هست بچه ام اذیت میشه؟